- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.001
güzel olur günde 2 kişi ye rahat okuma yaparız inşallahben de 1000 ihlas dicektim veya 1000 fatiha cok güzel yorumlar okudum bunlarla alakali
evet canım ben mesajını okudum, okuduktan sonrada Tuba ve Hilal Arkadaşlara dua'larının tamamlandığını haber verdim. Önce o mesajı paylaşıp, sonra eksiğimiz kalmadı, arkadaşımızda haber verdi diye yazdım. Hatta sonrasında Listeyi eksiksiz bitirdik diye mesaj attım , Ardarda yazınca ,sende ismini etiketli görünce haklı olarak mesajını görmediğini düşündün.sıkıntı yok yanicanim.mesaj yazdim bitrdim diye aksam da buraya yazmistim okudum ben
tamam canım yanlislik olmasin daKızlar yeni liste
evet canım ben mesajını okudum, okuduktan sonrada Tuba ve Hilal Arkadaşlara dua'larının tamamlandığını haber verdim. Önce o mesajı paylaşıp, sonra eksiğimiz kalmadı, arkadaşımızda haber verdi diye yazdım. Hatta sonrasında Listeyi eksiksiz bitirdik diye mesaj attım , Ardarda yazınca ,sende ismini etiketli görünce haklı olarak mesajını görmediğini düşündün.sıkıntı yok yani
estağfurullah canım benim, hep beraber bitirdik listeyi. Keşke olsaydın ya valla hiç kaçırmadan,geciktirmeden hep okuyordunCanım sende hakkini helal et lutfen tek tek herkesle ilgilendin zaman ayırdın mesaj attın kimseyi de kırmadan çok güzel yonettin maşallah ve bence dua gruplarında olması gereken de kırmamak kirilmamak sen grubu en güzel şekilde yonettin Allah razi olsun senden ve burda dua eden tüm herkesten insaAllah dualarimiz hayırla tez vakitte kabul olur dua kardeşlerim iyi ki bir araya geldik birbirimize dua ettik ben yeni listede olamayacağım hepiniz hakkınızı helal edin ❤
begonvil1985 tekrar eline emeğine yüreğine sağlık canım benim hakkını helal et ❤
aaaaa okudunmu canım.. sondan başlıyorum mesajları okumaya. çok sevindim ya.. listede eksik kalmadı şükür
Tamam canım benim Allah razi olsunestağfurullah canım benim, hep beraber bitirdik listeyi. Keşke olsaydın ya valla hiç kaçırmadan,geciktirmeden hep okuyordunher zaman aramızda yerin var canım, listede ol ya da olma her zaman sohbete gel
Kuzum tefriciye çok etkili bir dua. Benim fikrim buna devam etmek. İlla başka dua edelim derseniz de yeni bir topik açalım ayrıca o duayı da okumak isteyen katılır...Kızlar yeni liste için Tefriciyye devam edebiliriz.
ya da Kadriye arkadaşımız Ya Latif esmasını önerdi, o da olabilir.
Sizlerin daha önce deneyimlediği dua'lar varsa onlarda olabilir. Çoğunluğun kararına göre hareket ederiz
olur o şekildede... ben kabul ederimKuzum tefriciye çok etkili bir dua. Benim fikrim buna devam etmek. İlla başka dua edelim derseniz de yeni bir topik açalım ayrıca o duayı da okumak isteyen katılır...
Sende hakkını helal et kuzum çok güzel bir şekilde ilgilendin. Allah razı olsun canım inşallah
Hem böylece 2 dua grubumuz olmuş olurolur o şekildede... ben kabul ederim
aynen canım ya... hızlı bir şekilde başlayalım o zamanHem böylece 2 dua grubumuz olmuş olur
begonvil1985 ve bütün arkadaşlar hakkınızı helal edin. Çok güzel Bi dua grubuydu. begonvil1985 emeğin çok hakkını helal et çok emek verdin ilgilendin. Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah
Yeni listede bende olmak isterim. Ne okunursa okurum inşallah
Kızlar herkese merhabalar. Yeni liste oluşturuyorsanız eğer beni de ekler misiniz? ☺
Hepinizden Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim özelliklebegonvil1985 sana cnm hakkını helal et inşallah hep devam eder grubumuz cok severek isteyerek okuyoruz duaları yeni dualarda görüşmek üzere yeni listede varım inşallah
Arkadaşlarım hepiniz hakkınızı helal edin rabbim inşallah hepimizi dualarimiza kavuşturur hayırlısıyla . Duam kabul oldu diye sevincimizi de paylaşırız inşallah. Aminnn
Hepinize çok teşekkür ediyorum ve özelliklebegonvil1985 arkadaşım Allah razı olsun senden hakkın çok üstümüzde helal et. Ben çok girmem siteye ama dua grubuna katıldığım için girdim sürekli .yeni listeye şimdilik dahil olamayacağım ben sokak hayvanlarını beslemeye bakmaya çalışıyorum,bu aylar baya bı yoğun geçiyor çok fazla bebek kedilerimiz oluyor.
şu donemde yetisteremem hakka girerim diye çok korkuyirum. Mama desteği alabilmek adına da biraz koşturmam gerekecek .
Siteye uğradığımda selam vermeye uğrarım inşallah . Yine de bir şey olursa özelden yazarsanız arada kontrol etmeye çalışırım. Hepiniz Allah'a emanet olun .benden yana hakkım varsa hepinize helal olsun
Allah hepinizden razı olsun kızlarbegonvil@1985 emeğin çok ALLAH razı olsun senden ve diğer arkadaşlardan rabbim dualarınızı oldu sevinci yaşatsın,ben yeni guruba katılamayacağım çalışıyorum yetiştiremem endişesi var, okuma sayısına göre bakayım söylerim sana
olur ben varımO zaman bu grubumuzdan Salavat'ı Tefriciye okumaya devam ediyoruz, son kararımız bu yönde değil mi kızlar? başka dua'lar yada zikirlerimiz içinde başka gruplar açarız.
Katılmak isteyenler bu mesajımı alıntılayıp, cevap yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?