- 14 Ocak 2020
- 451
- 810
- 53
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.021
O zaman bu grubumuzdan Salavat'ı Tefriciye okumaya devam ediyoruz, son kararımız bu yönde değil mi kızlar? başka dua'lar yada zikirlerimiz içinde başka gruplar açarız.
Katılmak isteyenler bu mesajımı alıntılayıp, cevap yazabilir mi?
Katılıyorum canimO zaman bu grubumuzdan Salavat'ı Tefriciye okumaya devam ediyoruz, son kararımız bu yönde değil mi kızlar? başka dua'lar yada zikirlerimiz içinde başka gruplar açarız.
hoşgeldiniz :)Selamlar.
Bende katılmak istiyorum.
Ben varımO zaman bu grubumuzdan Salavat'ı Tefriciye okumaya devam ediyoruz, son kararımız bu yönde değil mi kızlar? başka dua'lar yada zikirlerimiz içinde başka gruplar açarız.
aramıza hoşgeldinizBen varım
Ben her iki gruba da katılırım canımO zaman bu grubumuzdan Salavat'ı Tefriciye okumaya devam ediyoruz, son kararımız bu yönde değil mi kızlar? başka dua'lar yada zikirlerimiz içinde başka gruplar açarız.
Ben her iki duaya da katılırım canımO zaman bu grubumuzdan Salavat'ı Tefriciye okumaya devam ediyoruz, son kararımız bu yönde değil mi kızlar? başka dua'lar yada zikirlerimiz içinde başka gruplar açarız.
Tefriciyye listemize katılmak ister misin?Dua eder dua beklerım kızlarbanada dua edın
evet bende katılmak istiyorum@Tanemruyasu
Mucizemm222
kzmkzm
@yildizsavascisi
N Nana
humanbeings
Kızlar Salavat-ı Tefriciye için liste oluşturucağız, 4444 adet Tefriciye'yi listedeki kişi sayısına bölüp, sırayla herkesin dua'sını yapacağız. Daha önceki günlerde katılmak istediğinizi yazmıştınız, katılacak mısınız diye tekrar sormak istedim
Tmm cnm devam edelim inşallah varım ben deO zaman bu grubumuzdan Salavat'ı Tefriciye okumaya devam ediyoruz, son kararımız bu yönde değil mi kızlar? başka dua'lar yada zikirlerimiz içinde başka gruplar açarız.
Canım ben de olurum yeni listede de başka grup varsa orda da olurumTefriciyye listemize katılmak ister misin?
canım sayfayı takip etmeyen arkadaşlara da özelden mesaj attım dönüş oldukça listeye ekliyorum, şuan kesin katılacağını söyleyen 11 kişiyiz, ama siteye ancak giriyorlardır canımHaber geldi mi herkezden ne zman başlıyoruz
Tmm bekleyelim o halde cnm acele etmeyepö ne kadar kalabalık olursa o kadar çabuk bitercanım sayfayı takip etmeyen arkadaşlara da özelden mesaj attım dönüş oldukça listeye ekliyorum, şuan kesin katılacağını söyleyen 11 kişiyiz, ama siteye ancak giriyorlardır canım
evet canım haklısınTmm bekleyelim o halde cnm acele etmeyepö ne kadar kalabalık olursa o kadar çabuk biter
Eveet canım istiyorum@Tanemruyasu
Mucizemm222
kzmkzm
@yildizsavascisi
N Nana
humanbeings
Kızlar Salavat-ı Tefriciye için liste oluşturucağız, 4444 adet Tefriciye'yi listedeki kişi sayısına bölüp, sırayla herkesin dua'sını yapacağız. Daha önceki günlerde katılmak istediğinizi yazmıştınız, katılacak mısınız diye tekrar sormak istedim
Katılmak istiyorum@Tanemruyasu
Mucizemm222
kzmkzm
@yildizsavascisi
N Nana
humanbeings
Ben de varımO zaman bu grubumuzdan Salavat'ı Tefriciye okumaya devam ediyoruz, son kararımız bu yönde değil mi kızlar? başka dua'lar yada zikirlerimiz içinde başka gruplar açarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?