- 21 Ocak 2019

- 2.099

- 2.692

- 83

- 34

- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
 - 

- #7.801

Canım ben okudum yazdım sandım unutmuşum kusura bakma Allah kabul etsin inşallahTülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M M_atruska
@ayseMsb
@Mrvyvz4832
caramel_7 
C cemkaraemre
@Vavin
Mandalinvitamin 
Mucizemm222 
yalutserkan 
B Bademmm388
@kzmkzm
Meral01 
Kendim için okudumTülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M M_atruska
@ayseMsb
@Mrvyvz4832
caramel_7 
C cemkaraemre
@Vavin
Mandalinvitamin 
Mucizemm222 
yalutserkan 
B Bademmm388
@kzmkzm
Meral01 
Tülay arkadaşıma okudum Allah kabul etsin inşallahTülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M M_atruska
@ayseMsb
@Mrvyvz4832
caramel_7 
C cemkaraemre
@Vavin
Mandalinvitamin 
Mucizemm222 
yalutserkan 
B Bademmm388
@kzmkzm
Meral01 
ne güzel, böyle güzel haberler hepimize umut oluyor. Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Merhabalar. 10 aydır bekliyoduk kuzuyu. Bu duaya başladığım ay öğrendim geldiğini :)
İnanarak yapın Allahın izniyle. Ben kimseye dağıtmadım kendim okuyorum sadece. Daha bitmeden öğrendim :) inşallah hepinize nasip olur. Ben ve tüm gebeler de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
Tülay arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsinTülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M M_atruska
@ayseMsb
@Mrvyvz4832
caramel_7 
C cemkaraemre
@Vavin
Mandalinvitamin 
Mucizemm222 
yalutserkan 
B Bademmm388
@kzmkzm
Meral01 
Tülay arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin bu arada pınar arkadaşımız içinde okumuştum bildirim yaptım mi hatırlamıyorumTülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M M_atruska
@ayseMsb
@Mrvyvz4832
caramel_7 
C cemkaraemre
@Vavin
Mandalinvitamin 
Mucizemm222 
yalutserkan 
B Bademmm388
@kzmkzm
Meral01 
Tülay arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin bu arada pınar arkadaşımız içinde okumuştum bildirim yaptım mi hatırlamıyorum
Hepinizden Allah razı olsun ağzına sağlık Amin inşallahTülay canımyalutserkan dua'n tamamlandı eksik Tefriciyye'n yok. Allah kabul etsin inşallah en kısa sürede müjdeli haberlerini duyalım 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?