Burada yaptıklarınızın tamamı batıldır. Zandır. Allah sizin bu ortak koştuklarınızdan münezzehtir. Dikkat edin boş heveslerin kuruntuların peşinden gitmeyin bayanlar. Ahirette hesabı ağır olur. Allah'ın indirdiği dinde kitabımızda böyle uygulamalar dualar yok. Lütfen düşünün neyin kimin peşinden gidiyorsunuz. Araya kimleri neleri koyuyorsunuz. Allah zaten bize en yakın değil mi? Rabbimiz yani tek efendimiz Allahtır. Kim size sayılarla dua kalıplarıyla bu uygulamaları öğretti? Allah'tan böyle bir söz mü aldınız? deliliniz var mı? Kurandan başka inanacağınız hak kitaplarınız öğretenleriniz mi var? Allah'a samimi kullar olalım, Kuran okuyalım anlayalım araya hiç bir şey hiç bir kimse koymayalım. Size sadece duyuruyorum. Rabbim Allahtır... tartışma yaratmak değil amacım. herkes bildiği inandığı yoldan gider. Seçim yapar. sizlerden gelen cevap ve yorumlara karşılık vermeyeceğim. ..Selametle.

Nazlı kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallah

neden çıkdı listede olan arkadaş... tekrar mı girmek istiyor
yok canım, şöyle cacaben nickli arkadaşımızın mahkeme süreci başlamış okuyamam hakka girmiyim diye belirtti. Yani çıkan arkadaş Cacaben nickli arkadaşımız, kendisine dua sırası gelmemişti, ama kendinden öncekilerin okumasını yapmıştı. Bende sizlere danıştım, ya çıkan arkadaşımızın sayısını bölüşelim yada kendinden önceki okumaları yaptığı için onun yerine başkasını alalım hem sayımız değişmesin hem de bir arkadaş daha faydalansın diye. Cacaben'nin yerine Tuğçeyi yazdım.
Eğer Cacaben'in dua'sı yapılmış olsaydı bu olmazdı. Dua'sı yapıldıktan sonra zaten listeye yerine birinin eklenmesi olmaz çünkü dua'sı yapılmış

listeye eklenen Tospaagtd arkadaşımız ise kimse kırılmasın lütfen ama 3.sıradaydı kendisi daha önce. okuması olduğu gün listeden ayrıldı aynı gün... bunu anlamadım ben... tekrar mı okuma olucak..

Listenin çok başında olduğu için ben onun bu listede olduğunu unutmuşum tamamen, Cacaben çıkıp Tospaagtd girmek isteyince ilk yazan o olduğu için grupa danıştım. Cacabenin sayısını mı bölüşelim yoksa yerine birini mi alalım diye. Sizde yerine birini alabilir gibi yorum yazınca cacaben'in isminin yerine listede ilk girmek istediğini yazan o olduğu için onu yazdım. Herhangi bir art niyetim yoktu.

Ama senin gibi bir arkadaşımızı daha rahatsız etti bu durum. Buradaki hatam onun bu listenin başında olduğunu ve kendi okumasından sonra çıktığını atlamış olmam oldu. Bunu atladığım için hepinizden özür dilerim ama gerçekten hiç bir art niyetim yoktu, tanımıyorum bile kendisini, başka gruplarda da benzer şeyler olmuş.İsterseniz listenin sonuna eklerim ve okumak isteyen herkesin sayısını ben okurum.

canım yeni liste de ben olmayıcam..bilgin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…