- 30 Mart 2017
- 12.773
- 19.857
- 298
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.161
Tamam canim öyle yapalimDil-i bitab salihacım benim lekelenmem oldu dünden beri abdestte aldım ama bugün yine war sonraki arkadaşa okusak sonra bana dönsek olur mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim öyle yapalimDil-i bitab salihacım benim lekelenmem oldu dünden beri abdestte aldım ama bugün yine war sonraki arkadaşa okusak sonra bana dönsek olur mu ?
 juliet55
 sira sende canim namazini kilarsin

juliet55
 sira sende canim namazini kilarsinSağol canımmTamam canim öyle yapalim
Tamam cnm yarın kılıp yazarım hemen
Tabiki liste basa donunce eklerim ❤Kızlar merhaba bende katılabilirmiyim
 juliet55
 icin okuyoruz.   Niyeti: Hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak Kisi basi 634 dusuyor.  Pazartesi aksama kadar bitirmeye calisalim.Biliyorum uzun bir dua ama Lütfen verilen surede bitirmeye çalışalım arkadaslar cok uzuyor bekliyoruz hepimiz。

juliet55
 icin okuyoruz.   Niyeti: Hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak Kisi basi 634 dusuyor.  Pazartesi aksama kadar bitirmeye calisalim.Biliyorum uzun bir dua ama Lütfen verilen surede bitirmeye çalışalım arkadaslar cok uzuyor bekliyoruz hepimiz。 juliet55
 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)

juliet55
 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)  Dil-i bitab
 Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)

Dil-i bitab
 Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)  Stardust07
 (evlat sahibi olmak icin)

Stardust07
 (evlat sahibi olmak icin)
Hayırlı sağlıklı bir kızım olsun istiyorum inşallah Allah nasip eder hayırlısıylajuliet55 icin okuyoruz. Niyeti: Hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak Kisi basi 634 dusuyor. Pazartesi aksama kadar bitirmeye calisalim.Biliyorum uzun bir dua ama Lütfen verilen surede bitirmeye çalışalım arkadaslar cok uzuyor bekliyoruz hepimiz。
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5-Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra) hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak
7-Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
Cnm
 birumut58
 i bundan sonraki duaya dahil et en son ona okuruz en azından daha az sayı düşer baya zor okuyor tek kişi o kdr okumak

birumut58
 i bundan sonraki duaya dahil et en son ona okuruz en azından daha az sayı düşer baya zor okuyor tek kişi o kdr okumakDiğer kızlarda okey derse dahil edelim o zaman
 Shokella

Shokella

juliet55

4 
		 41EEEEE41

K 
		 Khvekokusu20

juliet55

4 
		 41EEEEE41

K 
		 Khvekokusu20

Stardust07

Stardust07
[/QUOTE][ V VavinShokella
juliet55 4 41EEEEE41 K Khvekokusu20
Stardust07
kizlar yeni katilan arkadaslari liste basa dönünce mi ekleyelim yoksa direk mi dahil edelim ?
 Dil-i bitab
 ,son 2 -3 kişi kala eklenmek isteyen olursa liste bitmesini bekleyelim bence çünkü kendine okunduktan sonra çıkıyorlar genelde

Dil-i bitab
 ,son 2 -3 kişi kala eklenmek isteyen olursa liste bitmesini bekleyelim bence çünkü kendine okunduktan sonra çıkıyorlar genelde