• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cnm 4 gün çok değil mi🤔

O listede 10 kişiydik canım, kişi başına düşen sayı 444’dü , başlangıçta 3 gün olarak başlamıştık ama sonra 4 güne çıkardık. Ben gün sayısını o liste için örnek verdim, şimdi daha fazla kişi olacağız dolayısıyla okuyacağımız sayıda düşecek. Daha az gün olur🥰

Mübarek nereye gitsem sizle karşılaşıyorum maşallah hızınıza yetişmek imkansız :KK49::KK59:
Ya ben calışmıyom bebe de yok napıyım burda bacılarım güzel işler yapıyor ben de katılmak istiyorum. 🥰🥰 Bizim bi de kur'anı-ı kerim hatmi var gelmek ister misin? 😘😘

O listede 10 kişiydik canım, kişi başına düşen sayı 444’dü , başlangıçta 3 gün olarak başlamıştık ama sonra 4 güne çıkardık. Ben gün sayısını o liste için örnek verdim, şimdi daha fazla kişi olacağız dolayısıyla okuyacağımız sayıda düşecek. Daha az gün olur🥰
Anladım cnm ben kendime okumuştum okuya okuya ezberledim benim hemen biter. Ezbere bilmeyenler için 2 3 gün ideal 😊
Ya ben calışmıyom bebe de yok napıyım burda bacılarım güzel işler yapıyor ben de katılmak istiyorum. 🥰🥰 Bizim bi de kur'anı-ı kerim hatmi var gelmek ister misin? 😘😘
Kız ben kendime hatim yapıyorum valla hem tesbihat hem hatim yetiştiremem 😕 benim bikaç cüz kalmış zaten bitmek üzere 😊

Aynen birlikte guzel bitiyor birde dualar :)
Aslinda insan farkediyor ne kadar zamani oluyor dolu gevirmek icin.

Maşallah baya olmuşuz etiket yapalım arkadaşlara da haber vereceklere bir an önce başlayalım inşallah

İnşallah canım , 14 kişiyi söylerken seni saymadım canım. Sen okunacak adet sayısına göre karar vereceksin diye. Senin de kesinse hemen listeyi 15 kişi diye güncelleyebiliriz😁

Back
X