Saç Uzatma Yöntemleri kızlar dün sinameki yaptım..! yorumlarınızı bekliyorum (resimli)

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
kızlarrr saçlarımın resmini koydum aslında saçma gelebilir ama saçımı daha yeni kestirdim.ve dünde 1 eylülde saçlarıma sinameki yaptım bugün ikinci günüm yani haftaya yine yapıcam saçlarımla cok uğrastıgım için kestirdğim günde fotoğraf cektim ve azöncede..sordum öyle abime sence fark war mı diye biraz var dedi..hem ilk fotoğrafta saçlarım fönlü diğerindeyse saçlarımın dalgalı hali duştan yni çıkıp çektim..! szcede bi fark warmıı ?? yorumlarınızı bekliyorumm kızlarr k:enbuyukkk:

Eklentiler

• $Görüntü0334.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 177
  • $Görüntü0352.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 251
iyi de bi seferde etki etmesini beklemiyosun de mi
tamam etkili dedik de o kadar da hızlı değil tatlım

Sanki bna uzama var gibi geldi niye öle bilmiorm .s.s

tamam canım ..bide ben size bişey sormamk istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi ??
Saçlarımı hergün yıkarsam uzamasında etkili olurmu ?? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım ''hem biri fönlü diğeri ıslak'' demişsin ama zaten ıslakken daha uzun görünür
moralini bozmak istemem ama bence bi fark yok
zaten ilk yapışta uzama olmaz bence, tamamen psikolojik
sen yapmaya devam et yerimseniben

her gün saçını yıkarsan saçın kendi yağını kaybedersin canım kurur, iyi değil yani her gün yıkamak

Saçı hergün yıkamak zararlı .Saçın belli miktarda kendi yağı saçı besler.Hergün yıkanırsa bu saç için olumsuz birşey.2günde 1 yıkanılmalı en erken.Banyonun sonunda saçlarının uçlarına soğuk su tutarsan kırıklar için iyi gelecektir..

Doro canım sen saçına sarımsaklı sampuan kullanıyomusun ? :kedi:

bana da doktor haftada 3 kere yıkanmalı demişti. bekleyebilene tabi... soğuk suya ek olarak şunu belirtmek istiyorum. sadece uçlarına değil diplerine de tutmak faydalı. çünkü soğuk su kan dolaşımını hızlandırır ve saç daha çabuk uzar.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler canım yerimseniben

yazın kokar diye yapmıyorum canım. geçen kış yapmıştım çok faydalı. bu kış tekrar başlayacağım. tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile2

Peki sinamekiyle birlikte yapsam acaba etkisini azaltırmı ondan korkuyorum canım :uhm:

Peki sinamekiyle birlikte yapsam acaba etkisini azaltırmı ondan korkuyorum canım :uhm:

bi şey olmaz canım nasıl olsa saçını şampuanlıyosun banyo yaparken
önemli olan bi sürü kürü karıştırmamak
3-5 gün art arda farklı kürler yapıp saçı yormamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…