Doğuma Hazırlık Kizlar Ekşi Mi Yediniz Tatli Mi?kiziniz Mi Oldu Oğlunuz Mu???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
296
Bursa
Bu Aşerme Olayina Göre Cinsiyet Tahmini Ne Kadar Tutarli öğrenmek Istiyorum.derlerki Ekşi Yiyenin Kizi ,tatli Yiyenin Oğlu Olurmuş...doğrulayanlar Veya Tezatliğini Delillerle Ispatlayanlar:)) Sizleri Cevaba Bekliyorum.bu Arada Sürekli Ekşi Mandalina Portakal Yiyorum Herkes Kizin Olacak Diyor Hadi Bakalim.3 Ay Sonra Görücez..

ben kızım 5 aylık olana kadar tatlı yemedim çayı falan şekersiz içerdim
çok zor kıpırdardı
dr bu çucuk enerjisiz kalmış muayhaneye gelmeden çukulata ye gel cinsiyetini göremiyorum demişti
işte o ara az az tatlı yedim sırf bebek kıpırdasın diye
yoksa ekşiler tuzlular acılar.............................

ben sürekli tatlı yedim ve canım hep etli yemekler istedi herkes oğlun olacak dedi ama dünya tatlısı şeker bir kızım oldu

Valla bende de tuttu.Ekşi erik yerdim hamileyken, kızım oldu.Arkadaşımda iki hamileliğindede tatlı yedi, iki oğlu var....Ne kadar gerçek bilmem ama bazen tutuyor böyle....

ilk üç ay acayıp tursu yedım hatta evın ıçınde elımde tursu kavanozuyla gezıyodum dörduncu aydan sonra çikolata askı basladı hep cıkolata yedım ogluşum oldu....

Şu anda tatlı tuzlu pek ayırmıyorum. Normal şartlarda tatlı delisiyimdir, hamileliğimin ilk 5 ayı hiç canım tatlı istemedi, hep ekşi ve tuzlu yedim, Allah'In izniyle kızım olacak.

bir kere 9 haftalıkken falan turşu yemiştim bir tabak.
ondan sonra sürekli tatlı deli gibi tatlı yedim halada ekşi yiyemem oğluşum olacak kısmetse

ye tatliyi dogur Hakki'yi ye eksiyi dogur Ayse'yi olayi bende dogru cikti..ilk hamileligim de acayip tatli yemistim oglum oldu...simdide aci ve eksi cok canim cekti..Allah kismet ederse kizim olacak:))

Valla ben ilk zamandan beri hep tatli yedim halada yiyorum ama sadece 1 haftacik limon yedim tuzlu ama daha da eksi istemedi canim.Kisacasi hep tatli yediyom yiyorum ama daha cinsiyeti belli degil haftaya yazarim tutup tutmadigini.

ben ılk aylar lımon yedım tursu suyu ıctım ve yüzüm bıraz degısmıstı cırkınlemıstım :roflol:kız olunca annenın güzlliğini alır çirkin olunur derler herkes kızın olacak dedı ama bi oğlum var :emir_bebek:

valla ben karisik yiyorum ama genelde tatliyi daha rahat yiyorum eksi yedigim zaman bazen cikartiyorum ama allahim hayirlisini versin eli ayagi duz olsunda ben kiz isterim ama olmazsa bidakine bunada sukur...

ben ilk 3 ay sadece ekşi ve tuzlu yiyecekler yedim tatlının T sini bile duymak istemiyordum 4. ayımdan itibarende inanılmaz tatlı yemeye başladım şuan 5 .bitti 6. aya girdim hem tatlı hem tuzlu yiyorum ve benim oğluşum olcak inşallah

valla benim canım tatlı çok istedi ve ve kekler,pudingler yedim ve yemeye devam ediyorum ve oğlum olacak hayırlısıyla

Back
X