- 25 Eylül 2025
- 137
- 22
- 13
- 26
- Konu Sahibi kardelen343427
-
Nedir bu tam olarakMerhaba kızlar acil yardım ederseniz embriyo glue m yapıştırıcı yapmalı mıyım sizce 14 bin tl maliyeti de yüksek fayda gören var mı tecrübe edenler yardım edebilir mi
Rahme turunması için diyorlar bende tam bilmiyorum amaNedir bu tam olarak
Evet araştırdım genelde tüp bebek uygulamasında transfer yapılırken bu uygulama hasta isterse yapılıyormuş. Siz tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz yoksa normal yolla gebe kalmayla birlikte mi bu uygulamayı sordunuzRahme turunması için diyorlar bende tam bilmiyorum ama
Tüp bebek yumurta toplandı Allah nasip ederse cuma transfer olacam ondan merak ettimEvet araştırdım genelde tüp bebek uygulamasında transfer yapılırken bu uygulama hasta isterse yapılıyormuş. Siz tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz yoksa normal yolla gebe kalmayla birlikte mi bu uygulamayı sordunuz
14.000 bana pahalı geldi nerde tedavi görüyorsunuz. Bahcecide temmuz ayında 6000 kusur bir ücretle yaptırmıştım. Sonra zaman geldi 9.960 TL yapmislar. 5. Gun 5ab transferim negatifti. 5. Gun 4bb transferimde prednol ve embriyo glue kullandık tutundu ama sonra kimyasal oldu. Bence tutunmasına etkisi var. Önümüzdeki hafta pazartesi transferim var doktorum yine kullanicaz dedi. Ben kabul ettim ihtimal bırakmak istemedim.Tüp bebek yumurta toplandı Allah nasip ederse cuma transfer olacam ondan merak ettim
Merhaba benim ilkinde 9.haftada kalbi durdu tutmama gibi bi şey olmamıştı ama ona rağmen 2.transferimde tek embriyom kaldı diye yaptrdım hamileyim çok şükür faydası olmuş mudur bilmiyorum doktorum %3 başarı oranı demişti ben ona rağmen yaptırmıştımMerhaba kızlar acil yardım ederseniz embriyo glue m yapıştırıcı yapmalı mıyım sizce 14 bin tl maliyeti de yüksek fayda gören var mı tecrübe edenler yardım edebilir mi
Evet pahalı doktor da yap yamma demedi aklım karıştı14.000 bana pahalı geldi nerde tedavi görüyorsunuz. Bahcecide temmuz ayında 6000 kusur bir ücretle yaptırmıştım. Sonra zaman geldi 9.960 TL yapmislar. 5. Gun 5ab transferim negatifti. 5. Gun 4bb transferimde prednol ve embriyo glue kullandık tutundu ama sonra kimyasal oldu. Bence tutunmasına etkisi var. Önümüzdeki hafta pazartesi transferim var doktorum yine kullanicaz dedi. Ben kabul ettim ihtimal bırakmak istemedim.
Maşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doktorda bana bıraktı o yüzden 1 gün önce haber ver dedi ondan merak ettim ama ben yapmalıyım sanırım birde beni cuma günü transfere çağırdılar ama o gün transfer için yumurtalar gelişmezse iptal mi olacakMerhaba benim ilkinde 9.haftada kalbi durdu tutmama gibi bi şey olmamıştı ama ona rağmen 2.transferimde tek embriyom kaldı diye yaptrdım hamileyim çok şükür faydası olmuş mudur bilmiyorum doktorum %3 başarı oranı demişti ben ona rağmen yaptırmıştım
Çok teşekkürler amin darısı sizlere inşallahMaşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doktorda bana bıraktı o yüzden 1 gün önce haber ver dedi ondan merak ettim ama ben yapmalıyım sanırım birde beni cuma günü transfere çağırdılar ama o gün transfer için yumurtalar gelişmezse iptal mi olacak
Ben bu transferim de yaptiricam merkezde hemsire ister misiniz ekleyelim mi diye sordu doktor kişinin tercihe bırakıyor garantisi olan bir yöntem değilmiş uygun hasta grubunda şansı bir miktar arttırdığı söyleniyor araştırmalarına göre. Ben ankara novaartta tedavi görüyorum 7.500 tl dediler . İlk transferim dondurulmuş 4aa embriyo dogal siklusta oldu negatif. Şimdi ilaçlı protokol uygulanıyor glue da yaptiricam inş embriyo kalitesi 2bc bu sefer o yüzden yaptırmak istiyorum ve başka da embriyom yokMerhaba kızlar acil yardım ederseniz embriyo glue m yapıştırıcı yapmalı mıyım sizce 14 bin tl maliyeti de yüksek fayda gören var mı tecrübe edenler yardım edebilir mi
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bi dahakine bebeğiniz embriyo size sımsıkı tutunur prennol ne demek bu aradaEvet pahalı doktor da yap yamma demedi aklım karıştı
İnşallah bu defa güzel haber alırsınız bende yaptıracam eşim istiyor birde merak ettiğim bunlar beni cuma günü çağırdı 5. Gün o gün transfere çağırdılar ama yumurta o güne kalitesi değişirse iptal mi olacak 3. Gün 3 tane 8 ve 10 hücreli dendiBen bu transferim de yaptiricam merkezde hemsire ister misiniz ekleyelim mi diye sordu doktor kişinin tercihe bırakıyor garantisi olan bir yöntem değilmiş uygun hasta grubunda şansı bir miktar arttırdığı söyleniyor araştırmalarına göre. Ben ankara novaartta tedavi görüyorum 7.500 tl dediler . İlk transferim dondurulmuş 4aa embriyo dogal siklusta oldu negatif. Şimdi ilaçlı protokol uygulanıyor glue da yaptiricam inş embriyo kalitesi 2bc bu sefer o yüzden yaptırmak istiyorum ve başka da embriyom yok
Kalitesi değişirse iptal olma gibi bir durum hiç duymadım. Size kaç embriyo konulacak bana 2 tane bu sefer 5.gun embriyolari 2bc ve diğerini bilmiyorum gelişme aşamasında demişlerdi sanırım sonradan gelişen bir embriyo. bence kaliteye hiç takilmayalim nasipte varsa tutunuyor herbiri kıymetli. Kalite değişse bile zaten rahim içine girecek orda kendini toparlar inş diye inaniyorum :)İnşallah bu defa güzel haber alırsınız bende yaptıracam eşim istiyor birde merak ettiğim bunlar beni cuma günü çağırdı 5. Gün o gün transfere çağırdılar ama yumurta o güne kalitesi değişirse iptal mi olacak 3. Gün 3 tane 8 ve 10 hücreli dendi
Geçmiş olsun tekrar yaptırdınız mı tüp bebekBenim doktorum %20 lik bir ihtimali etkiliyor demişti ben yaptırmıştım mayısta 5.000₺ ye. Sizin fiyat çok geldi bana bu arada benim negatif olmuştu
Önümüzdeki ay 2. Transferi yapacağız inşallahGeçmiş olsun tekrar yaptırdınız mı tüp bebek
İnşallah bu defa güzel haber alırsınız bende yaptıracam eşim istiyor birde merak ettiğim bunlar beni cuma günü çağırdı 5. Gün o gün transfere çağırdılar ama yumurta o güne kalitesi değişirse iptal mi olacak 3. Gün 3 tane 8 ve 10 hücreli dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?