Kızlar en az kaç çocuğumun olması gerekiyor tüplerimi bağlatabilmem için?

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
24
358
49
İstanbul
Bilenler yazarsa sevinirim arkadaşlar. Ben ikinci kızıma hamileyim ve kısmetse doğumda tüplerimi bağlatmak istiyorum. Çünkü yaşım 34 zaten ve şimdiki kızımı hayırlısıyla doğurduktan sonra başka da bebek istemiyoruz. En az 2 mi 3 mü olması gerekiyor yada böyle bir şart var mı yok mu? Hiç bilgim yok. Beni aydınlatmanızı bekliyorum :CüvCüv:

Evet senin ve eşinin isteğinize bağlı. Ama bana sorarsan bağlatma derim. Daha yaşın genç. Dünyanın bin türlü hali var. Geriye dönüşü çok zor çünkü.

bi tanıdık, tüplerini bağlattıktan sonra cinsel manada tüm şevkinin kaybolduğunu söylemişti.. ve o kadar pişman ki.. hiç bir heyecan yaşamadığını vurguluyor.. bunuda göz ardı etmemek lazım glupcum.. zaten dinen de fıtratı değiştirmeye müsade yok,caiz değil.. daha doğru bir karar alacağını umuyorum senden..

bir doktordan tüplerin bağlanmasının uzun vadede sorunlar oluşturacağını duymuştum

çevremde hep ikinci çocuktan sonra çocuk sevgisinin arttığını ve üçüncü çocuğu istediklerini duydum...

tüpleri baglatmak sadece olusan yumurtanın spermle bulusmasını engellıyor, hanı cinsel ıstege ya da menapoza etkısını hıc duymadım acıkcası. ama cevremde hıc tüplerını baglatmıs insan yok, etkılerını bilemıcem iyi arastırmak lazım. benim daha ziyade tüp baglayan insanlarla diyaloğum var annemın meslegınden ötürü:) tup baglatmak arkadasların dedığı gıbı senın ve esının istegıne bakıyor ama doktorlar yası genc bayanlarda gönülsüz baglıyor. cunku ileride bır sekılde pişman olunursa gerı dönusu çok zahmetlı oluyormuş. fikrimi sorarsan da glupcum bence de erken 34 yaş bıraz daha bekle istersen aylık iğneler falan onları arastırabılırsın.. saglıklı dogumlar dılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…