sinirlenmek suçlu psikolojisidir her zaman..
bir sey var demiyorum ama,
olamazda demiyorum..
esine guvenin var,guzel.
ama kadini tanimiyorsun..
yapiversin kendi alisverisini/isini bir zahmet..
bir olur iki olur,her zaman da senin
kocandan mi yardim isteyecek..
bence onlemini al.
nasil alirsin bilmem.
sevgiler.
bilmiyorum da ben son derece rahatsız olurdum. ne demek yani her gün eşime sipariş verecek bana da şunu al bunu al diye her gün telefon mu ediyor çok abes bir durum. sorduğunda da fevrileşiyor neden acaba? bazen bu işyeri yakınlaşmaları tehlikeli boyutlara varıyor allah kimsenin başına vermesin geçmişte canım çok yandı bir karaktersiz yüzünden. kesinlikle o kadınla arasına mesafe koymasını söyle, emreder gibi değil de daha yumuşak ama kararlı bir ifadeyle. ve takibi de elden bırakma.
her gün ne konusması oluyor ki bu? sen ve bır arkadasın arasında olsaydı bu olaylar eşin ne tepkı verırıdı acaba?
maşallah üste çıkarak yaptıgını kapatmaya calısıyor.
benım fkrim mi?... ne konusması yahu? ne saçma şeyelr bunlar? konusmayacaksın arkadas, söyleyınce nıye bu kadar delırıyorsun sen ? en doğal hakkım bunları sormak.
Beni boyle hergun bi is arkadasim arasa yapmadigini birakmaz diger konularimdan belki hatirlayan vardir esim asiri kiskanckiskanc
Esime gore bunu sormak da hak fln degil ustelik ozur bekliyor
Beni boyle hergun bi is arkadasim arasa yapmadigini birakmaz diger konularimdan belki hatirlayan vardir esim asiri kiskanckiskanc
Esime gore bunu sormak da hak fln degil ustelik ozur bekliyor
Aralarinda birsey oldugunu dusunek söylemiyorum ama her gun konusmalari gereksiz bence.
Esiniz oglen markete gidiyorsa is yerindeyken istedigi birsey varsa soyleyebilir.telefonla konusmak niye?
Bende rahasiz olurum böyle bir durumda.
eşin haksızlığını sana kızarak kapatmaya çalışıyor, yolarım be olsam
yoldurmasın kendını
Ben de oturup gercekten ben mi haksizim diye dusunuyorum
Ne guzel siz guclu bi kadinmissiniz..ben de evli oldugum halde esimden bisey beklemem bisey lazimsa kendim hallederim, ise gec kalsam erkek is arkadasimi aramam ama herkes oyle degil..gercekten herseye yetisemiyorsa esim yardimci olsun dedim ama belkide yanlis yapiyorum
sen yakıştırmamışsın ki insan gibi sormuşsun.. Hırçınlaşmanın ne alemi var. Yapmıştır demiyorum ama ilk sayfada da bir arkadaşın söylediği gibi sinirlenmek baskın çıkmaya çalışmak suçlu psikolojisidir.
Arkadaşıdır hiç bişey yoktur belki ama fazla iyilikten maraz doğar. Kendisi gidip alamıyormuymuş marketten. Neden eşin alıyor. Bide dul ve yalnız olmasıyla markete gidip iki bişey alamamasının,yardıma ihtiyaç duymasının alakasını çözemedim ben?
Bu denli iyi niyetli olma arkadaşım.. Üzülen sen olursun. Keşke eşin ilk mesafe koyayım dediğinde kabul etseydin.
Canim market icin biraz yurumek gerekiyor. Aksamda cocugu var belki aksam gitmek zor oluyordur diye dusundum..
Ben olsam kesinlikle kendim hallederim ama iste alma desem kadinda kendini kotu hisseder.
Belki bu aramalari gordugumu bilmez sirf dul diye yapiyorum sanar uzulur diye kiyamadim
Ne özürü ya!! bundan sonra ben de iş arkadaşlarımla arama koyduğum mesafeyi kaldıracağım. Ben yapsam kabul etmeyeceğin bir şeyi, sen yapınca benim kabul etmemi nasıl bekliyorsun? Bu nasıl bir çifte standart?? diye sor bakalım kocana.
Cevabını çok merak ediyorum
çok normal bence, kısa görüşmelerse uzatmayın derim.
İllaki bisey var demiyorum ama bayana niye üzülüorsunuz? Anladigim kadariyla ev alisverisini esinize yaptiriyor, yok artik yani, akrabasimi, abisimi, sevgilisimi? Bikere olur iyi güzel hos yardim etmekte, sanki normal bi hal almis bu is... Esinizi es gibi kullaniyor gibi, kimsenin günahini almiyalim ama bana göre normal bisi degil, tam olarak yazismalar ney bilmiyorum ama bem cok rahatsiz olurdum...
Size tavsiyem cok üzülmeyin bu bayan icin sonra kendiniz icin daha cok üzülürsünüz...
Off esim hakli yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?