kizlar esim hakli mi

Aralarinda birsey oldugunu dusunek söylemiyorum ama her gun konusmalari gereksiz bence.
Esiniz oglen markete gidiyorsa is yerindeyken istedigi birsey varsa soyleyebilir.telefonla konusmak niye?
Bende rahasiz olurum böyle bir durumda.

Tamamen katılıyorum

Amin cnm kimsenin basina gelmesin iste beni de arada seytan durtuyor bi de ztn isyerinde calisanlar sabit telden ucretsiz konusuyor bi de mesajlasma programi da var. Yani bu bnm gordugum sadece cep tel

Sonra da diyorum diazzz kotu niyetli olma kac yillik arkadadi

Beni boyle hergun bi is arkadasim arasa yapmadigini birakmaz diger konularimdan belki hatirlayan vardir esim asiri kiskanckiskanc

Esime gore bunu sormak da hak fln degil ustelik ozur bekliyor

Beni boyle hergun bi is arkadasim arasa yapmadigini birakmaz diger konularimdan belki hatirlayan vardir esim asiri kiskanckiskanc

eşin haksızlığını sana kızarak kapatmaya çalışıyor, yolarım be olsam
yoldurmasın kendını

sen yakıştırmamışsın ki insan gibi sormuşsun.. Hırçınlaşmanın ne alemi var. Yapmıştır demiyorum ama ilk sayfada da bir arkadaşın söylediği gibi sinirlenmek baskın çıkmaya çalışmak suçlu psikolojisidir.

Arkadaşıdır hiç bişey yoktur belki ama fazla iyilikten maraz doğar. Kendisi gidip alamıyormuymuş marketten. Neden eşin alıyor. Bide dul ve yalnız olmasıyla markete gidip iki bişey alamamasının,yardıma ihtiyaç duymasının alakasını çözemedim ben?
Bu denli iyi niyetli olma arkadaşım.. Üzülen sen olursun. Keşke eşin ilk mesafe koyayım dediğinde kabul etseydin.

Ne özürü ya!! bundan sonra ben de iş arkadaşlarımla arama koyduğum mesafeyi kaldıracağım. Ben yapsam kabul etmeyeceğin bir şeyi, sen yapınca benim kabul etmemi nasıl bekliyorsun? Bu nasıl bir çifte standart?? diye sor bakalım kocana.
Cevabını çok merak ediyorum

Aralarinda birsey oldugunu dusunek söylemiyorum ama her gun konusmalari gereksiz bence.
Esiniz oglen markete gidiyorsa is yerindeyken istedigi birsey varsa soyleyebilir.telefonla konusmak niye?
Bende rahasiz olurum böyle bir durumda.

İste ben de onu demistim ilk kavgada esime zaten ayni yerdesiniz demekki orda da konusuluyor odasinda degilse fln tel den ariyor diye dusunmustum. Esim tabiki oyle degil demisti

Ben de oturup gercekten ben mi haksizim diye dusunuyorum

sen nıye haksız olasın ki? sonucta aklından kötü bişi geçmiyor, sadece ters gelıyor sana eşinle o hatunun muhabbetı
eşin daracık bir insanmış, sendne nıye genişlik istıyor kı? o sana bagırdıkça sende bagır
bak nasıl susuyor
o kadınlar muhabbetı kesecek arkadaş

Cok sinir bozucu bir durum bnm bile canim skildi bu duruma böyle bayanlari anlayamiyorum yokmu esinden baska biri calistigi yerde bekar bir arkadasindan rica etsin 😡😡 bayani ara dicem buseferde esinle araniz kötu olucak eniyidi esinle konus ve bu durumdan rahatsiz oldugunu söyle. Ve ona guvendiginide tabi

Canim market icin biraz yurumek gerekiyor. Aksamda cocugu var belki aksam gitmek zor oluyordur diye dusundum..
Ben olsam kesinlikle kendim hallederim ama iste alma desem kadinda kendini kotu hisseder.

Belki bu aramalari gordugumu bilmez sirf dul diye yapiyorum sanar uzulur diye kiyamadim

çok normal bence, kısa görüşmelerse uzatmayın derim.

Keske herkez sizin gibi dusunse ama oyle bir dunya yok.. Sinir oldum ya. Is cikisi yapsin alisverisini cocugu varsa her cocugu olan yardimmi aliyor..

İllaki bisey var demiyorum ama bayana niye üzülüorsunuz? Anladigim kadariyla ev alisverisini esinize yaptiriyor, yok artik yani, akrabasimi, abisimi, sevgilisimi? Bikere olur iyi güzel hos yardim etmekte, sanki normal bi hal almis bu is... Esinizi es gibi kullaniyor gibi, kimsenin günahini almiyalim ama bana göre normal bisi degil, tam olarak yazismalar ney bilmiyorum ama bem cok rahatsiz olurdum...
Size tavsiyem cok üzülmeyin bu bayan icin sonra kendiniz icin daha cok üzülürsünüz...

Tartisirken sormustum o esimin kac yillik arkadadiymis bnm iki gunluk tanidiklarimla bir tutmamaliymisim

Yani tum alisverisini degil ama esim gidecegi zaman bana da sunu alir misin diyormus baska birgun gidecek misin diyormus baska bi gun ise gelemeyecegini haber veriyormus aramalarin aciklamalari bu sekilde

Off esim hakli yani

canim ben konuyu tam anlamadim galiba, ogle arasi icin yiyecek birseyler siparis ediyor diye dusunmustum. hergun ev alisverisi yaptiriyorsa normal degil, yani alisveris dedigin zaten hergun olmaz haftada 1 olur. esini kullaniyo heralde bu bayan

Son düzenleme:
Fazla iyi niyetlisiz ama bu işin sonu: 'ayy benim için çok yoruldun akşam yemeğine gel' ile biter.çünkü bekar bir kadın ve bazı şeyleri yaşamış ömründe.o bayan evli bir erkekle fazla samimi olunmaması gerektiğini bilir.kendi adıma kadın ve erkeğin mesafeli olması gerektiğini düşünürüm.araması,birşeyler istemesi pek normal değil.kocan zamanla bu kadınla yakınlaşabilir.mesafe şart!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…