katılıyorum sana canım. benim ilişkim de böyle bir kız yüzünden bitti. aralarında bir şey yoktu inanıyorum ben buna ama erkek arkadaşım ısrarla bu kızı hayatında tutmak istedi o kadın da konudaki kadın gibi bi tipti. seyahate gidcem bisikletimi götürcem beni otobüse bırakırmısın falan gibi istekleri olurdu. bu safım da gider götürürdü. üstelik de nefret ettiğimi bildiği halde. kaç kere koy mesafeni dedim ama o benim arkadaşım bana karışamazsın muhabbetleri oldu. tamam aralarında bir şey olmayabilir ama beni otobüse götürürmüsün, yok beraber geziye çıkalım falan bunlar olmamalı,olamaz bence. hem kadın da biliyordu ciddi bir ilişkisi olduğunu. bazı kadınlar çok şeytan. sen evli veya ilişkisi olduğunu bildiğin adama niye bile bile yaklaşırsın ki? belki istediği oldu kadının, ayrıldım erkek arkadaşımdan ama katlanamazdım yani buna. aralarında bir şey olmadığını bilsem de katlanamam. öyle ya da böyle mesafeyi koyacak. sevdiğim bir söz var, benim ve konu sahibinin durumuna çok da uygun: sen muhtar adayı mısın, niye herkesle aranı iyi tutuyorsun???