kizlar esim hakli mi

arkadaşım diyeceğin şu olur bence '' ahmet efendinin cayı bitmis alıver ya ayse dedi de alıverdim ''
yanlıs anlasılacak birsey yok ne demek !! ben olsam kıyametleri koparırdım,laşka laşka ne bu be

cnm seni üzmek yada yangına körükle gitmek istemem 9 senelik evliyim. çok kısa bir süre önce buna benzer birşey yaşadım.eşime aşırı fazla güvenirim telefonunu bir kez bile karıştırmadım 9 senede face ine bakmam mailine bakmam arkadaşlarıyla dışarı çıkmaz beraber çalışıyoruz her an dibimde arkadaşlarıyla dışarı bile çıkmaz ben zorla gönderirim. ama çok kısa bi süre önce eşim tablet pcde face ini açık unutmuş ve bende merakıma yenildim ilk kez bi kızla masum ama fazla samimi yazışmasını okudum aynı gece biraz naz biraz kapris birazda şakayla karışık kim bu kız diye sordum ilkokul arkadaşım fln dedi neden sana böyle samimi yazıyo dedim söylerim bi daha yazmaz dedi ve ben konuyu kapattım. iki gün sonra yine aynı hataya düşüp face i açık bırakınca bide baktım aynı kız bu kez çok daha samimi ama hala masum yazışmalar ama bu samimiyet iltifat boyutuna ulaşmış önce susmalıyım diye düşündüm ama sonra aldatıldığımı fln düşündüm bir kıyametle öyle bir patladımki savunma hmn bana bunu nasıl yakıştırırsın beni hiçmi tanımadın seni aldatacağımı nasıl düşünürsün felan boyutuna ulaştı.yani hani derler ya yavuz hırsız bağırınca ev sahibini korkuturmuş diye öyle bi durum oldu. hiç yüzyüze görüşmediklerini beni aldatmadığınıda biliyordum ilk sorduğumda sadce ilkokul arkadaşıydı ve sakince cevao verdi fakat 2. seferde liseli ergenler gibi flörtleşerek yazıştıklarını kendide farkedince beni suçlu çıkarmaya çalıştı. bunu anlatıyorum çünkü seninkide aynı savunmaya girmiş.seni hergün dul bi erkek arkadaşın arasın ve eşindeki tepkiyi bi seyret. bence eşinle açıkça konuş. ben görmezden geldim olay büyüdü. sonra açıkca konuşup böyle birşey söz konusu olduğu zmn bana artık 1 km den fazla yaklaşamayacağını fln söyledim niyetimin ciddiyetini gösterdim face ini mail adresini kapattı ben söylemeden hemde cebinide bana yönlerdirdi. şimdi her adımını korkarak atıyo. ben eşime çok çok fazla güvenirdim şimdi anlıyorum ki sol gözünü kpattığında sağ gözüne güvenmemen gerekiyormuş. sende dikkatli ol hep arkadaşla başlıyor nedense erkeklerin aldatma hikayesi

cnm sen nasıl bi insansın ya bi taraftan içi içini yiyo bi taraftan kadına acıyor empati yapıyor kırmaktan korkuyor. yüreği böyle güzel bi kadını aldatacak kdr aptal erkek (sözüm meclisten dışarı ) yoktur. varsada eğer gerçekten seni haketmemiştir. umarım sadece yanılıyorsundur cnm

Aralarinda birsey oldugunu dusunek söylemiyorum ama her gun konusmalari gereksiz bence.
Esiniz oglen markete gidiyorsa is yerindeyken istedigi birsey varsa soyleyebilir.telefonla konusmak niye?
Bende rahasiz olurum böyle bir durumda.

cidden işin bide bu boyutu var biz burda 7 kişi çalışıyoruz birimiz markete çıkarken herkese sorarız birşey isteyen var mı diye herkes ne istediğini söyler çıkan kişi alıp getirir. çok nadir unutulan birşey varsa ararız ama böyle binanın kapıcısımı bu adam telefonla hergün hergün sipariş verilsin yok artık

Eşin kimseye hamallık yapmak zorunda değil.
Ben de ünide tek yaşadım, her şeyime de koşturuyordum valla. O da kendi ihtiyaçlarına kendi koştursun bi zahmet.
Eşinin sorumlu olduğu tek ev kendi evi.
Bir daha böyle bir şey yapmamasını söyleyecektin. Kadına acımışsın bi de. Kimseye acıma bence, sonra acınacak duruma düşersin
Eşin suçlu demiyorum, ama önlem alman şart.

Calıştıgı yerde kocandan baska kımse yokmuymuş
Hayy allhım madem bi hatası yok nıye sinrlenıyo
Manevıyattan uzak yasamk bu olsa gerek
Bi söz var bılmm bılırmısn
İki yabancı çiftin yanında 3. Seytandır
Hak teala seytana uydurmasın
Sende fazla ıstune gıtme ama takıp et

Kızlar kımse yanlış anlamasın ama böle kadınlardan nefret edıyorum allh ıslah etsn akıl versın
Kötü niyetli biri olmasa düşünceli biri olsa bi düşünr
Yha bu adam ewlı oluryha gereksz konusmaları yanlış anlar huzrları bozulur
O kadın bunu düşünmüyo sen nede olsa kadın yanlız mış
Aaah ahhh böle saf olmays dewam edersen o kafanı vurmaya duwar tas arıyacaksn

nedemek tek yaşayan kadın bişeye ihtiyacı olur annem 60lı yaşlarında ve tek yaşıyo. alışverişi vs ne varsa yapıyo gencecik kadınmı yapamayacak. eşinizden önce o kadının düünceli olması gerek. hadi sabah anlarım servis için aramasını ama yokmu o serviste başka arkadaşı kadının. eşin söyleyemz belki kadına iş arkadaşları sonuçta ben tamamen kadının terbiyesizliği diyorum buna.

vallahi arkaım.ben olsam aynı durumda eşimin onun alışverişini yapmasını kabul etmezdim.eşine rahtsız olduğunu söyle birdaha konuşmasın kadınla.kadında kendi alışverişini yapsın.fitneye sebebiyet vermesinler.bence hoş bir durum değil.

bence bağırıp çağırması altında bir şeyler yatıyor olabilir...sizi bir erkek arasa aynen onların birbirleri ile iletişimi tarzı bir iletişim kursa sizinle eşiniz bunu kabul eder mi ? ben evliliğimde eşime ailesi arkadaşları konusunda çok fazla tolerans tanımış birisiyim ve karşılığında hiç hak etmediğim şeyler yaşadım. hani acırsan acınacak hale düşersin derler ya bence görüşmelerine yazışmalarına tepkinizi verin ve bayan bi zahmet kendi işini kendi görsün..

Cnm kadının terbiyesizliği haklısında hırsızın hiçmi suçu yok derler ya adam sütten çıkmış ak kaşıkmı? Ya ayrıca erkekler ne zamandan beri dul kadına vicdan insaniyet yada şefkat duygularıyla yaklaşıp evleri ve eşleri için bile nefret ettikleri alışveriş sorumluluğunu üstlenir oldu . Eşinle derhal konuşmalı ve evliliğinin zedelenmesini istemiyorsa kadınla göüşnesini yasaklamalısın benden nasıl şüphelenirsin derse şüplenmediğim için seni terk etmiyorum sadece rahatsız olduğumu dile getiriyorum bu uyarıdan sonra hala inatla görüşürsen asıl o zaman şüphelenirim senden de her ikisi içinde sonsuza dek kapat bu konuyu bence

Benım nişanlım da bir bayanla birlikte calısıyor.
Bazen ikisi aynı anda molaya cıkamıyor ve bırbırlerınden yıyecek bırsey almaları ıcın telefon actıkları oluyor
Bazen de trafıge takıldıklarında gec gelıcem erken gelıcem vs bırbırlerını mudurlerıne karsı idare edebılıyorlar
Kızla ilk tanıstıgımda bana yavaş ol elimi kıracaksın dedi Tokalasmıs kendımı tanıtmıstım .
Sonraki zamanlarda da kızın mesajlarını aramalarını falan gördüm.
Kız iste aylık hedefleri , nişanlımın izin gunlerınde toplantı oldugu zaman toplantı sonuclarını benımkıne mesaj falan atmış
Baslarda sinir oluyordum ama artık alıstım.
Ben de özel bır fırmada calısıyorum ve de en yakın iş arkadasım erkek. Kardesten öte göremem kendısını ve bırımızın işi varsa öğle yemeği için bile birbirimizi bekler ayrı yemeyiz.

Rahat olmaya calısın . Sevdiğinizin aklına kızın adını çok dillendirip olmayan seyler getirmeyin . Şüpheniz varsa sessizce izleyin

Aklında bile yoksa sürekli sorarsanız aklına sokarsınız. Yapmayın.
Ayrıyetten böyle bayanları hiç sevmiyorum, her zaman erkeklerle bayanlar arasında mesafe olmasından yanayım. Bunu haremlik selamlık olarak asla söylemiyorum ama evli bir adama sipariş vermem mesela ne bileyim. Kadın iyi niyetliyse bile yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına bunu düşünebilirdi. Neyse. Kısaca eşinize sormuşsunuz bir şey yok demiş. Bir daha bir daha sormayın artık. Rahatsız olacağınız bir durum olursa o zaman gereken tepkiyi gösterirsiniz.

Ben böyle samimiyetleri gereksiz ve saçma buluyorum..
İsterse dünyanın en iyi insanı olsun.. Benim eşim kimseye alışveriş yapamaz.. Hele de her gün, hiç yapamaz.. Burada her gün eşiyle telefonda konuşmayan arkadaşlarımız var, her gün telefonda konuşmak da ne demek? Kısa da olabilir konuşma.. Kısa olması ay bu aldatmıyor demek değildir... 2 saniyede, kapıyı aç ben geldim de diyebilir biri, al sana kısacık konuşma..
Ben netimdir bu konularda.. Pek de iyi düşünmem... Anası değil, bacısı değil, alışveriş falan.. 'Yalan ayaklar' bunlar.. Sonu bana gel bi kahve içelim olur, bir arkadaş yazmış, aynen de öyle..

He bir de, eşinizin sinirlenmesi de suçluluk psikolojisinden olabilir..
Haksızken sana özür diletmek istiyor bir de..

Aralarında Bişiy Varmı Bence Yok Ama Bu Bayan Sürekli Öğlenleri Ne Aldırıyor Eşine Parasını Kim Veriyor Birdeee Neden Bayan Kendi Almıyor Kalksın Yerinden Bi Zahmet

Yani tum alisverisini degil ama esim gidecegi zaman bana da sunu alir misin diyormus baska birgun gidecek misin diyormus baska bi gun ise gelemeyecegini haber veriyormus aramalarin aciklamalari bu sekilde

Ha İşyerinde Öğlen Yemek Siparişi Değilmiymiş Eee Hergün Ev Alışverişimi Olurmuş Yav Ayrıca Parasını da Veriyormuymuş Ha Versede Tuhaf Valla Konu Sahibinin Eşini Kullanıyor Bu Kadın O Zaman Parasal Bakımdan Kendi Yapsın Canım Yürümesi Gerekiyosa da Yürüsün Nedir Bu Nereye Kadar Böyle

Yahu kadin evinin market alisverisini yaptirmiyo, bazi arkadaslar da bi garip, yok guclu kadin olsunmus, kendi isini kendi yapsinmis..

Kadinin bahsettgi ogle arasi simit alirmisin, sandivic alirmisin muhabbeti muhtemelen..

Nasil bi ortamda calistigini bilio bilmeden hemen aman dikkat et yaftalari yapismis. Bunu diyenler bekarken her evli erkege yan gozle bakiyordu herhalde. Kisi kendinden bilir isi hesabi.. Belki sanayi bolgesi kadin tek cikmak istemiyo vb. Bilip bilmeden kadini yaftalamak, aa ne munasebetler nedir ya? Hepimiz kadiniz..

Kaldi ki kadin kocasindan suphelenmiyo, soruma sakin cevap veremezmi diyo..

Veremez arkadasim, vermesin daha iyi. Senin kocan sana surekli imali ses tonuyla yine bilmemne ariyo dese namusuma laf ediyosun diye delirmezmisin? Adam da bana nasil bunu yakistirirsin diye delirmis, iyi ya piskin piskin hosuna da gidebilirdi..

O zamn konu sahıbıne söyle zamn mekan yer belirtsin ona göre tawır takınalım
Sen bekarsın galiba ....
Kendi adıma konusuyorum
Bende calıştım bekarken
Yemege cıkamadıgım zamnlarda oluyodu
Gec kaldıgım zamnda oluyodu
Bs vs
Ama arkadasım olmadımı oldu ama oda bekardı yınede bn ona simit al
Sunu al bunu al demezdım KIZ ARKADASLARIM WARKEN BUNA NE GEREK WAR
İkincisi ewli bir erkege zırt bırt msj atılmaz bu düşüncesizlktit BU ADAM EWLİ VE HANIMI YANLIŞ ANLARMI DIYE DÜŞĞNMK GEREKMEZ Mİ SENCE...
Ayrıyeten zaten BÖLE AMN BUNU YANLIŞ ANLAMA AMAN SUNDA İYİ NİYET ARA FARKINDAYSAN BOSANMALAR İYİ NİYETLİ OLUP ZAMNINDA GÖZLERİNİ ACAMAYAN KADINLARIN YÜZNDEN OLUYO
Zamana bak her türlü şeyi kaldırır olmuş .... Nolcak ki dimi ....
Bnce sen üstüne alınmışsın canım dedıgın doru KİŞİ KENDINDEN BILIR İŞİ ...... :)

benim eşim de olsa yardım istediğinde kabul ederdi. eşimin 6 yıllık evliliğimizde öncesindede hiçbir vukaatı yoktur ama yinede bu durum sinirimi bozardı. ama bende bu durumda olsam ne yapabilirdim açıkçası bilmiyorum. allah korusun diyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…