Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak ne kadar doğru ? :44:
ayrıca bir kez sormuşsun cevabını vermiş.. on kere sorarsan böyle olur tabii..
sinirlenmek suçlu psikolojisidir her zaman..
bir sey var demiyorum ama,
olamazda demiyorum..
esine guvenin var,guzel.
ama kadini tanimiyorsun..
yapiversin kendi alisverisini/isini bir zahmet..
bir olur iki olur,her zaman da senin
kocandan mi yardim isteyecek..
bence onlemini al.
nasil alirsin bilmem.
sevgiler.
evet eşin haklı, bi kere sormuşsun açıklama yapmış üstelik sende mantıklı bi açıklama yaptı diyosun, kocana güveniyosun kadından işkillenmemişsin hala sormaya devam ediyosun e eşin dayanamamış istersen söyliyim aramasın demiş ona da hayır diyosun istediğin ne, sürekli adamın telefonunu karıştırmak ve onu sorgulamak mı, bende olsam usanırım yani, bu kadını dert ediyomusun etmiyomusun aramasını istemiyosan eşin icabına bakmayı teklif etmiş işte daha ne kesinlikle eşin haklı
sinirlenmek suçlu psikolojisidir her zaman..
bir sey var demiyorum ama,
olamazda demiyorum..
esine guvenin var,guzel.
ama kadini tanimiyorsun..
yapiversin kendi alisverisini/isini bir zahmet..
bir olur iki olur,her zaman da senin
kocandan mi yardim isteyecek..
bence onlemini al.
nasil alirsin bilmem.
sevgiler.
Kizlar selam hemen konuya gireyim.esim isten eve evden ise giden biridir.tel i herzaman ortadadir yani suphelenmem esimden.bi kac ay once esimin telinde tesadufen bi is arkadasiyla konusma kayitlarini gordum.bu bayani da bi kac kere gordum iyi birine benziyor esinden ayrilmis ama yanlis bisey olacagini sanmam..
Nerdeyse hergun konusmuslar cok kisa konusmalar.tabii esime sordum mantikli bi aciklama yapti.esim oglen arasi alisverise gidiyor bu arkadasi da iste bana da sunu alir misin fln diyormus. Bikac kere de ise gec gelicem diye aramis.
Ben ortada bisey olacagini sanmiyorum ama sorun su ben bunu sorunca esim sinirleniyor sen bana nedemek istiyorsun diye kavga cikiyor..
Bugun yine gordum yine sordum yine kavga cikti
Yani haksiz miyim siz olsaniz esinizden emin olsaniz bile sormaz misiniz?
İlk kavgada istersen konusayim aramasin dedi ama bunu istemedim cunku kadin yanliz sonucta herseye yetisemiyordur tmm esim yardim etsin ama ben sorunca aciklama yapmak bu kadar zor mu
Surekli tel.ini karistirmiyorum tabiki iki olay arasinda 1aydan fazla var baksam o arada da bakardim. İstedigim su aradan bi ay gecmis hala konusuluyor bu madem dogal bisey bana guzelce cevap veremez mi?
Zaten hesap sorar gibi sormadim yine ariyor x dedim o da evet oglenleri ona da bisey aliyorum fln dese sorun olmayacak ama esim sinirleniyor sen beni sokmak istedigin durummun farkinda misin diye kavga cikiyor..
Belki de ben hataliyim zaten bu yuzden konu actim
öncelıkle bu durumlarda acelecı ve öfkelı davranmamaya calıs. İlişkide 2 kişisiniz siz çözüceksınız sorunları ama beraber. Arkadasın dedıgı gıbı önlemını al öyle yada böyle. Nedersenız deyın ateş barut yanyana durup yok bıde nu. Sına msjlar atıcak arıcak arkadaslık olmaz. İş yerınde sizli bizli konusulur oda mecbur kalınca. Haremlık selamlık denen bıse var arkadasım. Ister ıyı nıyet ol ıster yaş farkı var de ıster iş de bu böyledır. Evlılık oyuncak degıl sevgide oyuncakl olmadıgına göre 3. Şahısları katma ailene. Söyle eşine huzursuzluk cıkıyor aramızda buyüzden senı arayıp msj atmaması uygun olur de. Kadınada gerekırse sen söyle bunu. Ama aıledekı huzursuzlugu kımseye bellı etme özellıkle karsıdakı kadına. Eşinide sıkma siyasi ve dolaylı yoldan halletmeye calıs sakin olmaya calıs. Ama eşinle net sekılde konus ben huzursz oluyorm sevgımz dha önemlı böyle böyle dha uygun de. Kadında başkasından istesın ısteyeceklerını.
söyle eşine aramasın bi daha o zaman,eşin bunu teklif etmiş, sen içten içe şüpheleniyosun bence bu durumda yapman gereken şey konuyu kapatmış gibi görünmek ama tedbiri elden bırakmamak, tel dökümlerine bak mesajlaşma falan var mı konuşmalar kaç dk, gerekirse kadınla yakınlaş bu gibi şeyler
İste ben onu bi becerebilsem..o kadar aceleciyim ki aninda konusuyorum..sirf bu konuda da degil her zaman boyle o kadar cok tartisiyoruz ki. Esim gercekten iyidir o yuzden diyorum acaba hata ben de mi tartismalari hep ben mi cikariyorum. Ama bunu siz olsaniz sormaz misiniz
haklısın tabıkı sorarım ama şu tavsıyeyı söylıyeyım yani sakin görün sonucta unutma herseyı sen yürütüp sen kurtarmıyosun bu gayretı karşılıklı ve beraber yapmanız gerekır. Soru sordunmmu cevabını vermelı sende ona aynı sekılde. Ama sen bıgayret ıcındesın oda bu acelecı ve tavırlar rahatsız edıyor olablır. Oyüzden acıkca düşünce ve duygularını söyle kırmadan suclayıcı olmadan. Anında söylesende sakin konus kırmayın bırbırınızı. Yaparsın arkadasım yeterkı odaklanma objektıf bak ve düşüncenı güzelce belırt. Bırbırınızı dınleyerek.. Bır defa net sekılde söyle durmadan az az söylemekı bas agrısı gıbı görünmesın
Ztn bgn gorunce sadece dedim ki x yine aramis esimde basladi bu konuda zaten bi kere kavga ettik niye yine aciyosun sen bana neleri yakistiriyosun vs..tamam aceleciyim aninda sorarim ama cok da konusmam suclayica da..bundan daha sade nasil soyleyeyim. Beyefendi hic soylememem gerektigini dusunuyor
Nedemek ya kndi aliverisini kndi yapsin. Esinin pesini birakmaz artik kolay kolay🏃🏃 bnden soylemesi. Bukadar liberal olmaya gerek yok sonucta bekar bir bayan. Bnde ayriyim ama her isimi kndim yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?