O zamn konu sahıbıne söyle zamn mekan yer belirtsin ona göre tawır takınalım
Sen bekarsın galiba ....
Kendi adıma konusuyorum
Bende calıştım bekarken
Yemege cıkamadıgım zamnlarda oluyodu
Gec kaldıgım zamnda oluyodu
Bs vs
Ama arkadasım olmadımı oldu ama oda bekardı yınede bn ona simit al
Sunu al bunu al demezdım KIZ ARKADASLARIM WARKEN BUNA NE GEREK WAR
İkincisi ewli bir erkege zırt bırt msj atılmaz bu düşüncesizlktit BU ADAM EWLİ VE HANIMI YANLIŞ ANLARMI DIYE DÜŞĞNMK GEREKMEZ Mİ SENCE...
Ayrıyeten zaten BÖLE AMN BUNU YANLIŞ ANLAMA AMAN SUNDA İYİ NİYET ARA FARKINDAYSAN BOSANMALAR İYİ NİYETLİ OLUP ZAMNINDA GÖZLERİNİ ACAMAYAN KADINLARIN YÜZNDEN OLUYO
Zamana bak her türlü şeyi kaldırır olmuş .... Nolcak ki dimi ....
Bnce sen üstüne alınmışsın canım dedıgın doru KİŞİ KENDINDEN BILIR İŞİ ...... :)
Kizlar selam hemen konuya gireyim.esim isten eve evden ise giden biridir.tel i herzaman ortadadir yani suphelenmem esimden.bi kac ay once esimin telinde tesadufen bi is arkadasiyla konusma kayitlarini gordum.bu bayani da bi kac kere gordum iyi birine benziyor esinden ayrilmis ama yanlis bisey olacagini sanmam..
Nerdeyse hergun konusmuslar cok kisa konusmalar.tabii esime sordum mantikli bi aciklama yapti.esim oglen arasi alisverise gidiyor bu arkadasi da iste bana da sunu alir misin fln diyormus. Bikac kere de ise gec gelicem diye aramis.
Ben ortada bisey olacagini sanmiyorum ama sorun su ben bunu sorunca esim sinirleniyor sen bana nedemek istiyorsun diye kavga cikiyor..
Bugun yine gordum yine sordum yine kavga cikti
Yani haksiz miyim siz olsaniz esinizden emin olsaniz bile sormaz misiniz?
İlk kavgada istersen konusayim aramasin dedi ama bunu istemedim cunku kadin yanliz sonucta herseye yetisemiyordur tmm esim yardim etsin ama ben sorunca aciklama yapmak bu kadar zor mu
benim eşim de olsa yardım istediğinde kabul ederdi. eşimin 6 yıllık evliliğimizde öncesindede hiçbir vukaatı yoktur ama yinede bu durum sinirimi bozardı. ama bende bu durumda olsam ne yapabilirdim açıkçası bilmiyorum. allah korusun diyorum sadece.
İste ben de buna uzuluyorum ne var sinirlenecek hergun soruyor degilim sonucta..iste kendi isini kendi yapsin demeye de vicdanim elvermiyo offf..sagol yorumun icin
Gozu acik kadin olun siz hic aldatilmazsiniz. Aldatilmada adamin hic onemi yok cunku. Kadin isi sıkı tuttumu aldatilmaz, aldatildiysa kocasini salmistir.. Burada aldatilan kadinlarin tumu de kocasinin is arkadaslariyla mesajlasmalarina izin verenler cunku..
Kociş kavrami dişinda arkadaslik kavramina da onem verebilseniz keske...
ayrıca sizin yazdıklarınızı da okunca durumu çok da abartmadığıma emin oldum, bildiğiniz gibi eşim benden özür bekliyordu. Sonra geldi ortada hiçbişey omadığı halde bana neler yakıştırdın çok haksızsın ama biliyorum ki hatanı kabul etmeyeceksin tatsızlık uzamasın diye ben senden özür diliyorum dedi.
ben de tabii buraya konu açtığımı söylemiyorum ama dedim ki bu durumda hangi kadın olsa bu tepkiyi verir hatta daha fazlasını ama ona da inanmıyor bu konuyu benden başka kimse yanlış anlamazmış ona göre.
ben de dedim ki madem öyle; böyle samimiyetsiz bi özürü kabul etmiyorum şöyle yapalım dedim ben senin böyle şeyleri doğru bulduğunu bilmezdim o yüzden insanlarla samimiyetime çok dikkat ederdim madem bunda bi sakınca yok bnm sana sormam hata, bundan sonra sen de bana sakın bu numara kim filan diye sormaya kalkma dedim (ki eşim bilmediği bi numara 1 kere bile arasa sorar).
tabiii asla olmaz dedi tamam haklısın özür dilerim dedi ama yine de samimiyetine inanmiyorum sırf ben öyle dedim diye çekindi ilerde kendi sormaya hakkı olsun diye özür diledi, böyle yani kızlar şimdilik..yine de takipteyim dediğiniz gibi
Canm bnm tabiki olayı abartmadın kim olsa aynı tepkıyı belki daha fazlasını gösteriir
Bi kadın kendi ortamına arkadaslarına dikkat etmeli ..... Eee erkkler
Onlarda etmeli hersey karsılıklı iş yüzünden muhattap olabılırsın ama devir tekno dewri nette ne ararsan var
En iyisi en güseli altta yorumlar falan
Ne o eşii niye arıyo ki ben bunu alcam sence iyimi yok canm bn bunu kabul edemm ve kımseyede üzülmm madem ole yakın bi market var kaldırsın poposunu kendi alsın
Ama eşinde tepki vermmemiş ki aramıs ole valla 2 haftada 1 degil ayda 1 kez bile arayamaz bnm eşimi
... Sacmalıgın dik alası bu
Sen sakin ol dedigin gibi.takipte kal
Eşinede ole kolay lokma olmadıgını göster
Eşine söle bnce mesafe kursun ne olursa olsun ...
bencede arkadaşın söyledikleri çokk doğruuuu............................al önlemini zamanında
Diğer yorumları okumadan yorum yapıyorum. Ben de eşinin yerinde olsam kızardım. Bir kere sormuşsun tamam. Cevap vermiş. Sonra neden uzatıyorsun. Üstelik birşey de yokmuş kendin söylüyorsun. Herşeyi bırak nasıl 'tesadüfen' gördün mesajlaşmaları. Mesajları açık biçimde koysa bile sehpaya en fazla bir mesaj görürsün. Sanki eşinin cep telefonunu sürekli karıştırıyormuşsun gibi bir anlam çıkıyor yazdıklarını okuyunca. Ki çok yanlış bence.
ben hiçbir zaman mesaj gördüm demedim siz böyle yazınca dönüp baktım bi yerde yanlışlıkla arama yerine msj mı yazmışım diye ama göremedim. ilk mesajımda da yazdığım gibi siz inanmasanızda arama kaydını tesadüfen gördüm .ilkinde eşimin telefonundan eşimin bir akrabasının telefon no sunu alacaktım , eşimde bu akrabasını her hafta aradığı için rehbere girmektense son arananlara girdim (rehberde adını mı soyadını mı önce kaydettiğini bilemediğim için zaman kaybetmemek adına)
ikincisinde ise ev içinde tel imi kaybettim ve bulabilmek için eşimin tel inden kendimi aramak için son aranan a girdim ..
siz herşeyi bırakıp buna takılmışsınız , ben de burda samimi bir şekilde derdini anlatıp yorum almak isyeten insanları bu kadar ufak detayları bile açıklamak zorunda bırakan zihniyeti anlamakta güçlük çekiyorum..
dediğiniz gibi herşeyi bırakıp nasıl "tesadüfen" gördüğümü açıkladım, umarım açıklayıcı olmuştur..
Sinirlenmenize gerek yok. Kötü niyetle yaptığım bir yorum değildi. Demek ki ben yanlış anlamışım. Siz de hak verin ama. Buraya başlık açan arkadaşlarımızın çoğu yapıyor bunu. Herşeyi bırakıp buna takmadım. Eğer bunu yaptıysanız eşiniz kızmakta son derece haklı bunu anlatmaya çalışmıştım. Yanlış anladığım gibi bir de yanlış anlatmışım. Ama ben yine de aynı fikirdeyim. Bence eşinizin üzerine gitmeyin. Bir kere sormuşsunuz, cevap vermiş. İkincide sormuşsunuz cevap vermiş. Ben eşinizin kötü birşey yaptığını düşünmüyorum şu yazdıklarınızdan. Bence içiniz rahat olsun. Bazı arkadaşlar suçluluk psikolojisiyle sinirlenmiş olabilir demiş ama (tabi siz eşinizin davranışlarını daha iyi bilirsiniz, var mıdır haksız olunca sinirlenip üste çıkma huyu bilmiyorum) bence öyle değil. Aynı durumda olsam eşinizin verdiği tepkiyi verirdim.
Şimdi bu tip konularda herkes kendi yaşam biçimine kıskançlık ölçüsüne,fikir yapısına göre cevap veriyor.Kimsi erkekten arkadaş olmaz gözüyle bakar yanlış der,kimisi aşırı kıskançtır kesin aralarında birşey var der...Sen kendi kocanı kendin tanırsın.Hal ve hareketlerinde,sana karşı sevgisinde,ilgisinde,eve glişlerinde bir probelm var mı?
Ben de çalışma haytaımda erkek iş arkadaşlarımızla hep beraber gider öğlen yemek yerdik,birşeyler sipariş verirdik,işyerinde olan bir olayla ilgili birbirimizi arardık.Ama hiçbirimizde art niyet yoktu.Huzursuz oluyorsan tanışabilirsin eve davet et,tanı.
Bazıları hemen yaftalamış,kocan sinirlendiğine göre kesin birşey var diye.Sen eşin tarafından yapmadığın birşeyle ilgili imalı bir soruyla karşılaşsan sinirlenmez misin
katılıyorum sana canım. benim ilişkim de böyle bir kız yüzünden bitti. aralarında bir şey yoktu inanıyorum ben buna ama erkek arkadaşım ısrarla bu kızı hayatında tutmak istedi o kadın da konudaki kadın gibi bi tipti. seyahate gidcem bisikletimi götürcem beni otobüse bırakırmısın falan gibi istekleri olurdu. bu safım da gider götürürdü. üstelik de nefret ettiğimi bildiği halde. kaç kere koy mesafeni dedim ama o benim arkadaşım bana karışamazsın muhabbetleri oldu. tamam aralarında bir şey olmayabilir ama beni otobüse götürürmüsün, yok beraber geziye çıkalım falan bunlar olmamalı,olamaz bence. hem kadın da biliyordu ciddi bir ilişkisi olduğunu. bazı kadınlar çok şeytan. sen evli veya ilişkisi olduğunu bildiğin adama niye bile bile yaklaşırsın ki? belki istediği oldu kadının, ayrıldım erkek arkadaşımdan ama katlanamazdım yani buna. aralarında bir şey olmadığını bilsem de katlanamam. öyle ya da böyle mesafeyi koyacak. sevdiğim bir söz var, benim ve konu sahibinin durumuna çok da uygun: sen muhtar adayı mısın, niye herkesle aranı iyi tutuyorsun???cnm seni üzmek yada yangına körükle gitmek istemem 9 senelik evliyim. çok kısa bir süre önce buna benzer birşey yaşadım.eşime aşırı fazla güvenirim telefonunu bir kez bile karıştırmadım 9 senede face ine bakmam mailine bakmam arkadaşlarıyla dışarı çıkmaz beraber çalışıyoruz her an dibimde arkadaşlarıyla dışarı bile çıkmaz ben zorla gönderirim. ama çok kısa bi süre önce eşim tablet pcde face ini açık unutmuş ve bende merakıma yenildim ilk kez bi kızla masum ama fazla samimi yazışmasını okudum aynı gece biraz naz biraz kapris birazda şakayla karışık kim bu kız diye sordum ilkokul arkadaşım fln dedi neden sana böyle samimi yazıyo dedim söylerim bi daha yazmaz dedi ve ben konuyu kapattım. iki gün sonra yine aynı hataya düşüp face i açık bırakınca bide baktım aynı kız bu kez çok daha samimi ama hala masum yazışmalar ama bu samimiyet iltifat boyutuna ulaşmış önce susmalıyım diye düşündüm ama sonra aldatıldığımı fln düşündüm bir kıyametle öyle bir patladımki savunma hmn bana bunu nasıl yakıştırırsın beni hiçmi tanımadın seni aldatacağımı nasıl düşünürsün felan boyutuna ulaştı.yani hani derler ya yavuz hırsız bağırınca ev sahibini korkuturmuş diye öyle bi durum oldu. hiç yüzyüze görüşmediklerini beni aldatmadığınıda biliyordum ilk sorduğumda sadce ilkokul arkadaşıydı ve sakince cevao verdi fakat 2. seferde liseli ergenler gibi flörtleşerek yazıştıklarını kendide farkedince beni suçlu çıkarmaya çalıştı. bunu anlatıyorum çünkü seninkide aynı savunmaya girmiş.seni hergün dul bi erkek arkadaşın arasın ve eşindeki tepkiyi bi seyret. bence eşinle açıkça konuş. ben görmezden geldim olay büyüdü. sonra açıkca konuşup böyle birşey söz konusu olduğu zmn bana artık 1 km den fazla yaklaşamayacağını fln söyledim niyetimin ciddiyetini gösterdim face ini mail adresini kapattı ben söylemeden hemde cebinide bana yönlerdirdi. şimdi her adımını korkarak atıyo. ben eşime çok çok fazla güvenirdim şimdi anlıyorum ki sol gözünü kpattığında sağ gözüne güvenmemen gerekiyormuş. sende dikkatli ol hep arkadaşla başlıyor nedense erkeklerin aldatma hikayesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?