Kızlar eşim için yardım istiyorum sizden :)

Lomersune

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
110
7
16
35
Aydın
Kızlar eşim baya kıskandı benim buraya gelip yazışmamı , sorunlarımı dile getirip dedikodu yapmamı :)) Kendisi diyo bana da bul böyle forum bende istiyorum diye. Yok mudur öyle yerler :)) Bakın bulamazsak o girer sahte hesapla falan mazallah :9:

Kızlar eşim baya kıskandı benim buraya gelip yazışmamı , sorunlarımı dile getirip dedikodu yapmamı :)) Kendisi diyo bana da bul böyle forum bende istiyorum diye. Yok mudur öyle yerler :)) Bakın bulamazsak o girer sahte hesapla falan mazallah :9:

Erkeklerin yoğun şekilde olduğu bir oyun sitesi söylesem size..
Benim sözlüm de orada takılıyor hiç canı sıkılmaz o zaman..

Erkek erkeğe muhabbet edilebiliyor..

An itibariyle yok bildigim bir site.muzip bir esiniz var anlasilan.sahte hesap acip girerse fena:))) takipte olun bence

Kız var mıdır orda :)) Güvenilir bi yer mi :)

Evet yani benim gözümün önünde oyuna giriyor yazışıyor falan..
Bir tane kıza denk gelmiştim oda küçük bir şeydi.Oyunla ilgili bir şey soruyordu 13 yaşında mı ne ..:52:
Erkekler çoğunlukta ..

Bir klana dahil olup klan üyeleriyle konuşabiliyor vs..

Yollayım mı özelden ? Önce sen bi bak sonra onayı ver öyle izin ver adama :52:

Son düzenleme:
An itibariyle yok bildigim bir site.muzip bir esiniz var anlasilan.sahte hesap acip girerse fena:))) takipte olun bence

Evet pek muziptir :)) Yanımda hiç ayrılmıyor burda takılırken bende laptopu alıp kaçıyorum :)) Şifremi bile değiştim girmesin diye :))

Evet yani benim gözümün önünde oyuna giriyor yazışıyor falan..
Bir tane kıza denk gelmiştim oda küçük bir şeydi.Oyunla ilgili bir şey soruyordu 13 yaşında mı ne ..:52:
Erkekler çoğunlukta ..

Bir klana dahil olup klan üyeleriyle konuşabiliyor vs..

Yollayayım mı özelden ? Önce sen bi bak sonra onayı ver öyle izin ver adama :52:

Tamam olur gönder bi bakayım ben bakalım kullandığı sitelerden biri mi :))

haha erkeklerin cogunlukta oldugu bir site var aslinda
direk soylemem yasak olabilir
Forum DH diyim ben :)

Back
X