Kızlar Eşim Viskiyi...

büyük dertler bunlar büyük sorunlar.................. Allah yardımcınız olsun, beterinden korusun:ssz:

büyük dertler bunlar büyük sorunlar.................. Allah yardımcınız olsun, beterinden korusun:ssz:

alkol kullanmayan biri olarak benim icin bu cok buyuk bir sorun olurdu da bunu yazdiktan sonra sayfalarca viski alkol muhabbeti yapana sorun ne goremedim :)

O kadar içiyor niye kafa yapmıyor diye düşünüyor.Onunla birlikte bende düşünüyorum , ama ben neden kafa yapmıyo diye düşünürken zaten kafam güzel oluyo :27::27::27::27:
Hahahah süpersin ya al benden de o kadar. Aynı şekilde alkol oranı bu kadar yüksek niye kafa yapmıyor diyor, ben de boşver içmesi güzel diyorum ama aynen kafa bi milyon. :60: :27::27:

Hahahah süpersin ya al benden de o kadar. Aynı şekilde alkol oranı bu kadar yüksek niye kafa yapmıyor diyor, ben de boşver içmesi güzel diyorum ama aynen kafa bi milyon. :60: :27::27:

Geçen gözümün önünde bir şişe rakıyı bitirdi.
Bunun üstüne dışarı yemeğe çıktık gezdik eğlendik.
Çocukta tık yok :52: hani bi sallanma bi baş dönmesi mide bulantısı falan :52: alkol yarıyor anam bunlara :52::52::52:

Geçen gözümün önünde bir şişe rakıyı bitirdi.
Bunun üstüne dışarı yemeğe çıktık gezdik eğlendik.
Çocukta tık yok :52: hani bi sallanma bi baş dönmesi mide bulantısı falan :52: alkol yarıyor anam bunlara :52::52::52:
Hee aynen cool takılıyorlar :27: Ben hemen dökülürüm yok kafam iyi veya daha iyi olmadım diye. :D bi şişe de çokmuş bee.

Back
X