- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi gadjo dilo
kötü kokmuyor mu yüzü ya?? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başta bi koktu sonra geçti tabi yatarken sürdü. Nasıl uyuyacağım kokudan diyodum da üstüne bnzamycn sürünce koku falan kalmadı. :)kötü kokmuyor mu yüzü ya??![]()
büyük dertler bunlar büyük sorunlar.................. Allah yardımcınız olsun, beterinden korusun![]()
alkol kullanmayan biri olarak benim icin bu cok buyuk bir sorun olurdu da bunu yazdiktan sonra sayfalarca viski alkol muhabbeti yapana sorun ne goremedim :)
mideye tonik ha! Çok iyi.
Eyvaah yaygınlaştırmış olmam inşallah böylece.![]()
Hahahah süpersin ya al benden de o kadar. Aynı şekilde alkol oranı bu kadar yüksek niye kafa yapmıyor diyor, ben de boşver içmesi güzel diyorum ama aynen kafa bi milyon.O kadar içiyor niye kafa yapmıyor diye düşünüyor.Onunla birlikte bende düşünüyorum , ama ben neden kafa yapmıyo diye düşünürken zaten kafam güzel oluyo![]()
Benimki de bi oturuşta yarım şişe içiyor :) tonik olarak baya gider bişey olmaz.
Hahahah süpersin ya al benden de o kadar. Aynı şekilde alkol oranı bu kadar yüksek niye kafa yapmıyor diyor, ben de boşver içmesi güzel diyorum ama aynen kafa bi milyon.![]()
![]()
imzdandaki boy kim margarikotin ? :)O kadar içiyor niye kafa yapmıyor diye düşünüyor.Onunla birlikte bende düşünüyorum , ama ben neden kafa yapmıyo diye düşünürken zaten kafam güzel oluyo![]()
Maalesef yok.Yüzüne mi duruyor
Gelişme var mi peki varsa uygulayalim![]()
Maalesef yok.![]()
imzdandaki boy kim margarikotin ? :)
O kadar içiyor niye kafa yapmıyor diye düşünüyor.Onunla birlikte bende düşünüyorum , ama ben neden kafa yapmıyo diye düşünürken zaten kafam güzel oluyo![]()
büyük dertler bunlar büyük sorunlar.................. Allah yardımcınız olsun, beterinden korusun![]()
Hee aynen cool takılıyorlarGeçen gözümün önünde bir şişe rakıyı bitirdi.
Bunun üstüne dışarı yemeğe çıktık gezdik eğlendik.
Çocukta tık yokhani bi sallanma bi baş dönmesi mide bulantısı falan
alkol yarıyor anam bunlara
![]()
Konuyu o mu açmış acabaKonuyu da kafan guzelken actin galiba
Ne o nokta bir / ne o bir / yani No.1![]()