Kızlar Eşim Viskiyi...

cnm bişi olmasın yüzüne zaten yararlı bir şey değil ki içki hem içine hem dışına zarar verecek:31: gerçi olsa bir şişe viskiyi içerim ama:9::9:

isim vermeden yorum yap kısmını okadar özlüyorumki ...jooker azcık ipucu ver kime bu gönderme

viski içilince mide yanar. oda yüzüne süre süre yüzünü yakabilir. arap bacıya benzer sonra, benden söylemesi :82:

Kıhkhkıh konuyu sabahtan gördüydüm, aman ne büyük dert demiştim. Nicki görünce vardır bir iş dedim. okypete hanım göndermedir yazmış, özelden bari yaz kime bu gönderme:27:

Kıhkhkıh konuyu sabahtan gördüydüm, aman ne büyük dert demiştim. Nicki görünce vardır bir iş dedim. okypete hanım göndermedir yazmış, özelden bari yaz kime bu gönderme:27:

isim vermeden yorum yap kısmını okadar özlüyorumki ...jooker azcık ipucu ver kime bu gönderme

Yok yok, kişisel bir gönderme değil. Konunun ana teması aman ne büyük dert idi. Kendiylesorunlu sağolsun nokta atışı yapmış. :60:

ayy yok artık yaa iğrenç kokar yani olacak iş degil uyarın bence

Valla erkegin tonik surmesine mi sasirim tonik niyetine viski kullanmasina mi...
Kleopatra sutlu banyo yapiyodu esinizde ayni cins sadece erkek olanindan...
Siz uyarin her gun yapmasin bir haftaya kalmaz cildi kurur soyulmaya baslar cok igrenc birsey ben sadece sodayla yuzumu yikarken bile siyah noktalar icin ayarini kacirdim burnum elmacik kemiklerimin ustu kabuk kabul soyuldu mecbur soyulup dokulmesini bekledim hic bir nemlendirici fayda etmemisti aman diyim kas yaparken goz cikarmayin.

Back
X