• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR EŞİMİ BIRAKIN DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR

pelin deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
21
6
3
40
Önceden de konu açmiştım eşim resmi nikâh çıarmıyor diye sonunda kararımı verdim ayrılıyorum ve korkuyorum 2 çocuğum var

benim kaynanamda 4 çocukla 13 sene nikahsız yaşamış. Ama adam yaşlanınca aklı başına geldi yaptı belli olmaz seninkide yapar ilerde

resmi nikah olmadığı için işler daha mı zor olur ki ?
nafaka filan bağlanıyor mu bu durumda.

iki çocuk var ortada neden resmi nikah yapmamak için inat ediyor ki ???

Nikah herkes için önemli bir şey değil bunu kabul ediyorum. Ama madem yakınıyorsunuz iki tane evlat doğurmuşsunuz şimdi mi sizi rahatsız ediyor nikah olmaması? Arkadaşların da dediği gibi, sevgiliden ayrılmak çok zor bir şey değildir.

adam resmi olarak evli olabilir mi?
bilidğiim kadarıyla resmi nikah olmasa da ,yeni medeni kanuna göre ,çocuklar için nafaka ödemek zorunda..
çocuklar eşinize kayıtlı mı bu arada?

2 çocuk olmuş şimdi resmi nikah yapmıyor diye ayrılıyorsunuz. Ya gelmezse peşinizden 2 çocukla ne yapacaksınız
Inşallah işiniz gücünüz vardır kimseye muhtaç olmadan çocuklarınızı büyütürsünüz

Önceden de konu açmiştım eşim resmi nikâh çıarmıyor diye sonunda kararımı verdim ayrılıyorum ve korkuyorum 2 çocuğum var
Korkma...
Yapman gereken bir avukatla görüşmek,durumunu anlatır ne yapmanız gerektiğini öğrenirsiniz.
Sakın ola seni korkutmasına,sindirmesine izin verme.
İki yavrun için savaş.
Ailenle sorun varsa sığınma evleri var,iş bulana kadar başınızı sokacak bir yer olur.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.

Geri yazdığınız için tşkler eşim 2.5 senedir beni oyaliyor resmi nikâh yapmamak için yani beni bi ticari araç olarak görüyor neymiş restorant işleniyor eğer batarsak kendisinin yeniden bir işyeri açamazmiş ve öyle olursa benim adıma bi yer açacakmış. Ama öyle bi durum yok tabi işleri iyi hep sabit. En son aileme durumu anlattım sonra yapacağına söz verdi aradan 7 ay geçti yapmadı. Ve kararımı verdim sonunda ayrılıyorum. Çocuklarım hem babada kayıtlı hem benim üzerime. Ben avrupada yaşıyorum burda çocuk babanın soyadını taşıdığı taktirde nafaka alabilirim devlet geçinmem için yardımda verecek. tek korkum çocuklarım ne yapacam bilmiyorum tecrübelerinize desteğinize ihtiyacın var.

Back
X