- 24 Aralık 2014
- 21
- 6
- 3
- 40
- Konu Sahibi pelin deniz
-
Arkadaşlara katılıyorum devletin ve hatta kimsenin nazarında "eş" değilsiniz siz..[/QUOT
Avrupanin bir cok ulkesinde resmi nikah yapmadan dini nikah yapmak suc. Fransa'da mesela bu boyle. Ayrilsaniz da avrupa'da DNA sonucu babasi cikarsa nafaka vermek zorunda. Her ulkede farkli ama Fransa'daysaniz gayet guzel yardim da alirsiniz, neredeyse bedavaya ev de kiralarsiniz, ozellikle cocuk varsa. Fransada iseniz direk CAF'a gidin sorun, sorusturun, ayarlayip cikin o evden. Iyi sanslar.
Ya arkadaşlar niye bukadar katısınız? Ya resmen hesap soruyorsunuz sonuçta geçte olsa bi insana güvenmenın bedelini ödedim ve anladım. kararımı vermişim neden beni suçlayacak yorumlarda bulunıyorsunuz. Ben gurbette yaşıyorum avrupada farklı kanunlar var maddi desteği alacam ama asıl yazmanızı beklediğim şeyler bunlar değil sadece ayrılmiş çocuklu anneler ayrıldıktan sonra ne yaşadı onu bilmek istiyorum.
Bu dediklerini doğru ama şunu merak ettim resmi nikâh yapmadan dini nikâh suç diye nerde geçiyor bu? Avukatım bana böyle bişey hiç söylemedial işte fransaya bak, helal olsun...
Ya arkadaşlar niye bukadar katısınız? Ya resmen hesap soruyorsunuz sonuçta geçte olsa bi insana güvenmenın bedelini ödedim ve anladım. kararımı vermişim neden beni suçlayacak yorumlarda bulunıyorsunuz. Ben gurbette yaşıyorum avrupada farklı kanunlar var maddi desteği alacam ama asıl yazmanızı beklediğim şeyler bunlar değil sadece ayrılmiş çocuklu anneler ayrıldıktan sonra ne yaşadı onu bilmek istiyorum.
Hayatim, ayrildiktan sonra gayet guzel yasarsin, bosanan annelerin birinci sorunu maddi kaynaktir ki bu zaten elinin altinda. Kocan kotu biriyse taciz edebilir, tehdit edebilir ama avrupa'daysan zaten polise bildirmen yeterli olur. Evli olmadiginiz icin mahkeme muhtemelen cocuklarin velayetini cogunlukla sana verecek zaten, eger adamin kotu huyu varsa %100 sana da verebilir, ya da cocuklari sadece sen yanlarindayken gormesine izin verebilir. Sorunun nedir tam anliyamiyoruz. Duygusal acidan soruyorsan tabii ki de zor olur, cocuklar babalarini ister tabii ki, ama ev hayati azaba donmusse onlar icin en iyisi de cikmak olur ordan.Ya arkadaşlar niye bukadar katısınız? Ya resmen hesap soruyorsunuz sonuçta geçte olsa bi insana güvenmenın bedelini ödedim ve anladım. kararımı vermişim neden beni suçlayacak yorumlarda bulunıyorsunuz. Ben gurbette yaşıyorum avrupada farklı kanunlar var maddi desteği alacam ama asıl yazmanızı beklediğim şeyler bunlar değil sadece ayrılmiş çocuklu anneler ayrıldıktan sonra ne yaşadı onu bilmek istiyorum.
Konuya tecrübe manasında ekleyebileceğim bir şey yok ama buralarda bazen ''agresif yorum'' artı getiriyor, o açıdan biraz üstünüze gelebilirler.Ya arkadaşlar niye bukadar katısınız? Ya resmen hesap soruyorsunuz sonuçta geçte olsa bi insana güvenmenın bedelini ödedim ve anladım. kararımı vermişim neden beni suçlayacak yorumlarda bulunıyorsunuz. Ben gurbette yaşıyorum avrupada farklı kanunlar var maddi desteği alacam ama asıl yazmanızı beklediğim şeyler bunlar değil sade
ce ayrılmiş çocuklu anneler ayrıldıktan sonra ne yaşadı onu bilmek istiyorum.
Oncelikle resmi nikahin kiyilip sonra dini olarak nikah kiyilmasi gerekiyor burda canim, aynen senin yasadigin bu durum olmasin ve devlet yardimi somurulmesin diye. Fransa'da isen avukatin niye soylemedi bilmiyorum ama suc dediysem seni hapse atmalari falan degil cezasi, eger vatandas degilsen sinirdisi edebiliyorlar, vatandassan cezasini bilmiyorum. Ayrica genelde ladina yaptirim yok ama derinlemesine sormani tavsiye ederim, basin agrimasin sonra, eger nafaka icin durusmaya falan giderseniz orda belki de soylememek en iyisi olur, avukata iyice danis canim.Bu dediklerini doğru ama şunu merak ettim resmi nikâh yapmadan dini nikâh suç diye nerde geçiyor bu? Avukatım bana böyle bişey hiç söylemedi
Bu dediklerini doğru ama şunu merak ettim resmi nikâh yapmadan dini nikâh suç diye nerde geçiyor bu? Avukatım bana böyle bişey hiç söylemedi
Gururlu musunuz?gururlu olmak yeni akliniza geldi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?