kızlar eşimin sözlerine çok canım sıkıldı

Çalışıyorsam eşek gibi, her istediğimi alabilirim. Çocuk değilim , elbet ben bilirim ne yapmam gerektiğini.
Ben sinirlenirdim yani.

bence sporunada git herşeyinede git anlamıyorumki para harcanmak için kazanılır niye insanlar buyutuyorlarki

çok büyük bir sorun değil aslında ama kızlar çok kırıldım. 1 aydır spora gidiyorum. 2. ay bu hafta başlıyor. eşime dedim yarın para vericem 2. ay için. ücret 60 lira. bana dediki sıkışığız bu aralar. halbuki biliyordu 2 ay gideceğimi. ki sıkışık falan da değiliz. az buçuk kenara para atıyoruz. sadece fazla biriktiremiyoruz. ama maaşlarımız çok şükür yetiyor. ben de çalışan bir bayanım.

yüzüm düştü tabi öyle deyince. sonra kırıldığımı anladı özür diledi git dedi. ben de yok gitmem artık dedim. özrü kabahatinden büyük bi de zaten hafta sonu sınav görevin var spor paran çıkar ordan dedi.

anlamıyorum kızlar çalışan bir insanım. kendi lüks üm için para harcamak hakkım diye düşünüyorum. genelde istediğimi alırım kredi kartımla falan. kıyafet olsun kozmetik olsun. ama her ay kredi kartı ekstresine şaka yollu söylenir. borcum da 400 falan gelir. ama bu paranın içinde bi 200-250 liralık market masrafı vardır.

kızlar çok mu büyütüyorum. eşim iyi bir insandır. öyle para lafı da yapmaz. ama bu aralar çok yapmaya başladı . tamam haklı olabilir bazen gereksiz harcıyorum. kenara daha fazla atabiliriz. ama ben de böyle rahatlıyorum. çalışıyorum sonuçta giyimime bakımıma dikkat etmem gerekiyor.

canım evet abartıosun biraz sonuçta artık evlisin sen ben yok yani bende çalşıyorum bemm param diye birşey olmamalı ... ozaman oda çalılıo onun parası :) ozaman neden bu evlilik:) madem eşin çok iyi bir insan biraz alttan al . sporunu kendin yapıver evde 1 ay gitmişssin ne yapılcağını az çok biliosundur artık . kıyafet kozmetik alırkende biraz daha makul şeyleri alıver . köşeye daha çok para atarsınız hem . sen böyle yap zaten bi süre sonra sen istemesende eşin sana birşeyler almaya baslar:)

Sende şaka yollu ben senin için kendime bakmalıyım hayatım de geçiştir canım. Aynı yolla cevap vermelisin ki bu konunun seni sinirlendirmediğini anlasın. Değilse başka konular için de bu tutumunu sergiler.

Kırılmayın, erkeklerin çoğunda bu gibi odunluklar ve her şeye karar verme takıntısı var. Kendi paranızı kazanıyorsunuz sporunuza elbette gideceksiniz, bir üye de demiş ya hani, izin alır gibi söylemek yerine "ben şuna gitmeye karar verdim" derseniz eşiniz de duracağı yeri bilir diye düşünüyorum. Hiç de soğumayın ayrıca fikrinizden, şimdi spora gitmekten vazgeçerseniz eşiniz "hakkınız olan şeyleri" size lütfettiği yanılgısına girer bundan sonra.

bu erkekler eşleri çalışsada çalıştı gözüyle bakmıyorlar canım. benim eşimde öyle kaç para kazanıyorsun deseler benim maaşımla birikte atıyorum 3 milyar kazanıyorum der. kendi kazandığı bir buçuktur ama benimkiyle birleştirir.:1: benim yerime de o çalışıyor ya. oyüzden senin harcadığın parayı kazanıyor harcasın gözüyle bakamaz.

Maalesef bu tarz erkeklerin çoğu "Benim param benim param, senin paran yine benim param." diye düşünüyor.

kadini ise yollarken gurur yok, ama soylerken masaAllah gurur cok :19: hos bana kalirsa kadinin calismasinda gurur yapacak bir durumda yok ama neyse...

durumunuz cok iyi degilse anlarim, ama paranin oldugunu biliyorsan ve bu sekilde birsey soylemisse o zaman ise bozulmakta cok haklisin. kaldiki 60 tl den bahsediyorsun baska birseyinden vazgecip genede bu parayi dengelersin bana kalirsa...kadinlar cok daha fedakar genelde, yorganina gore ayagini uzatir. ama iste maalesef erkek milleti hep bana, Rabbena diyor :50:

buarada su dusunceye karsiyim ben...calisiyorum istedigimi alirim mantigina...tabiiki iki kisi calisinca biraz daha rahat oluyorsun ama...yani kadinin calismasi ve calismamasi durumunda harcamasi bu kadar kisitlanmamali calismiyor diye...bir eve para giriyorsa iki kisinin parasidir bu...kadin calismiyor diye sporuna gitmesin mi? kiyafetini almasin mi? makyajini yapmasin mi? durum musaitse hepsini her iki durumdada yapsin bana gore...soyle bir durum var tabii..calisirsan sesini cikarabilir kadin daha cok..nedense evde olan cogu kadinda bi eziklik oluyor maalesef :50:

Paranızı elinize alın, kuruşuna kadar ona teslim etmek, kart ekstreleri için hesap vermek zorunda değilsiniz

Ben evlilikte keselerin ortaklığına maalesef inanmıyorum, maalesef diyorum çünkü insanların çoğu eşimdir, tabiki kesemiz ortak diyor ama kazın ayağı öyle değil. Kadının kenarında her zaman kendine ait bir miktar parası olmalı, kendi güvencesi olmalı. Hayatın zor zamanları var.

Hem çalışıcam, hem bir de kendi paramın hesabını vericem, üstüne de 60 lira için laf işiticem, olmaz, olmamalı. Karşımdaki eşimde olsa saygı sınırını bu kadar aşmamalı. :45:

Back
X