Kızlar eşiniz size nasıl davranıyor

2 dk da işini görüp arkasını dönüp yatıyor değil mi.
Birde kendi tatmin oluyor seni umursamıyor.
Sende erken orgazm oluyor beni düşünmüyor diyorsun bunun için ne yapabilirim diye soruyorsun.
Doğru muyum 🤦
Hayır öyle değil isteksizlik durumu var

Genel cinsellik sorunları yazmıştım da isteksizlik baya geniş konu.
Sen nasıl istemiyor onu uzun uzun anlat herkes tavsiye verir 🙏
Aslında istemiyor değil haftada bir veya on beş günde bir istiyor soruncada beş buçuk aylık bebeğimz var onun sorumlulukları üstüme yüklendi artık herşeyi daha fazla düşünüyorum çok çalışıp yoruluyorum aklım oraya gitmiyor diyor

Aslında istemiyor değil haftada bir veya on beş günde bir istiyor soruncada beş buçuk aylık bebeğimz var onun sorumlulukları üstüme yüklendi artık herşeyi daha fazla düşünüyorum çok çalışıp yoruluyorum aklım oraya gitmiyor diyor
Yani nasıl desem bilemedim ama bugün bende eşime bu konudan kızdım şuan küstüm konuşmuyorum 🙈
Ama senin konun bambaska şimdi gerçekten adamın içindeki sıkıntısından olabilir.bazen kadınlarda istemiyor normal ama sürekli ise yada başka bişey yüzünden istemiyorsa sıkıntı.

Yani nasıl desem bilemedim ama bugün bende eşime bu konudan kızdım şuan küstüm konuşmuyorum 🙈
Ama senin konun bambaska şimdi gerçekten adamın içindeki sıkıntısından olabilir.bazen kadınlarda istemiyor normal ama sürekli ise yada başka bişey yüzünden istemiyorsa sıkıntı.
Yani aldatma vs olmadığını biliyorum ama hep çok çalışıp yorulduğunu sorumluluklarn ikiye katlandığını söylüyor

Back
X