Yok canım ya almiymçok kötüüüü .sen mi talip olacaksın yoksa?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ya almiymçok kötüüüü .sen mi talip olacaksın yoksa?![]()
kolları ayakları iyice aç her yeri kapla ki yatacak yer bulamasınnKoltukta yaticakyatağı önce ben kaptım
![]()
Öyle tabiGenel bı bahane gibi geldi.
Bizde yoruluyoruz ama onlar isteyince yapıyoruz![]()
Koltuk ne kız ödüllendirmişsin adamıKoltukta yaticakyatağı önce ben kaptım
![]()
Nerde yatarsa yatsın peşimden kosacak o benim gel muck muck diye ama aslakolları ayakları iyice aç her yeri kapla ki yatacak yer bulamasınn![]()
Yazacak konu bulamadm ondanpeki yeni üyelik alıp kendi derdini yazmak yerine niye bizim eşleri sordun gece gece?![]()
TV battaniyesi var ama yastığı yokKoltuk ne kız ödüllendirmişsin adamı
Yorgan vermedin inşallah![]()
ben inanıyorummmm.şimdi tüm sırlarımı dökeceğim bu konuyaKonuya inanmadım diye linç yemek üzereyim.![]()
pekü o zaman.sor sen ben hemen anlatırımmm herşeyiiiYazacak konu bulamadm ondan
Anlat kız kocan nasıl piremses gibi davranıyor sanaben inanıyorummmm.şimdi tüm sırlarımı dökeceğim bu konuya![]()
Biz ne edek?Yani aldatma vs olmadığını biliyorum ama hep çok çalışıp yorulduğunu sorumluluklarn ikiye katlandığını söylüyor
Neden hemen ön yargılı davranıyorsunuz merak ettmpekü o zaman.sor sen ben hemen anlatırımmm herşeyiii
Oh aklı başına gelsin inşallahTV battaniyesi var ama yastığı yok![]()
Yazacak konu bulamadım diyorsun ama isteksizlik var diyorsun bi yorumda konuşacak konu bulamadım yazmışsın karar verYazacak konu bulamadm ondan
nerdee o günlerrr.devamlı eziyet devamlı şiddet var hayatımda.aslında çocuğum da 1 değil 6 tane de 5 ini saklıyorum k.k danAnl
Anlat kız kocan nasıl piremses gibi davranıyor sana
Biz hem çalışıp hep evi temizleyip yemek yapıp çocuk büyütelim adam bir işte çalışsın bide istemesin ohhhBiz ne edek?
Akşama kadar eve koş, çocuklara koş, kocaya koş.
Yaptıkları bi işe gidip çalışmak, ki benimki kafa dinliyor sinir oluyorum.
Eve gelir ay çok yoruldum
Otur evde çocuk bak sil süpür o zaman
Benimkine salonda yat desem zil takıp oynar, tv karşısında iki büklüm yatma fantezisi varTV battaniyesi var ama yastığı yok![]()
İşte kadın dayanması budurOh aklı başına gelsin inşallah
Kocan seni kizdirinca ben daha çok kızıyorum![]()