• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eşiniz size nasıl davranıyor

Benimkine salonda yat desem zil takıp oynar, tv karşısında iki büklüm yatma fantezisi var 🤦🏻‍♀️😅
Bizimkinde de var bu fantazi ama ben ona küssem o TV karşısındaki koltuk ona batar 😂
Koltuk ona batmazsa ben batırırim 😂

Yazacak konu bulamadım diyorsun ama isteksizlik var diyorsun bi yorumda konuşacak konu bulamadım yazmışsın karar ver
Neden bu konuya bakıyorsun diye sorulduğu için açıklama yaptm yoksa zaten bu konuyu söylemicektm ayrıca daha burda direk gelir gelmez kendi derdimi paylaşmak istemedm önce bi tanışmak istediğim için yazacak konu bulamadm evli olduğum içinde evlilere itafen bi konu açmak istedm aklıma bu geldi yazdm cevap yazmak zorunda değilsiniz

Neden bu konuya bakıyorsun diye sorulduğu için açıklama yaptm yoksa zaten bu konuyu söylemicektm ayrıca daha burda direk gelir gelmez kendi derdimi paylaşmak istemedm önce bi tanışmak istediğim için yazacak konu bulamadm evli olduğum içinde evlilere itafen bi konu açmak istedm aklıma bu geldi yazdm cevap yazmak zorunda değilsiniz
Gelir gelmez sorununuzu yazsaniz kimse ayiplamaz ya da yadirgamazdi. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama birisi bana “kocanla aran nasil? Sana nasil davraniyor?” Diye sorabilse alacagi tek yanit “hayirdir?” Olurdu. Ozetle, sizin konuya girisinizde bir sorun var

Gelir gelmez sorununuzu yazsaniz kimse ayiplamaz ya da yadirgamazdi. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama birisi bana “kocanla aran nasil? Sana nasil davraniyor?” Diye sorabilse alacagi tek yanit “hayirdir?” Olurdu. Ozetle, sizin konuya girisinizde bir sorun var
Peki haklısınız kusura bakmayın

Cevap yazmak zorundayım

Nasıl aratırsın bari fikir ver
Asla konuşmuyorum şuan.
Arkamı döndüm TV izledim.
Çay istedi getirmedim.
Gittim yatağin ortasına yattım iki tarafıma yastiklari koydum geldi baktı yer yok gitti.
Sabah yine konuşmam.
İşe gider arar cevap vermem.
2. Gün aşkım diye yapışır diyeceğim de şimdiden geldi neden kızdın tamam gel özür dilerim falan dedi ama pas vermedim 🙈

Asla konuşmuyorum şuan.
Çay istedi getirmedim.
Gittim yatağin ortasına yattım iki tarafıma yastiklari koydum geldi baktı yer yok gitti.
Sabah yine konuşmam.
2. Gün aşkım diye yapışır diyeceğim de şimdiden geldi neden kızdın tamam gel özür dilerim falan dedi ama pas vermedim 🙈
Küsme sebebiniz ne acaba

Asla konuşmuyorum şuan.
Çay istedi getirmedim.
Sabah yine konuşmam.
:olamaz:

Asla konuşmuyorum şuan.
Çay istedi getirmedim.
Sabah yine konuşmam.
zalim gadınnnnn :işsiz: :KK45:

O zaman ya konunuzu duzenleyip sorunu yazin direkt ya da aciklama yapip aciklamanin kacinci sayfaya denk geldigini ilk mesajiniza ekleyin
Yani direk bu konuyla dahil olmak istemedm zaten hemen derdi oymuş vs diye yargıda bulunan normal konuyu ayıplayan insanlar çıktı sadece tanışmak amaçlı sorduğm soru yanlıştı belki bu kadar

Back
X