- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
yok ciddi yazdım.hangi konuda ayrıntı istiyorsanız yazabilirim sorun değil dedimmNeden hemen ön yargılı davranıyorsunuz merak ettm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ciddi yazdım.hangi konuda ayrıntı istiyorsanız yazabilirim sorun değil dedimmNeden hemen ön yargılı davranıyorsunuz merak ettm
Bizimkinde de var bu fantazi ama ben ona küssem o TV karşısındaki koltuk ona batarBenimkine salonda yat desem zil takıp oynar, tv karşısında iki büklüm yatma fantezisi var![]()
Neden bu konuya bakıyorsun diye sorulduğu için açıklama yaptm yoksa zaten bu konuyu söylemicektm ayrıca daha burda direk gelir gelmez kendi derdimi paylaşmak istemedm önce bi tanışmak istediğim için yazacak konu bulamadm evli olduğum içinde evlilere itafen bi konu açmak istedm aklıma bu geldi yazdm cevap yazmak zorunda değilsinizYazacak konu bulamadım diyorsun ama isteksizlik var diyorsun bi yorumda konuşacak konu bulamadım yazmışsın karar ver
Geç bunları bacım 6 çocuğun olduğuna göre fanfini fon hayatınız iyi konu sahibine o lazımnerdee o günlerrr.devamlı eziyet devamlı şiddet var hayatımda.aslında çocuğum da 1 değil 6 tane de 5 ini saklıyorum k.k dan![]()
Nasıl aratırsın bari fikir verBiz hem çalışıp hep evi temizleyip yemek yapıp çocuk büyütelim adam bir işte çalışsın bide istemesin ohhh
Ben o adama kendimi mumla aratırım![]()
Gelir gelmez sorununuzu yazsaniz kimse ayiplamaz ya da yadirgamazdi. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama birisi bana “kocanla aran nasil? Sana nasil davraniyor?” Diye sorabilse alacagi tek yanit “hayirdir?” Olurdu. Ozetle, sizin konuya girisinizde bir sorun varNeden bu konuya bakıyorsun diye sorulduğu için açıklama yaptm yoksa zaten bu konuyu söylemicektm ayrıca daha burda direk gelir gelmez kendi derdimi paylaşmak istemedm önce bi tanışmak istediğim için yazacak konu bulamadm evli olduğum içinde evlilere itafen bi konu açmak istedm aklıma bu geldi yazdm cevap yazmak zorunda değilsiniz
Peki haklısınız kusura bakmayınGelir gelmez sorununuzu yazsaniz kimse ayiplamaz ya da yadirgamazdi. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama birisi bana “kocanla aran nasil? Sana nasil davraniyor?” Diye sorabilse alacagi tek yanit “hayirdir?” Olurdu. Ozetle, sizin konuya girisinizde bir sorun var
Hayir estagfurullah kusurluk bir sey yok ama insanlarin buna cevap vermesini de beklemeyin. Cok normal bir tanisma kaynasma cumlesi sayilmaz di miPeki haklısınız kusura bakmayın
Cevap yazmak zorundayımNeden bu konuya bakıyorsun diye sorulduğu için açıklama yaptm yoksa zaten bu konuyu söylemicektm ayrıca daha burda direk gelir gelmez kendi derdimi paylaşmak istemedm önce bi tanışmak istediğim için yazacak konu bulamadm evli olduğum içinde evlilere itafen bi konu açmak istedm aklıma bu geldi yazdm cevap yazmak zorunda değilsiniz
Evet doğru o an aklıma geleni yazdım aslında bakınca doğru söylüyorsunuzHayir estagfurullah kusurluk bir sey yok ama insanlarin buna cevap vermesini de beklemeyin. Cok normal bir tanisma kaynasma cumlesi sayilmaz di mi![]()
Asla konuşmuyorum şuan.Nasıl aratırsın bari fikir ver
Küsme sebebiniz ne acabaAsla konuşmuyorum şuan.
Arkamı döndüm TV izledim.
Çay istedi getirmedim.
Gittim yatağin ortasına yattım iki tarafıma yastiklari koydum geldi baktı yer yok gitti.
Sabah yine konuşmam.
İşe gider arar cevap vermem.
2. Gün aşkım diye yapışır diyeceğim de şimdiden geldi neden kızdın tamam gel özür dilerim falan dedi ama pas vermedim![]()
Asla konuşmuyorum şuan.
Çay istedi getirmedim.
Gittim yatağin ortasına yattım iki tarafıma yastiklari koydum geldi baktı yer yok gitti.
Sabah yine konuşmam.
2. Gün aşkım diye yapışır diyeceğim de şimdiden geldi neden kızdın tamam gel özür dilerim falan dedi ama pas vermedim![]()
O zaman ya konunuzu duzenleyip sorunu yazin direkt ya da aciklama yapip aciklamanin kacinci sayfaya denk geldigini ilk mesajiniza ekleyinEvet doğru o an aklıma geleni yazdım aslında bakınca doğru söylüyorsunuz
Bunu sormasan iyiydiKüsme sebebiniz ne acaba
zalim gadınnnnnAsla konuşmuyorum şuan.
Çay istedi getirmedim.
Sabah yine konuşmam.
Yani direk bu konuyla dahil olmak istemedm zaten hemen derdi oymuş vs diye yargıda bulunan normal konuyu ayıplayan insanlar çıktı sadece tanışmak amaçlı sorduğm soru yanlıştı belki bu kadarO zaman ya konunuzu duzenleyip sorunu yazin direkt ya da aciklama yapip aciklamanin kacinci sayfaya denk geldigini ilk mesajiniza ekleyin
PekiBunu sormasan iyiydi![]()
Bana bişey yaz demiyorum şakasına vki yi doğru yaz dedimNe yazayim Ben sana![]()
Hakettizalim gadınnnnn![]()
![]()