Eski eşim ikizlerdi ayy ne çektim nihalcimBazen prenses gibi, bazen kaba saba. İkizler burcu. Dengesizin önde gideni
Bazen prenses gibi, bazen kaba saba. İkizler burcu. Dengesizin önde gideni
Noluyor yahu? Elinizde olsa cope atcaksiniz galiba adamlariEski eşim ikizlerdi ayy ne çektim nihalcim
Allah sabır versin ama beterin beteri var şimdiki eşim akrep
Ben bugün kızdım adamaNoluyor yahu? Elinizde olsa cope atcaksiniz galiba adamlari
Sen en son gene kizmistin, surekli kizginain zaten. Yalniz adam da sana kizabilir, geceleri ya sarma sariyosun ya pasta yapiyosun. Git uyu bi gun de su adamin yanindaBen bugün kızdım adama
Gönlümü alana kadar sayarım artık
Mervoooş hamilelik nasıl gidiyooorrrYeri gelir tartışırız yeri gelir çok iyiyizdir. Evlilik bu bir anı bir anına uymazama genel olarak çok şükür iyidir eşim her zaman şükür sebebimdir tartışsak da tartışmasak da
O kızdığım 1 hafta sürdü bu kısa sürerSen en son gene kizmistin, surekli kizginain zaten. Yalniz adam da sana kizabilir, geceleri ya sarma sariyosun ya pasta yapiyosun. Git uyu bi gun de su adamin yaninda
Cemoss birbirimizin yürüdüğü yolları takip ediyoruzEski eşim ikizlerdi ayy ne çektim nihalcim
Allah sabır versin ama beterin beteri var şimdiki eşim akrep
Evet WomanNoluyor yahu? Elinizde olsa cope atcaksiniz galiba adamlari
Ay valla su kadin milletini anlamiyorum. Beraber uyuyamadigim esi ne yapayim, ben kizardim kocam boyle sabaha kadar uyanik evin icinde dolassaO kızdığım 1 hafta sürdü bu kısa sürer
Biz gece ayaktayiz gündüz uyuyoruz hem evde boş
Üçüncü olursa nihal güzel huylu bı burç bulalımCemoss birbirimizin yürüdüğü yolları takip ediyoruzBenimde ilki akrepti. O da çok kindardı be bacım. Yemez içmez 55 sene öncesini konuşurdu. Ama var ya bu ikizler tam sopalık. İnsanın bir rengi olur kardeşim.
Evet WomanKoca denilen şey gereksiz aslında. Cemoosla ben akıllanmadık, bir de ikincileri aldık
Kidin dismini kidin wominAy valla su kadin milletini anlamiyorum. Beraber uyuyamadigim esi ne yapayim, ben kizardim kocam boyle sabaha kadar uyanik evin icinde dolassa
Bunla gelmeyin banaKidin dismini kidin womin
Kız niye beraber uyumayalım sadece küsken uyumuyorum
Ama bende uyku ritim bozukluğu var ilaçla uyuyorum zaten.
En sevdiğim koyun koyuna uyumak ama bu gece olmazBunla gelmeyin banagece paso koltukta uyuyakalan bi ex esim var benim, bu da benim kirmizi cizgim kalkin gidin uyuyun su adamlarla
Bunla gelmeyin banagece paso koltukta uyuyakalan bi ex esim var benim, bu da benim kirmizi cizgim kalkin gidin uyuyun su adamlarla
Çok iyi davranır bize eşim kendi annemle birlikte oturuyoruzKızlar merhaba buraya yeni üye oldum size bi sorum olcak eşinizle aranız nasıl her anlamda evliliğiniz nasıl ilerliyor
Çok şükür güzel gidiyor şimdilik. Sende hamilesin şuan demi doğru anlamışım canımMervoooş hamilelik nasıl gidiyooorrr
Ay sorma gelip yoruldum diyor ya bi de kafasına 100lü bez paketini atasım geliyorİşte kadın dayanması budur
Bende seni ikizlerle bırakıp kafa dinleyen kocana kiziyorum şuan
Evet canım Rabbim ikimizede kucağımıza almayı sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallahhhÇok şükür güzel gidiyor şimdilik. Sende hamilesin şuan demi doğru anlamışım canım
Amin canım hayırlı olsun çok sevindimEvet canım Rabbim ikimizede kucağımıza almayı sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?