Kızlar eşiniz size nasıl davranıyor

Eski eşim ikizlerdi ayy ne çektim nihalcim 🤦
Allah sabır versin ama beterin beteri var şimdiki eşim akrep😒🤦
Cemoss birbirimizin yürüdüğü yolları takip ediyoruz 😂 Benimde ilki akrepti. O da çok kindardı be bacım. Yemez içmez 55 sene öncesini konuşurdu. Ama var ya bu ikizler tam sopalık. 🙂 İnsanın bir rengi olur kardeşim.
Noluyor yahu? Elinizde olsa cope atcaksiniz galiba adamlari 😂
Evet Woman 🙂 Koca denilen şey gereksiz aslında. Cemoosla ben akıllanmadık, bir de ikincileri aldık 😂

O kızdığım 1 hafta sürdü bu kısa sürer 😂
Biz gece ayaktayiz gündüz uyuyoruz hem evde boş 🙈
Ay valla su kadin milletini anlamiyorum. Beraber uyuyamadigim esi ne yapayim, ben kizardim kocam boyle sabaha kadar uyanik evin icinde dolassa

Cemoss birbirimizin yürüdüğü yolları takip ediyoruz 😂 Benimde ilki akrepti. O da çok kindardı be bacım. Yemez içmez 55 sene öncesini konuşurdu. Ama var ya bu ikizler tam sopalık. 🙂 İnsanın bir rengi olur kardeşim.

Evet Woman 🙂 Koca denilen şey gereksiz aslında. Cemoosla ben akıllanmadık, bir de ikincileri aldık 😂
Üçüncü olursa nihal güzel huylu bı burç bulalım 😂

Ay valla su kadin milletini anlamiyorum. Beraber uyuyamadigim esi ne yapayim, ben kizardim kocam boyle sabaha kadar uyanik evin icinde dolassa
Kidin dismini kidin womin 😂
Kız niye beraber uyumayalım sadece küsken uyumuyorum 🙈
Ama bende uyku ritim bozukluğu var ilaçla uyuyorum zaten.🤦

Kidin dismini kidin womin 😂
Kız niye beraber uyumayalım sadece küsken uyumuyorum 🙈
Ama bende uyku ritim bozukluğu var ilaçla uyuyorum zaten.🤦
Bunla gelmeyin bana 😂😂😂 gece paso koltukta uyuyakalan bi ex esim var benim, bu da benim kirmizi cizgim 😂 kalkin gidin uyuyun su adamlarla

İşte kadın dayanması budur 😂
Bende seni ikizlerle bırakıp kafa dinleyen kocana kiziyorum şuan 😂
Ay sorma gelip yoruldum diyor ya bi de kafasına 100lü bez paketini atasım geliyor 🤣
Akşama kadar bilgisayar basında oturuyor keşke ben de otursam🤣

Back
X