Kızlar fikir verin

Ben hiç misafir ağırlamayı sevmem ama gitmeye bayılırım 🤣🤣 ne güzel işte ya hazıra gidiyorsunuz misafir ağırlamak daha zor ayrıca haklı bebekle gitmek zor olur onlara bebeğin düzenine gidilir bence
Niye bu kadar takıldınız ki ev temizleme yorulma yemek vs zahmetiniz yok gidin yiyin için işte en fazla çay kahve servisinde yardım eder makineye koyarsınız

Bence iki haftada bire dusurun gitmeyi cocukla annesine ve kayinvaldesine gidiyormus zaten sadece eltiniz alinganlik yapmayin bence.

Eşiniz niye her hafta her hafta insanları rahatsız etmek istiyor? Yerinizde olsam gitmem.
Eltinizin her hafta misafir ağırlamaya bayıldığını hiç sanmıyorum. Hem de ufacık bebekle. Onun kocası da çağıralım çağıralım diye kafa ütülüyordur kesin.
Eşiniz kardeşiyle dışarıda görüşsün çok istiyorsa.
Doğru soyluyosunuz kesinlikle katiliyorum

Ben hiç misafir ağırlamayı sevmem ama gitmeye bayılırım 🤣🤣 ne güzel işte ya hazıra gidiyorsunuz misafir ağırlamak daha zor ayrıca haklı bebekle gitmek zor olur onlara bebeğin düzenine gidilir bence
Niye bu kadar takıldınız ki ev temizleme yorulma yemek vs zahmetiniz yok gidin yiyin için işte en fazla çay kahve servisinde yardım eder makineye koyarsınız
Her hafta gitmek sıkıcı ondan

Eşimle biz öyle karar almıştık ev bakarken. Hatta direk kendi demişti iki tarafa da uzak biyerde bakalım dedi oy dedim senin dillerin neler söylüyor shjhdh arada bi de çocuk küçük mikrop taşımayalım hastalanırsa vicdan yaparımdan falan gir ne bilim işim var biraz hasta gibiyim sen git falan de ay eşin de yanii göbek bağınız bir kesilmiş gibi sensiz niye gitmiyo. Çok özlüyosa iş çıkışı bi saat uğrasın görsün seni bulaştırmasın her seferinde
Valla ne güzel konuştunuz 👍👍 işte olgun erkek helal olsun

Mevzu bence onlarin cocuguyla size gelmek istememesi değil. Benim de bir kiz kardesim var. Canim cigerim, cok seviyorum. Ama esini hic sevmiyoruz. Bebegimi de gormeye diye devamli geliyorlar. Bebekle zor olmasini geçtim, bir de katlanamiyoruz kocasina. Her geldiklerinde de bize sitem ediyorlar hic gelmiyorsunuz bize diye. Biz de siz gelin bebis var diyoruz. Suratlarına siz de gelmeyin diyemiyoruz ancak biz gitmedigimiz icin anlamalarini bekliyoruz. Biz size gitmiyoruz iste siz niye geliyorsunuz diye de icimizden kızıyoruz.
Yanlis anlamayin esi kötü birisi degil, sadece sohbetini sevmiyoruz, biraz kibirli, kafamiz da uyuşmuyor. Belki sizler icin de bir uyusmama soz konusudur. Ve sizinle gorusmek istemedikleri halde gelmeyin diyemiyor, size gelmeyerek anlamanizi bekliyorlardir.
Esinizi ikna edemiyor ve gitmeye devam ediyorsaniz, sacma bir onrri gibi gelebilir ama siz de bebek yapin. Kendi cocugunuz oldugunda ilgisi ona kayacaktir.
Ve rica ediyorum gitmeye devam ederseniz de gidince yardim etmeme, cay koymama, sadece oturma gibi yollar izlemeyin. Bebegi olan bir kadina her hafta gitmek zaten zulüm iken bir de yardim etmezseniz cok üzücü olur :(

Mevzu bence onlarin cocuguyla size gelmek istememesi değil. Benim de bir kiz kardesim var. Canim cigerim, cok seviyorum. Ama esini hic sevmiyoruz. Bebegimi de gormeye diye devamli geliyorlar. Bebekle zor olmasini geçtim, bir de katlanamiyoruz kocasina. Her geldiklerinde de bize sitem ediyorlar hic gelmiyorsunuz bize diye. Biz de siz gelin bebis var diyoruz. Suratlarına siz de gelmeyin diyemiyoruz ancak biz gitmedigimiz icin anlamalarini bekliyoruz. Biz size gitmiyoruz iste siz niye geliyorsunuz diye de icimizden kızıyoruz.
Yanlis anlamayin esi kötü birisi degil, sadece sohbetini sevmiyoruz, biraz kibirli, kafamiz da uyuşmuyor. Belki sizler icin de bir uyusmama soz konusudur. Ve sizinle gorusmek istemedikleri halde gelmeyin diyemiyor, size gelmeyerek anlamanizi bekliyorlardir.
Esinizi ikna edemiyor ve gitmeye devam ediyorsaniz, sacma bir onrri gibi gelebilir ama siz de bebek yapin. Kendi cocugunuz oldugunda ilgisi ona kayacaktir.
Ve rica ediyorum gitmeye devam ederseniz de gidince yardim etmeme, cay koymama, sadece oturma gibi yollar izlemeyin. Bebegi olan bir kadina her hafta gitmek zaten zulüm iken bir de yardim etmezseniz cok üzücü olur :KK43:
Yaa o zaman
Ve rica ediyorum gitmeye devam ederseniz de gidince yardim etmeme, cay koymama, sadece oturma gibi yollar izlemeyin. Bebegi olan bir kadina her hafta gitmek zaten zulüm iken bir de yardim etmezseniz cok üzücü olur :KK43:
Yaa doğru olabilir böyle düşünmemiştim
Teşekkür ederim

Sen gitmek zorunda değilsin.
Net bir şekilde söyle ve gitme
Döve döve mi götürecek?
Eltin gibi hadsiz insanlardan da hiç hazzetmem.

Ben 1,5 sene önce doğum yaptım. Gerçekten zor. Uykusuz kalınıyor, bebeğin gazı oluyor huysuz oluyor vs. Belki sizde rahat edemiyordur eltin. Bende gelemiyorum aöa siz buyurun gelin diyordum. Çünkü uyuyorum emziriyorum hep böyle bir iş. Eşiniz de her hafta gitmesin bence çünkü müsait olunuyor olunmuyor gelme demekte zor oluyor. Umarım ikna edersin eşini

Ben 1,5 sene önce doğum yaptım. Gerçekten zor. Uykusuz kalınıyor, bebeğin gazı oluyor huysuz oluyor vs. Belki sizde rahat edemiyordur eltin. Bende gelemiyorum aöa siz buyurun gelin diyordum. Çünkü uyuyorum emziriyorum hep böyle bir iş. Eşiniz de her hafta gitmesin bence çünkü müsait olunuyor olunmuyor gelme demekte zor oluyor. Umarım ikna edersin eşini
Anladım haklisiniz. Umarım anlar o da

Merhaba kızlar canımı sıkan bir durum var ve ne yapmalıyım özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var
Eltim 4 ay önce ilk çocuğunu doğurdu. Bizde hem hastaneye hem eve nerdeyse her anlarında yanlarında olduk tabiiki de doğal olarak. 5 aylık oldu bebiş. Ama şöyle bişey var. Bize sadece 1 kere bayramda geldiler. Kaç kere davet etmeme rağmen başka gelmediler. Ve sürekli biz onlara gidiyoruz. Eşimin ısrarı üzerine. Ben bu durumdan sıkıldım artık yani bize gelmeye tenezzül etmiyorlar. Sürekli bizi çağrıyolar gelin gelin diye. Çocuk küçük olduğundan diye düşünebilirsiniz ama kaynanam gile ve eltim kendi annesine goturuyo yani benim evim hepsinden yakın
Eşime anlatıyorum durumu. Her haftagitmek istiyo ben de dedim git sen gör yeğenini hakkın. O da sensiz gitmem diyo delirecem sinirleniyorum ya of. Gelmiyosaniz bizi ne diye çağırıyorsunuz sürekli
belki lafın gelişi gelin diyor :D

Back
X