- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
- Konu Sahibi Bir garip dertli
-
Öyle bende cevap vermeyi düşünmedim ama bi içim huzursuz.Ben kimseye ikinci bir sans vermem. Bir kere kazik atan devamini getirir.
Istisnaya daha rastlamadim. Ama tabi siz bilirsiniz.
Güvenip arkadaşlığı kurma derdinde degilim bunca zaman çogu kişiyi araya soktu en azından cevabı hak ediyor diyorum. Sonra pat diye içim sıkılıyor. Kaçıyormuşum hissi geliyor ömür boyu bu hisle de yaşamak istemiyorum. İçim çok huzursuz.Arkamdan iş çeviren birini affetmem ve kendisine de bir daha güvenemem zaten. Bir kere yapan bir daha yapar. İçimde kalan şeyler varsa yüzüne söylerim bir daha da konuşmam.
İçinizden geçenleri, hislerinizi anlatın derim. Eminim büyük bir yükten kurtulmuş gibi hissedeceksiniz.Güvenip arkadaşlığı kurma derdinde degilim bunca zaman çogu kişiyi araya soktu en azından cevabı hak ediyor diyorum. Sonra pat diye içim sıkılıyor. Kaçıyormuşum hissi geliyor ömür boyu bu hisle de yaşamak istemiyorum. İçim çok huzursuz.
Acimayana acinmaz. Size tam olarak ne yanlis yapti ?Öyle bende cevap vermeyi düşünmedim ama bi içim huzursuz.
Bence aradan zaman geçmiş belkiki pişman ben konuşur anlamaya çalışırdım küs kalmak istemem ama baktım çok şey değişmiş mesafemi koyardım ama küs devam etmezdimKızlar bundan 4 yıl önce en yakın arkadaşımla bütün bağımı kopardım. Arkamdan çok iş çevirdiğini öğrendim çok kırıldım.öncesinde de 4 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Şimdi bunca zaman sonra bir şekilde telefonumu bulup mesaj atmış konuşmak istiyor. Çok seviyordum iyi bir dosttu ama kalbim hala çok kırık. Görmezden gelmekte istemiyorum. Biraz dertleşmeye. Sizden gelecek önerilere ve görüşlere ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?