eşine itimat etme.kayınpederinle güzelce konuşup nedenini öğrenemez misinbenim içim içimi yerken eşim benden gizli işler yapnaya devam edşyormuş hala
dün akşam dedim ki' kredi çekmek iyi bir fikir mi sence?
oda: 'ben dün başvurdum kabul etmediler' dedi..
'ne yani bana danışmadan kredi başvurusunda mı bulunuyorsun?
dedim..
hemen konuyu kapattı ne yapıcam ben yaa
kızlar ailemden yardım alamayız zaten daha önce yardım etmişlerdi onu bile ödemedik..
babasının derdi ne bilmiyorum ama kesinlikle ödemem diyomuş..allahından bulsun..
yaa bi çıkış yolu yok mu?
bu nasıl iştir..
geldi mi hep üst üste geliyor..
işte şimdide benim adıma kullanabilirmiyiz krediyi onu araştırıyoruz..
ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
eşim güvenimi sarstığı için daha önce ondan da emin olamıyorum..
kafayı yemek üzereyim(((((((
kayınpederimle konuşmayı bırak yüzünü görmek istemiyorum onun vede diğerlerinineşine itimat etme.kayınpederinle güzelce konuşup nedenini öğrenemez misin
sa
kayınpederimle konuşmayı bırak yüzünü görmek istemiyorum onun vede diğerlerinin
ne yaparlarsa yapsınlar yeter ki bizi rahat bıraksınlar
eşimde küs babasıyla konuşmamdan hoşlanır mı bilmiyorum
Adam bu zamana kadar oğlunun pisliğini temizlemiş, bu saatten sonra para vermiyor diye bu kadar kötü konuşmayın bence. Bilemezsiniz işin iç yüzünü. En azından bu zamana dek kocanızın borcunu ödedi diye allah razı olsun demelisiniz.kayınpederimle konuşmayı bırak yüzünü görmek istemiyorum onun vede diğerlerinin
ne yaparlarsa yapsınlar yeter ki bizi rahat bıraksınlar
eşimde küs babasıyla konuşmamdan hoşlanır mı bilmiyorum
öncelikle konu açıp açmamayı çok düşündüm ama farklı düşüncelerle karşılaşınca daha da kararsız kaldım..
bazılarınız biliyordur..
nişanlıyken eşim borsaya yatırım yapmış ve bütün birikimini kaybetmişti
bunuda benden gizlemişti tabi utandığından
üstüne düğün masraflarıda eklenince epey bir borçla karşı karşıya kaldık..
evlendik altınlarımı verdim yetmedi,üstüne annemden yardım aldık yine yetmedi,arabayı da sattık ve hala da ödüyoruz borçlarımızı çok fazla bir miktar kalmamıştı taa ki düne kadar
eşimin babası mobilya taksidini ödüyordu 3 aydır ama
dün 'artık ödemeyeceğim kendileri çalışıp ödesinler'demiş..
eşim çok üzgün bende öyle..
dünden beri konuşmuyor benimle
moral veriyorum sürekli ama 'beni yanlız bırak' diyor..
çok üzülüyorum bu haline
arabasızlıkta onu çok yıpratıyor ikimizinde alışkın olmadığı bir durumdayız..
bu zamana kadar kimseye borcumuz olmamıştı..
ne yapılabilir sizce bu durumdan çabucak kurtulabilmemiz için..
yani eşim kredi çekebilecek durumda değil..
önce ki krediyi ödemekte sıkıntı çektiği için tekrar kredi çekmesi zor bir durum..
kendi adıma kredi kullansam mı diye düşünüyorum ama ne yapacağımı da bilemez durumdayım..
ya bunuda ödeyemezsek diye de korkuyorum..
şimdiden teşekkürler yorumlarınız için..
Insallah canim Insallah.
Ama madem esinin arkasindasin, lütfen baskalarini suclama.
Babasi sizlere yardim etmek mecburiyetinde degil.
Herkes bu hayatta yaptigi hatanin cezasini kendi ceker, ona yardim etmekle maddi yönden hic bir yardim etmiyorsun aslinda, tam aksine kötülük etmis oluyorsun.
Böylelerine hatalarini düzeltmeleri icin kendi cabalarini harcamalari gerektigini ögretmek lazim.
Emek sarfetmesi lazim yeri geldiginde iki iste calismasi lazim.
En büyük iyilik, kocanin kendi borclarini kendi ödemesi. Sende maasinla evi gecindirirsin.
Allah yardımcınız olsun.. Kredi çekecekseniz eşinizin bir daha borsa vs. gibi bir şeye girmeyeceğinin garantisini almanız ve ikna olmanız lazım.. Yoksa bitmez borçlar..
Bir de eve giren paranın hesabı siz de olsun..Eşiniz kullanmasın.Ödemeleri siz ayarlayın.Yoksa habersiz, tüyo aldım çok garantiymiş der, şeytana uyar..Kesin bir çözüm olmalı..
canım nişanlıyken bilseydim durumu devam ettirmezdim ama kaderimizin önüne geçemiyoruz işte..Borsa, sans oyunlari, kumar bunlar hastalikli kisiler, bir an öncede psikoloji destek alirsa iyi olur.
Tabiki isteyerek yapmiyor ama bir dürtü ve hastalik, hep daha iyisini istemek amacli parasini kaybediyorlar.
Baksana gizli gizli telefon konusmalari ve hala borcun icinde boguldugu halde gizli gizli borsayi takip etme huylari varki buda hala kurtulmus olmadigini gösteriyor bu kumar hastaligindan.
Babasi ve ailesi sizlerden sorumlu degiller artik, sizler evlenmis ve sende bile bile bu kaderine boyun egmissin.
Evli insanlar eger gercekten birbirlerini seviyor ise, kendi cabalariyla batakliktan cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?