Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var!!

hypatiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
100
59
28
Yalova
Merhaba kızlar,lutfen bana fikirlerinizi soyleyin cok arada kaldım.adimlarimi saglam atmak istiyorum.
eski calistigim kurumdan birisiyle görüşmeye basladim.o kurumundayken evliydim ama bu kisiyle muhabbetim olmamisti.boşanıp tayinimi istedim aradan 1 sene gecti yeni konuşmaya basladik.bu ilk gordugumden beri senden cok etkilendim,cok hoşuma gidiyrsun.suan seninle gorussek biz kesin birbirimize asik oluruz tarzi cumleler kurmaya başladı.ben ilk konusmaya basladigimzda pek istekli degildim ama o en bastan beri senden cok etkilendim deyip hep evlilik uzerine konuşuyor.senin nasil birisini istedigini biliyorum.seni mutlu ederim deyip duruyr.şöyle bi durum var o ekonomik yönden zor durumdayım,oraya gelip kalmayi kaldiracak durumum yok suan diyr.sen gel(tek basina yasiyr) birlikte vakit geciririz istersen baska yerde istersen bende kalirsin ama yanlis bisey kesinlikle olmaz diyr.onunla yuzyuze gorusmedende karar veremiyrm ilişkiye baslayip baslamamaya.cok arada kaldim.yanina gitmem dogru olurmu sizce?

Görmek istiyosa o gelsin. Yanlış bişey tabiiki olamaz deseydin. Bana çok hızlı gidiyor gibi geldi kendini geri çek biraz beraber kalman şuan için doğru olmayabilir

Ben negatif bu enerji sezdim.bence yoğurdu üfleyerek yiyin.He konuda size yeterli bir adam seçmek konusunda dikkatli olun.

Bence gitme cok net dusuncem bu konuda iyice ara tara bi de bosanmissin basindan boyle evlilik gecmisken her karsina gecip seni gorduyumden beri etkilendim diyene inanma sikma kendini zamana birak gercekten seviyorsa bekler zaten karar vermeni

Canım bence biraz bekle durumu elbet düzelir bir şekilde ayarlar ve gelirse seni görmeye ne ala gelmezse sende gitme.

Niyet çok farklı bundan emin olabilirsin. Bazen insanlar olayların içindeyken neyin ne olduğunu anlayamıyor olabiliyorlar. En iyisi dışarıdan farklı bir bakış acısı bu durumda. Gerçekten birşeyleri delikanlı gibi isteyen adam daha hiçbir samimiyetin olmadığı kadına maddi durumunu açıpta sengel takılırız falan demez. Bu ne iğrenç bir laftır. Adamın niyet bal gibi ortada. O dönemde yanaşamamış baktı boşandın dedi şimdi amacıma ulaşayım bari anlatabildimmi

Adam boşandığınızı duydu ve istediğini alana kadar ağzından bal akacak. Bir de fütursuz. Sen gel demiş utanmadan. Ben size anlatayım. Şimdi fikir şu;' şimdi o erkeksiz( ne kadar önemli bir durum vah vah) ben o açığı kapatırım' diyor. Sizin onun yanına gidişinizi de aslında 'aranmak^' olarak niteleyecek. Lütfen kimsenin ağına düşmeyin. Tabi ki zamanla ilişki kuracaksınız. Ama yanlış ilişki sizi kırar ve zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…