Merhaba kızlar,lutfen bana fikirlerinizi soyleyin cok arada kaldım.adimlarimi saglam atmak istiyorum.
eski calistigim kurumdan birisiyle görüşmeye basladim.o kurumundayken evliydim ama bu kisiyle muhabbetim olmamisti.boşanıp tayinimi istedim aradan 1 sene gecti yeni konuşmaya basladik.bu ilk gordugumden beri senden cok etkilendim,cok hoşuma gidiyrsun.suan seninle gorussek biz kesin birbirimize asik oluruz tarzi cumleler kurmaya başladı.ben ilk konusmaya basladigimzda pek istekli degildim ama o en bastan beri senden cok etkilendim deyip hep evlilik uzerine konuşuyor.senin nasil birisini istedigini biliyorum.seni mutlu ederim deyip duruyr.şöyle bi durum var o ekonomik yönden zor durumdayım,oraya gelip kalmayi kaldiracak durumum yok suan diyr.sen gel(tek basina yasiyr) birlikte vakit geciririz istersen baska yerde istersen bende kalirsin ama yanlis bisey kesinlikle olmaz diyr.onunla yuzyuze gorusmedende karar veremiyrm ilişkiye baslayip baslamamaya.cok arada kaldim.yanina gitmem dogru olurmu sizce?