Kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var...

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar kızkardeşim sôzleniyor fakat ailem başka şehirde yaşıyor,iki küçük çocuğum var.kızkardeşim illa gel diyor haftasonu için çünkü büyük çocuğum okula gidiyor ancak 2 gün kalırım.zaten ara tatilde salon tutulup nişan yapılacağı için o zaman gelirim diyorum ama çok ısrar ediyorlar.Eşim de nişana gidersin diyor.sizce ne yapsam?

Aradaki mesafe 3-4 saatse bence gitmelisin.

Yani sözleniyor derken uzak yerdelerse sadece isteme olayına bencede gitmeyin.
Ama nişan olsaydı tabi ki gidin derdim ozaman idare ederdiniz.

çok zorlamayacaksa göze alıp gidin bence.

Yani sözleniyor derken uzak yerdelerse sadece isteme olayına bencede gitmeyin.
Ama nişan olsaydı tabi ki gidin derdim ozaman idare ederdiniz.
Evet aile arasında söz yapilacak,nişan ara tatilde yapılacak o zaman gideceğim zaten.ama kızkardeşim sözde de yanımda ol kimse yok diyor.ama iki çocukla sadece haftasını için gitmeye gerek yok diyorum.

Evet aile arasında söz yapilacak,nişan ara tatilde yapılacak o zaman gideceğim zaten.ama kızkardeşim sözde de yanımda ol kimse yok diyor.ama iki çocukla sadece haftasını için gitmeye gerek yok diyorum.

Herkes kardeşinin yanında olmasını arzu eder tabi ama dediğim gibi 8 saat yol kolay değil.Ben olsam nişanda gitmeyi tercih ederdim.MUTLULUKLAR....

Ablam istedi diye 2 çocukla aktrmalı sadece 5 gn için gittim 19 saatlik yolu bi kaç saat ise gidilir

Kardeşinin özel gününe gitmemeyimi düşünüyosun bence kesinlikle gitmelisin...

Ablam istedi diye 2 çocukla aktrmalı sadece 5 gn için gittim 19 saatlik yolu bi kaç saat ise gidilir
Ben cuma gecesi çıkıp pazar gecesi tekrar yola çıkacağım yani 1 gün için oluyor.

Kardeşinin özel gününe gitmemeyimi düşünüyosun bence kesinlikle gitmelisin...
Evde aile arasında yapılacak söz ama nişan salonda olacak ve 15 gün kalacağım.o yüzden söze gitmesem diyorum.

Çocuklar olmasa bin git. Ama çocukla 8 saat git 8 saat dön birde 1 gün için zor.
Size gönül koyabilir. Ancak çocuğu olunca anlar.

Çocuklar olmasa bin git. Ama çocukla 8 saat git 8 saat dön birde 1 gün için zor.
Size gönül koyabilir. Ancak çocuğu olunca anlar.
Evet çocuğu olunca anlar ama geç olur.zaten nişana gideceğim sözde olmasam da olur diyorum.ama kimse yok yanımda diye kırılıyor ama sadece haftasonu için iki küçük çocukla zor olur.

Çocuklarla gitmeyin. Cok mu küçükler? Eşiniz ilgilensin

Back
X