8 saat mesafe...
Evet aile arasında söz yapilacak,nişan ara tatilde yapılacak o zaman gideceğim zaten.ama kızkardeşim sözde de yanımda ol kimse yok diyor.ama iki çocukla sadece haftasını için gitmeye gerek yok diyorum.Yani sözleniyor derken uzak yerdelerse sadece isteme olayına bencede gitmeyin.
Ama nişan olsaydı tabi ki gidin derdim ozaman idare ederdiniz.
Evet kızkardeşim çok istiyoryani kardeş bu gitmeniz lazım bende olsam isterdim yanımda
Evet aile arasında söz yapilacak,nişan ara tatilde yapılacak o zaman gideceğim zaten.ama kızkardeşim sözde de yanımda ol kimse yok diyor.ama iki çocukla sadece haftasını için gitmeye gerek yok diyorum.
2 küçük çocukla sadece haftasonu için söze gitmeye gerek yok diye düşünüyorum ama kızkardeşim yalnızım diyor.ama nişana gideceğim zaten.çok zorlamayacaksa göze alıp gidin bence.
Ben cuma gecesi çıkıp pazar gecesi tekrar yola çıkacağım yani 1 gün için oluyor.Ablam istedi diye 2 çocukla aktrmalı sadece 5 gn için gittim 19 saatlik yolu bi kaç saat ise gidilir
Evde aile arasında yapılacak söz ama nişan salonda olacak ve 15 gün kalacağım.o yüzden söze gitmesem diyorum.Kardeşinin özel gününe gitmemeyimi düşünüyosun bence kesinlikle gitmelisin...
Evet çocuğu olunca anlar ama geç olur.zaten nişana gideceğim sözde olmasam da olur diyorum.ama kimse yok yanımda diye kırılıyor ama sadece haftasonu için iki küçük çocukla zor olur.Çocuklar olmasa bin git. Ama çocukla 8 saat git 8 saat dön birde 1 gün için zor.
Size gönül koyabilir. Ancak çocuğu olunca anlar.
Biri yeni okula başladı diğeri 2 yasında.Çocuklarla gitmeyin. Cok mu küçükler? Eşiniz ilgilensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?