Kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var...

Evet böyle biriyle evlendiğim için hergün pişmanım sadece çocuklarım için katlanıyorum.herşey sorun biz de.eve eşya almaktan tutunda bu özel günlere kadar.
Esinizin boyle oldugunu bilseydim gidin diye israr etmezdim.bilirim boyle adamlari.gidene kadar da burnunuzdan getirir.ne gitme şevki kalir ne bisey.gitmiyim daha iyi der insan
Sartlarnzi bilmeden yorum yapiyoruz
Tabi ki istersenz orda olmak
Ama kavga cikacaksa cocuklarada size de yazik

Lütfen nereden bileceksiniz tabi.Ailem de kızkardeşim de anlamıyor beni.ikna etmeye çalışacağım,aileme de aratirim artik yine hayır derse o, onun ayıbı...

Ama çok pişmanım evlendiğime her konuda böyle...

Lütfen nereden bileceksiniz tabi.Ailem de kızkardeşim de anlamıyor beni.ikna etmeye çalışacağım,aileme de aratirim artik yine hayır derse o, onun ayıbı...
Evet elinzden geldikçe soyleyin.ikna olmazsa topu esinze artik atarsnz ailenze karşı. Acikca kızkardeşine cok istyorum ama enisten izin vermiyor cok üzülüyorum derseniz eminim onlar da israr etmez
Bunun daha nisani kinasi dugunu dogumu var
Telafi edersiniz gidemesenz dahi Uzmeyin kendinzi..

İnşallah gidebilirim desteğiniz için çok teşekkür ediyorum...

Belli ki kız kardeşinin sizi yanında istiyor, sizden destek almak için. Ben olsam giderdim

Kızlar eşime beni gönder dedim yok olmaz gidersen dönme dedi ben de telefonu kapattim ve tekrar arayıp küfretti.yani durum bu kadar büyüyor böyle bir adamla.

Kızlar eşime beni gönder dedim yok olmaz gidersen dönme dedi ben de telefonu kapattim ve tekrar arayıp küfretti.yani durum bu kadar büyüyor böyle bir adamla.
Aa aa ne ilginc adammis yahu. Nereye gidecen sanki
Neyse sen daha iyi bilirsin huyunu suyunu
Kavgayla gitsen zaten o sozden bisey anlamicaksin
Üzülme artik olay buyurse çocuklarn da sen de daha kotu etkilenirsin.
Esin ayip etti bayagi
Vicdanina oyna artik.kendini huzursz hissetsin
Ailene de izin vermiyor diyip ustune at
Anlayis göstereceklerdr

Çok uzak bir mesafe değise mutlaka gidin bence. Kızkardeş çok yakınınız.

Vicdanına nasıl oynanır ne desem ki? Adam tuhaf.kızkardeşime anlattım durumu o zaman boşver üzülme nişana gelirsin dedi.

Vicdanına nasıl oynanır ne desem ki? Adam tuhaf.kızkardeşime anlattım durumu o zaman boşver üzülme nişana gelirsin dedi.
Uzuldugunu belli et mesela.ama kavgayla degil.sakinlesince de cok istiyordum gitmeyi en ozel gunlerinden biri.ama cok gördün vs gibi laflar et
Madem gitmiyecksn bosuna kavga etme.sakinlikle dile getrip vicdanini sizlat bari
Kardesin anlamis ne guzel
Dert etme artik
O da karsi tarafa küçük cocuklari var yol uzak gelemedi filan der
Dedigim gibi telafi edecek daha cok seyi var.nisani kinasi dugunu derken ustune duseni yaparsn zaten

Kavgadan da güzelce anlatmaktan da anlamıyor.offf biktim ondan gerçekten büyük ihtimal göndermeyecek.rahatlasın artık...

Çocuklar kac yaşında 3 UN altindalarsa gitmeyin bence cok yorulur yollarda sefil olursunuz.malum çocuklarla bir yere gitmek zor ve yipratici.ama buyuklerse gidin sizin icin değişiklik olur hem

Kocanizla problem mi oldu Ben yeni okudum o kismi.o zaman boşverin gitmeyin kardesinize anlatırsınız durumu.bir soz olayi icin kocanizla kotu olmayın bence

benc gıt sonucta kardesın
ama cocuklarınla senın uygun olacagın zamana denk getırseler mısal cuma cıksanız cumartesı olsa pazar donsenız

veya okula gıdn cocuk baba ıle kalsa sız gıdersınız :) bence kardesınızın yanında olun bu ozel gunde :)

Kocanizla problem mi oldu Ben yeni okudum o kismi.o zaman boşverin gitmeyin kardesinize anlatırsınız durumu.bir soz olayi icin kocanizla kotu olmayın bence
Kavga ettik telefonda bağırıp küfürlü konuştu saygısızca.kızkardeşime durumu anlattım nişanda gelirsin o zaman dedi.şu an esinle çok kötü aramız gerçi ona herşey bahane zaten.

Kavgadan da güzelce anlatmaktan da anlamıyor.offf biktim ondan gerçekten büyük ihtimal göndermeyecek.rahatlasın artık...
Dedigim gibi uzulmeyin artik
Gitmemek icin bahanelernz var kocaniz ve çocuklar. ..
Bile isteye gitmemezlk yapmiyosunuz
Kizkardesinz darilmaz size
Zor erkek zor vesselâm

Dedigim gibi uzulmeyin artik
Gitmemek icin bahanelernz var kocaniz ve çocuklar. ..
Bile isteye gitmemezlk yapmiyosunuz
Kizkardesinz darilmaz size
Zor erkek zor vesselâm
Canım çok teşekkür ediyorum. Cahil çok cahil.

Evet kızkardeşim çok istiyor
Okula giden çocuğunuza bakacak bir aile büyüğü yok mu yakınlarınızda? Kayınvalide mesela.
Eğer yoksa 8 saat yol 2 çocukla 2 gün için zor olacaktır, nişanda gitmeniz mantıklı olur ama kardeşinizde çok istiyormuş, bir yolu varsa gidin derim.

Yeni okudum bu mesajınızı, umarım eşinizinde bekar bir kardeşi vardır, gün ola harman ola demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…