- 8 Ekim 2016
- 91
- 82
- 8
- 37
Esinizin boyle oldugunu bilseydim gidin diye israr etmezdim.bilirim boyle adamlari.gidene kadar da burnunuzdan getirir.ne gitme şevki kalir ne bisey.gitmiyim daha iyi der insanEvet böyle biriyle evlendiğim için hergün pişmanım sadece çocuklarım için katlanıyorum.herşey sorun biz de.eve eşya almaktan tutunda bu özel günlere kadar.
Lütfen nereden bileceksiniz tabi.Ailem de kızkardeşim de anlamıyor beni.ikna etmeye çalışacağım,aileme de aratirim artik yine hayır derse o, onun ayıbı...Esinizin boyle oldugunu bilseydim gidin diye israr etmezdim.bilirim boyle adamlari.gidene kadar da burnunuzdan getirir.ne gitme şevki kalir ne bisey.gitmiyim daha iyi der insan
Sartlarnzi bilmeden yorum yapiyoruz
Tabi ki istersenz orda olmak
Ama kavga cikacaksa cocuklarada size de yazik
Evet elinzden geldikçe soyleyin.ikna olmazsa topu esinze artik atarsnz ailenze karşı. Acikca kızkardeşine cok istyorum ama enisten izin vermiyor cok üzülüyorum derseniz eminim onlar da israr etmezLütfen nereden bileceksiniz tabi.Ailem de kızkardeşim de anlamıyor beni.ikna etmeye çalışacağım,aileme de aratirim artik yine hayır derse o, onun ayıbı...
Kader kismet iste.maalesef insanin o zaman körlesiyor gözüAma çok pişmanım evlendiğime her konuda böyle...
Evet elinzden geldikçe soyleyin.ikna olmazsa topu esinze artik atarsnz ailenze karşı. Acikca kızkardeşine cok istyorum ama enisten izin vermiyor cok üzülüyorum derseniz eminim onlar da israr etmez
Bunun daha nisani kinasi dugunu dogumu var
Telafi edersiniz gidemesenz dahi Uzmeyin kendinzi..
İnşallah gidebilirim desteğiniz için çok teşekkür ediyorum...Evet elinzden geldikçe soyleyin.ikna olmazsa topu esinze artik atarsnz ailenze karşı. Acikca kızkardeşine cok istyorum ama enisten izin vermiyor cok üzülüyorum derseniz eminim onlar da israr etmez
Bunun daha nisani kinasi dugunu dogumu var
Telafi edersiniz gidemesenz dahi Uzmeyin kendinzi..
Aa aa ne ilginc adammis yahu. Nereye gidecen sankiKızlar eşime beni gönder dedim yok olmaz gidersen dönme dedi ben de telefonu kapattim ve tekrar arayıp küfretti.yani durum bu kadar büyüyor böyle bir adamla.
Çok uzak bir mesafe değise mutlaka gidin bence. Kızkardeş çok yakınınız.Kızlar kızkardeşim sôzleniyor aile arasında evde olacak fakat ailem başka şehirde yaşıyor,iki küçük çocuğum var.kızkardeşim illa gel diyor haftasonu için çünkü büyük çocuğum okula gidiyor ancak 2 gün kalırım.zaten ara tatilde salon tutulup nişan yapılacağı için o zaman gelirim diyorum ama çok ısrar ediyorlar.Eşim de nişana gidersin diyor.sizce ne yapsam?
Vicdanına nasıl oynanır ne desem ki? Adam tuhaf.kızkardeşime anlattım durumu o zaman boşver üzülme nişana gelirsin dedi.Aa aa ne ilginc adammis yahu. Nereye gidecen sanki
Neyse sen daha iyi bilirsin huyunu suyunu
Kavgayla gitsen zaten o sozden bisey anlamicaksin
Üzülme artik olay buyurse çocuklarn da sen de daha kotu etkilenirsin.
Esin ayip etti bayagi
Vicdanina oyna artik.kendini huzursz hissetsin
Ailene de izin vermiyor diyip ustune at
Anlayis göstereceklerdr
Uzuldugunu belli et mesela.ama kavgayla degil.sakinlesince de cok istiyordum gitmeyi en ozel gunlerinden biri.ama cok gördün vs gibi laflar etVicdanına nasıl oynanır ne desem ki? Adam tuhaf.kızkardeşime anlattım durumu o zaman boşver üzülme nişana gelirsin dedi.
Kavgadan da güzelce anlatmaktan da anlamıyor.offf biktim ondan gerçekten büyük ihtimal göndermeyecek.rahatlasın artık...Uzuldugunu belli et mesela.ama kavgayla degil.sakinlesince de cok istiyordum gitmeyi en ozel gunlerinden biri.ama cok gördün vs gibi laflar et
Madem gitmiyecksn bosuna kavga etme.sakinlikle dile getrip vicdanini sizlat bari
Kardesin anlamis ne guzel
Dert etme artik
O da karsi tarafa küçük cocuklari var yol uzak gelemedi filan der
Dedigim gibi telafi edecek daha cok seyi var.nisani kinasi dugunu derken ustune duseni yaparsn zaten
benc gıt sonucta kardesınKızlar kızkardeşim sôzleniyor aile arasında evde olacak fakat ailem başka şehirde yaşıyor,iki küçük çocuğum var.kızkardeşim illa gel diyor haftasonu için çünkü büyük çocuğum okula gidiyor ancak 2 gün kalırım.zaten ara tatilde salon tutulup nişan yapılacağı için o zaman gelirim diyorum ama çok ısrar ediyorlar.Eşim de nişana gidersin diyor.sizce ne yapsam?
Kavga ettik telefonda bağırıp küfürlü konuştu saygısızca.kızkardeşime durumu anlattım nişanda gelirsin o zaman dedi.şu an esinle çok kötü aramız gerçi ona herşey bahane zaten.Kocanizla problem mi oldu Ben yeni okudum o kismi.o zaman boşverin gitmeyin kardesinize anlatırsınız durumu.bir soz olayi icin kocanizla kotu olmayın bence
Dedigim gibi uzulmeyin artikKavgadan da güzelce anlatmaktan da anlamıyor.offf biktim ondan gerçekten büyük ihtimal göndermeyecek.rahatlasın artık...
Canım çok teşekkür ediyorum. Cahil çok cahil.Dedigim gibi uzulmeyin artik
Gitmemek icin bahanelernz var kocaniz ve çocuklar. ..
Bile isteye gitmemezlk yapmiyosunuz
Kizkardesinz darilmaz size
Zor erkek zor vesselâm
Okula giden çocuğunuza bakacak bir aile büyüğü yok mu yakınlarınızda? Kayınvalide mesela.Evet kızkardeşim çok istiyor
Kızlar eşime beni gönder dedim yok olmaz gidersen dönme dedi ben de telefonu kapattim ve tekrar arayıp küfretti.yani durum bu kadar büyüyor böyle bir adamla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?