Kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var...

Biri yeni okula başladı diğeri 2 yasında.
2 yaşında olanı yanınıza alsanız. Diğer çocuğunuz sizden 2 gün ayri kalabilir sanırım. Çok küçük değil çünkü. Yani son karar sizin. Kardesinizi anlıyorum yaninda istiyo sizi mutlu gününde

Eşim zaten söze göndermek istemiyor destek vereceğini sanmıyorum.yani işten cuma gününde izin almaz.

Evde aile arasında yapılacak söz ama nişan salonda olacak ve 15 gün kalacağım.o yüzden söze gitmesem diyorum.

Bence 1 saat için bile olsa gitmelisin. Ben olasam tanışma vs de bile giderim.

Zor olsa da gitmeliyim dimi kızkardeşim çok sevinir.
bence gitmen gerekiyor.
bir kere olur böyle şeyler.
söz de olsa kardeşin için çok önemli bir gün.
eşin gelmeyecek mi seninle.?
8 saat otobüs yolculuğu mu?

Kardeşinin seni yaninda istemesi gayet normal bence gidebiliyorsan git

bence gitmen gerekiyor.
bir kere olur böyle şeyler.
söz de olsa kardeşin için çok önemli bir gün.
eşin gelmeyecek mi seninle.?
8 saat otobüs yolculuğu mu?
Eşim gelmeyecek,evet otobüsle.

Ben olsam giderim.
Nitekim gittim de..
Kızkardeşim için Fizan a giderim
Gidin... Gidin gidin

Evet çocuğu olunca anlar ama geç olur.zaten nişana gideceğim sözde olmasam da olur diyorum.ama kimse yok yanımda diye kırılıyor ama sadece haftasonu için iki küçük çocukla zor olur.
Cocuklar cok mu kucuk en azından birini babaya birakip gitme imkaniniz yok mu
Kizkardesinz bu kadar istyorsa gitmeyince eminim siz de huzursuz olacaksnz.herhalde karsi tarafa karsi yalniz oldgunu gostermk istemiyor.onemli bisey ilk zamanlar icin.
Boyle seyler bi sefer oluyor.kardes icin deger
Sevdiklermz icin cektgimz zorluga deger

Biraz önce aradım kızkardeşimi eşimi ikna etmem lazım göndermek istemiyor.
Hmmmm
Onu bilemem, ilişkileriniz nasılsa ona göre davranın.
Benim eşim ve kızkardeşim abi kardeş gibi. Göndermemek söz konu olamazdı.
Siz bilirsiniz artık kimi nasıl ikna edeceğinizi.

Yerinizde olsam kardeşimin bu özel gününde onu yalnız bırakmazdım.
Tabii ki ısrar ederler...

Bende giderdim kücük cocugu yanima alip, kv falan senin oturdugun sehirde degilmi? Ona biraksan okula gideni

Evet karşı taraf kalabalık gelecek birbirlerine yakınlar ama bizden sadece amcsmlar olacak o yüzden kendini çok yalnız hissediyor.

Ben abla oluyorum kızkardeşim 6 yaş küçük benden. Canım benim en zor zamanlarda hiç yalnız bırakmadı.
onun içinde abla candr sen oluyorsn bence gitmelisin belki zor olacak ama onun mutlu olmasına yeter çocuklar küçük mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…