- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
2 yaşında olanı yanınıza alsanız. Diğer çocuğunuz sizden 2 gün ayri kalabilir sanırım. Çok küçük değil çünkü. Yani son karar sizin. Kardesinizi anlıyorum yaninda istiyo sizi mutlu günündeBiri yeni okula başladı diğeri 2 yasında.
Eşim zaten söze göndermek istemiyor destek vereceğini sanmıyorum.yani işten cuma gününde izin almaz.2 yaşında olanı yanınıza alsanız. Diğer çocuğunuz sizden 2 gün ayri kalabilir sanırım. Çok küçük değil çünkü. Yani son karar sizin. Kardesinizi anlıyorum yaninda istiyo sizi mutlu gününde
Evde aile arasında yapılacak söz ama nişan salonda olacak ve 15 gün kalacağım.o yüzden söze gitmesem diyorum.
Zor olsa da gitmeliyim dimi kızkardeşim çok sevinir.Bence 1 saat için bile olsa gitmelisin. Ben olasam tanışma vs de bile giderim.
Bn giderdm abla candrBen cuma gecesi çıkıp pazar gecesi tekrar yola çıkacağım yani 1 gün için oluyor.
bence gitmen gerekiyor.Zor olsa da gitmeliyim dimi kızkardeşim çok sevinir.
Eşim gelmeyecek,evet otobüsle.bence gitmen gerekiyor.
bir kere olur böyle şeyler.
söz de olsa kardeşin için çok önemli bir gün.
eşin gelmeyecek mi seninle.?
8 saat otobüs yolculuğu mu?
Evet gitmeliyim yoksa çok kırılır.Kardeşinin seni yaninda istemesi gayet normal bence gidebiliyorsan git
Ben abla oluyorum kızkardeşim 6 yaş küçük benden. Canım benim en zor zamanlarda hiç yalnız bırakmadı.Bn giderdm abla candr
Biraz önce aradım kızkardeşimi eşimi ikna etmem lazım göndermek istemiyor.Ben olsam giderim.
Nitekim gittim de..
Kızkardeşim için Fizan a giderim
Gidin... Gidin gidin
Cocuklar cok mu kucuk en azından birini babaya birakip gitme imkaniniz yok muEvet çocuğu olunca anlar ama geç olur.zaten nişana gideceğim sözde olmasam da olur diyorum.ama kimse yok yanımda diye kırılıyor ama sadece haftasonu için iki küçük çocukla zor olur.
HmmmmBiraz önce aradım kızkardeşimi eşimi ikna etmem lazım göndermek istemiyor.
Ee o zaman sormaya bile gerek yokBen abla oluyorum kızkardeşim 6 yaş küçük benden. Canım benim en zor zamanlarda hiç yalnız bırakmadı.
Evet karşı taraf kalabalık gelecek birbirlerine yakınlar ama bizden sadece amcsmlar olacak o yüzden kendini çok yalnız hissediyor.Cocuklar cok mu kucuk en azından birini babaya birakip gitme imkaniniz yok mu
Kizkardesinz bu kadar istyorsa gitmeyince eminim siz de huzursuz olacaksnz.herhalde karsi tarafa karsi yalniz oldgunu gostermk istemiyor.onemli bisey ilk zamanlar icin.
Boyle seyler bi sefer oluyor.kardes icin deger
Sevdiklermz icin cektgimz zorluga deger
Biraz önce aradım kızkardeşimi eşimi ikna etmem lazım göndermek istemiyor.
onun içinde abla candr sen oluyorsn bence gitmelisin belki zor olacak ama onun mutlu olmasına yeter çocuklar küçük müBen abla oluyorum kızkardeşim 6 yaş küçük benden. Canım benim en zor zamanlarda hiç yalnız bırakmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?