- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
risk her zaman vardır korunmadıysanız. ama düzenli emziriyorsanız düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. düzenli emzirmekten kastım en geç 2 saatte bir emziriyor olmalısınızmerhaba kızlar
34+2 günlük Doğum yaptım.
Bebeğim şuan 37 günlük çok Şükür.
Kızlar 1 hafta önce ilişki yaşadık eşimle.
20. Gün kanamam bitmişti zaten.
Hamile kalma olasılığım Var mı sizce?
Kafam beynim durdu.
Arkadaşım çok tehlikeli olabilirsin dedi.
Fikirlerinizi bekliyorum.
40. çıkmadan ilişki önermiyor. evet korunmadıysanız böyle bir ihtimal varmerhaba kızlar
34+2 günlük Doğum yaptım.
Bebeğim şuan 37 günlük çok Şükür.
Kızlar 1 hafta önce ilişki yaşadık eşimle.
20. Gün kanamam bitmişti zaten.
Hamile kalma olasılığım Var mı sizce?
Kafam beynim durdu.
Arkadaşım çok tehlikeli olabilirsin dedi.
Fikirlerinizi bekliyorum.
40 gün diye bilirdim hep.Kanamanız olmasa dahi 42 gün lohusasinizdir. İlişki önerilmez. Yumurtlamaniz olduysa ve korunmadiysaniz gebelik olabilir
Çok yüksek bir risk mi40. çıkmadan ilişki önermiyor. evet korunmadıysanız böyle bir ihtimal var
yani değil ama eğer değilseniz bile bundan sonra korununÇok yüksek bir risk mi
Bebeğim mama içiyorYumurtladiysan evet. Ama bebeğine mama hiç vermiyorsan büyük ihtimal bir şey olmaz. Bebek sadece anne sütü ile beslenirs süt korur. Bundan sonra önleminizi alın. Teste gelince de ilişki sonrası 15-20 gün civarı sağlık ocağında kandan baktirin. İnşallah yoktur.
Çok zor bir hamilelik geçirdim. Hayrııslı elbetteBnm de abimle aramda 2 ay yok bile süt korur düşüncesi ile olmuş ve ben meydana gelmişim hazır hamile olunca abimi de sütten kesmek zorunda kalmış o yüzden ihtimal var canım olursa da gelsin kısmetiyle inşallah peşpeşe büyürler büyümesek biz büyümezdik
Yazık diye size denir. Sizi ne ilgilendirir.Lohusayken iliskiye girmenin gunah oldugunu bilmiyomusun yaziiikkkkkkkkkkkkkkkkk
Niye müslüman olmayanlar facia mı oluyor?Bunlarda seni ilgilendirmez anladinmi ay bide sormuş brovo sana ne iy etmissin ogrendinmi bisey acaba bu yasa kadar ogrenmemissin bu saatten sonra asil snein o kalin kafana girmez boyleleri bide cocuk buyutecek inanilmaz bir facia
vBunlarda seni ilgilendirmez anladinmi ay bide sormuş brovo sana ne iy etmissin ogrendinmi bisey acaba bu yasa kadar ogrenmemissin bu saatten sonra asil snein o kalin kafana girmez boyleleri bide cocuk buyutecek inanilmaz bir facia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?