Kızlar fikrinize çok ihtiyacım var

Bırakın boş lafları sadete gelelim. Benim ablam süt korur diye kırkında korunmamış. Dört ay adet görmedi normal sandı. Göbeği çıkınca jeton düştü ultrasona girdi ikiz bebek var. Böyle yani süt felan korumaz

Yorumları okudum çok güldüm millete ne girmiş görende zina yaptı sanır. Tövbe eder bidaha yapmaz olur biter. İnsanız yani olur öyle şeyler. Allah başka dert vermesin milletin yanlışına hurra dalmak ne kolay. Herkes işine baksın fikrin varsa yaz yoksa fetva soran olmadı. Yanlız hiç adet görmeden yumurtlama olmaz sanki bence gebe kalmazsın panik yapma.

İnanamıyorum keşke bunu şuan okumasaydım
Nasıl uyuyacağım şimdi ben

Yorumun için teşekkür ederim. Günah olduğunu düşünmüyorum.
Ucuz düşünceler işte. Bi bitmemiş böyleleri.

Yani su begenme tusu gibi begenmeme tusu olsa. Resmen kiskancliktan yazmis senin cocugun var diye heralde. Gunahida sevabida senin boynuna. Kimseyi ilgilendirmez. Eminim cok uzulmussundur takma sen, laf da anlatmaya calisma bosver.
Canım teşekkür ederim paylaşımın için.
Böylelerini duymayalı çok uzun zaman oldu.
Benim sorum bambaşka birşeydi.
Üzülmeye gelince zırvalıklar beni üşümez.
Beni kaliteli düşünceler üzebilir.
Bunlar çok ucuz.

Lohusayken iliskiye girmenin gunah oldugunu bilmiyomusun yaziiikkkkkkkkkkkkkkkkk
Burda gelip ahlak bekciligi yapip yapmadiginiz islemediginiz haram yok. Kocasiyla ne yasarsa yasar kocasi bile olmasa sevgiliside olsa bunu yadirgamak size dusmezzzzz. Kimseye dusmez. Yardimci olup bildiginiz bisey varsa yazin yoksada cikin gidin. Din kulturu ve ahlak bilgisi sorulari yanitlamiyorsunuz.

Cnm ben hamile kalacagini sanmiyorum ama olursada hakkinda hayirlisi boyleymis deriz.

Lohusa döneminde hamile kalma olasiligi yüksekmiş canm. Saglik ocagi söylemişti bana. Ona gore esinizle korunma yontemi secin demisti

Canım bebişin hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlı ve güzel kader yazsın inşallah..Süt korur derler ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…