- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
Evet aynen oyle bende aksine bise demedim zaten seni yargilayamam ben her koyun kendi bacagindan asilir bana biraz garip geldi acikcasi boyle sk bilinen biseyin bilinmemesi yoksa benlik bise yokBakınız; ben çok araştıran biriyim.
Yaşadığım ülkede yalnızca internet üzerinden bilgi alabilir yaşayabilirim dini.
40 gün beklemişim beklememişim bu önemli değil.
Haddinizi bilin ve beni yargılamayın.
Beni yaradan yargılar cezamı verir.
Bizler sadece fikir alış verişi yaparız destek oluruz.
Onun dışında herkesin doğrusu kendine.
ne olursa olsun böyle yargılar gibi cevap yazmanız hiç hoş değilLohusayken iliskiye girmenin gunah oldugunu bilmiyomusun yaziiikkkkkkkkkkkkkkkkk
aynen canım herkesin tercihi kendisine bağlıdırne olursa olsun böyle yargılar gibi cevap yazmanız hiç hoş değil
Ya psikolojik baskı mı yaptık yorum yapın diye.Evet aynen oyle bende aksine bise demedim zaten seni yargilayamam ben her koyun kendi bacagindan asilir bana biraz garip geldi acikcasi boyle sk bilinen biseyin bilinmemesi yoksa benlik bise yok
ya yazmayım dedim ama gercekten dayanamadım ne kadar katı yorumlar yapmıssınız size bu hakkı kim veriyor, ''böyleleri bide çocuk büyütecek inanılmaz bir facia'' bu nasıl rencide edici bir yorumdur , hiç kimse bir annenin anneliğini bu şekilde yargılama hakkına sahip degildir,biraz saygı lütfen.Bunlarda seni ilgilendirmez anladinmi ay bide sormuş brovo sana ne iy etmissin ogrendinmi bisey acaba bu yasa kadar ogrenmemissin bu saatten sonra asil snein o kalin kafana girmez boyleleri bide cocuk buyutecek inanilmaz bir facia
Haklisin kusura bakma bos bulundum isteyerek demedim ama sacmalamisim.birazya yazmayım dedim ama gercekten dayanamadım ne kadar katı yorumlar yapmıssınız size bu hakkı kim veriyor, ''böyleleri bide çocuk büyütecek inanılmaz bir facia'' bu nasıl rencide edici bir yorumdur , hiç kimse bir annenin anneliğini bu şekilde yargılama hakkına sahip degildir,biraz saygı lütfen.
Ne alakasi var gerizekali aptal cocugu varmista kiskanmisim onla ilgili bi laf ettim mi sen ne maydonozsunki bana laf atiosn sapsalYani su begenme tusu gibi begenmeme tusu olsa. Resmen kiskancliktan yazmis senin cocugun var diye heralde. Gunahida sevabida senin boynuna. Kimseyi ilgilendirmez. Eminim cok uzulmussundur takma sen, laf da anlatmaya calisma bosver.
Evet din ahlak polisligi yaparken seni de gormus olduk tebriklerNe alakasi var gerizekali aptal cocugu varmista kiskanmisim onla ilgili bi laf ettim mi sen ne maydonozsunki bana laf atiosn sapsal
Sanane sa na neEvet din ahlak polisligi yaparken seni de gormus olduk tebrikler
O zaman basta sanene kotu dusuncelerini kendine sakla.Sanane sa na ne
Senkimsin hayirdirO zaman basta sanene kotu dusuncelerini kendine sakla.
Sana guluyorum biliyormusunSaklamazsam nolur senden izin mi alcm cucuk
Ay sen gulme cok cirkin oluyosnSana guluyorum biliyormusun
bende bilmiyordum neden yargılıyorsunuz insanın başına herşey gelebilirya yazmayım dedim ama gercekten dayanamadım ne kadar katı yorumlar yapmıssınız size bu hakkı kim veriyor, ''böyleleri bide çocuk büyütecek inanılmaz bir facia'' bu nasıl rencide edici bir yorumdur , hiç kimse bir annenin anneliğini bu şekilde yargılama hakkına sahip degildir,biraz saygı lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?