Kızlar fikrinize çok ihtiyacım var

Bakınız; ben çok araştıran biriyim.
Yaşadığım ülkede yalnızca internet üzerinden bilgi alabilir yaşayabilirim dini.
40 gün beklemişim beklememişim bu önemli değil.
Haddinizi bilin ve beni yargılamayın.
Beni yaradan yargılar cezamı verir.
Bizler sadece fikir alış verişi yaparız destek oluruz.
Onun dışında herkesin doğrusu kendine.

Evet aynen oyle bende aksine bise demedim zaten seni yargilayamam ben her koyun kendi bacagindan asilir bana biraz garip geldi acikcasi boyle sk bilinen biseyin bilinmemesi yoksa benlik bise yok

Can'ım benim lohusa kanamam 29. Gün tamamen bitti 30. Gün adet oldum yani yumurtlama gerçekleşti. Mümkün tabi hamile kalman inşl değilsindir bebişin çok minnakmış

Evet aynen oyle bende aksine bise demedim zaten seni yargilayamam ben her koyun kendi bacagindan asilir bana biraz garip geldi acikcasi boyle sk bilinen biseyin bilinmemesi yoksa benlik bise yok
Ya psikolojik baskı mı yaptık yorum yapın diye.
Garip gelmesin hanfendi garip gelmesin.
İstediğimi yaparım. Vicdanen nedense çok rahatım.

Bunlarda seni ilgilendirmez anladinmi ay bide sormuş brovo sana ne iy etmissin ogrendinmi bisey acaba bu yasa kadar ogrenmemissin bu saatten sonra asil snein o kalin kafana girmez boyleleri bide cocuk buyutecek inanilmaz bir facia
ya yazmayım dedim ama gercekten dayanamadım ne kadar katı yorumlar yapmıssınız size bu hakkı kim veriyor, ''böyleleri bide çocuk büyütecek inanılmaz bir facia'' bu nasıl rencide edici bir yorumdur , hiç kimse bir annenin anneliğini bu şekilde yargılama hakkına sahip degildir,biraz saygı lütfen.

Hakli
Haklisin kusura bakma bos bulundum isteyerek demedim ama sacmalamisim.biraz

Yani su begenme tusu gibi begenmeme tusu olsa. Resmen kiskancliktan yazmis senin cocugun var diye heralde. Gunahida sevabida senin boynuna. Kimseyi ilgilendirmez. Eminim cok uzulmussundur takma sen, laf da anlatmaya calisma bosver.

Yani su begenme tusu gibi begenmeme tusu olsa. Resmen kiskancliktan yazmis senin cocugun var diye heralde. Gunahida sevabida senin boynuna. Kimseyi ilgilendirmez. Eminim cok uzulmussundur takma sen, laf da anlatmaya calisma bosver.
Ne alakasi var gerizekali aptal cocugu varmista kiskanmisim onla ilgili bi laf ettim mi sen ne maydonozsunki bana laf atiosn sapsal

Sana hic cevap verim seviyemi bozamıyorum. Cunku sen benim muhattap alabileceğim biri değilsin.

bende bilmiyordum neden yargılıyorsunuz insanın başına herşey gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…