- Konu Sahibi Nanelimonlupastil
-
İnanın bende tam olarak onu söylüyorum etrafımdaki insanlara. Bana hala durmuş para biriktir diyorlar. Mezara mı götüreceğiz o kadar parayı yemeyip içmeyip gezmeyipHayata bakışım hiç bu yönde değil.
Şu ölümlü dünyada bir evim bir arabam olduktan , kazancım da bana yettikten sonra niye sıkıntıya girip yeniden mal almaya çalışayım?
Yazlık ev, şahsınıza ait ikinci bir araba falan isteseniz anlarım da yatırım için kiracının gelip içine edeceği eve arabamı da vermez, kredi de çekmezdim.
Yiyip içip keyfime bakmayı tercih ederim.
Kınayım da bu imkanlar başıma gelsin o parayla ne güzel tatile giderim ben
Arabayı satmayınız.Kızlar bir konu hakkında fikrinize ihtiyaçım var.
Yatırım amaçlı ev almayı düşünüyoruz.
Bulunduğumuz muhitte 2+1 satılık evler 450/600 arası bizde 450 tl civarı bir daire bulduk.
Cebimizde evin fiyatının 3/1 oranında birikmişimiz var.Bir de 150 bin civarı bir arabamız var lakin arabayı satmayı eşim istemiyor.İki çocukla yolculuk zor olduğunu dile getiriyor.(ehliyetim yok ve arabayı sadece eşim kullanıyor.İşe giderken metroyu tercih ediyor ve bizim araba çoğunlukla sokağı bekliyor)
60 ay da bu krediyi ödemek istiyoruz ama eşim hem kararsız hemde cesaret edemiyor.Aldığımız evi kiraya vermeyi düşünüyoruz.Kendimizde kira ödemiyoruz.
Nasıl yol alalım ? Eşimi ikna edemiyorum.Sizce mantıklı mı ev almak ??
Arabayi kullanmayı ogrenKızlar bir konu hakkında fikrinize ihtiyaçım var.
Yatırım amaçlı ev almayı düşünüyoruz.
Bulunduğumuz muhitte 2+1 satılık evler 450/600 arası bizde 450 tl civarı bir daire bulduk.
Cebimizde evin fiyatının 3/1 oranında birikmişimiz var.Bir de 150 bin civarı bir arabamız var lakin arabayı satmayı eşim istemiyor.İki çocukla yolculuk zor olduğunu dile getiriyor.(ehliyetim yok ve arabayı sadece eşim kullanıyor.İşe giderken metroyu tercih ediyor ve bizim araba çoğunlukla sokağı bekliyor)
60 ay da bu krediyi ödemek istiyoruz ama eşim hem kararsız hemde cesaret edemiyor.Aldığımız evi kiraya vermeyi düşünüyoruz.Kendimizde kira ödemiyoruz.
Nasıl yol alalım ? Eşimi ikna edemiyorum.Sizce mantıklı mı ev almak ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?