Kızlar fikrinize ihtiyaçım var..

arabayı satmayın, daha yeni dinledim kendiniz oturmayacaksanız kiraya verme amaçlı daire almaya kalkmayın diyorlar.

Yaşam standartlarımızı çok çok aşağıya çekmeyecek şekilde bir ödeme planı düşündük.Arabayı elden çıkarttığımızda ödememiz çok kolay olur ama sonra gene araba alma gibi bir şeyle karşılaşacağız bu da iki iş olmuş olur.Arabayı elden çıkarmadan yol almak daha mantıklı gibi..bilemiyorum çok kararsız kaldık..

450bin tl lik ev alip 150bin pesinat verdiginizde 300bin kaliyor bunuda faizle aldiginizda en az devlet bankasinda 390bin tl oluyor.yani 5 yıl (60ay)icin 90bin tl faiz ödeyeceksiniz.
390.000/60= 6500tl aylık taksitiniz bunun 1500tl si faiz oluyor. Eğer alacaginiz evi kiraya verdiginizde kira getirisi 1500tl den az olucaksa mantiksiz.
Altin gümüş döviz şuanda yüksek. Takip edip düştüklerinde yatirim yapabilirsiniz.

Aynı hatayı 4 yıl önce yaptım elimdeki parayı dolar yada altın yapsaydım şimdi iki katını geçmişti hiç uğraşmadan. Kiracılarla uğraştım durdum boşu boşuna stresi cabası. 1 evin bir araban olsun yeter yatırımlık daha iyi fırsatlar var kendinizi birde borca sokup hayatı kaçırmayın.

Dün şöyle bir yazı okudum altın almaya yürüyerek gitmekle koşarak gitmek arasında 3 tl oynuyor Bizim bir arkadaş aldı ev bir ay önce 230 bine şimdi aynı apartmanda ev olmuş 285 bin ..Bence arabayı satmayın o fiyata geri araba bulamazsınız arabalar da uçmuş

Yatırım amaçlı gayrımenkül almak fena bir fikir değil ama bunun için kredi çekecek ve arabanızı satacaksanız sıkıntıya girmiş olursunuz; arkadaşlara katılıyorum iyi kiracı bulmak çok zor. Bence mevcut paranızla başka bir yatırım yapmayı düşünün, döviz vb ya da bir arsa alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…