Doğuma Hazırlık kızlar fikrinize ihtiyacım var...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğlumun ismi hangisi olmalı?

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .

goncak4

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
554
1
316
kızlar oğlumun ismi konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.kerem olarak karar kılmıştık ama kafam karıştı.hep istediğim bi isim vardı(CAN)arkadaşımızın çocuğunun ismi diye düşünmemiştik.fakat bu aralar aklıma düştü.soyismimizde e harfi yoğun bu yüzden e harfli isimler daha uyumlu oluyo.EFE,KEREM,CAN...hangisi sizce:bbo:

eğer çok istediysen can koy arkadaş falan boşver arkadaş bugün var yarın yok ayrıca hep beraber olsanız bile iki can bir arada olurlar işte ne güzel

önerileriniz için saolun kızlarzemuszemusfikirlerimin oturmasına yardımcı oluyo lütfen oylamaya devam edelim sonucu merak ediyorumkaydirigubbakcemile5

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşopuyorumnanaktan

Kerem ve Efe çok yaygın isimler artık.Can hem mana olarak hem söyleniş olarak çok daha güzel bence diğer ikisinden.Oyum CAN'a gitti.
Şimdiden Allah bağışlasın , sağlıkla al kucağına..

eğer çok istediysen can koy arkadaş falan boşver arkadaş bugün var yarın yok ayrıca hep beraber olsanız bile iki can bir arada olurlar işte ne güzel

evet o yüzden can'ı gündeme aldım zaten yoksa direk elemiştim ama düşündüm ki aklımda kalacağına düşüneyim bari

Back
X