• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikrinize ihtiyacım var

Eşin arabadan inerken durun bir eşime haber vereyim yoksa çok kızar mı diyecekti yanındakilere? Tam olarak istediğin bu mu?

Tam dizilere konu olacak bir bölüm.
Tesadüf diyelim.
Canını sıkacağın bir durum görmüyorum, evet kızmakta haklısın belki ama büyütülecek birşey yok
Benim en hassas noktam böyle şeyler işte :( zaten yanımda değil diye üzülürken bide böyle olumsuzluklar olunca içime şeytan kaçıyo sanki :( hamilelik de artırdı tabi tepkilerimi sanki normalde azmış gibi :(

Hadi diyelim ki esiniz nuri alco, bir kadinin evine girince bos cikma ihtimali yok... ama tuhaf bir ensest/orgy vakasi yoksa arkadasi olan adam, kizkardesi ve kuzenini, evli barkli arkadasina peskes cekecek degil...
Ha, esim havada karada yapar yapacagini diyorsaniz o sizin bileceginiz is...
İhtimali olsa yanında bir dakika bile durmam bi şey olmycagını adım gibi biliyorum ama bence yanlış bi davranış. Ben girmezdim mesela olaylar tam tersi olsa

İşte bunlar hep güvensizlikten.
Ben çok farklı şeyler duyup gördüğüm için oluyo bunlar aslında. Bana göre lüzumsuz davranışlara girip Yok yere sorun çıkabilecek şeyler yapmamalı ne erkek ne kadın. Ben olsam kırk kez düşünürüm bu davranışım acaba onu üzer mi ya da azıcık bile canını sıkar mı diye ama sanırım ben fazla inçe düşünüyorum

Millete bir dakika karıcığıma haber veriyim o izin verirse öyle içeri girerim mi demesini bekliyordunuz.
Ne hormunmuş bu böyle , eşlere üzülüyorum artık hamilelik tribi çekiyorlar.
Regl 1 hamilelik 2 bi bende işlemiyor bu hormonlar sanırım. :110:

Ben abi olsam kız kardesimle kuzenimin evine arkadaşımla Aksam vakti gitmem.. orada Okuyan genç kızlar.. ardimdan laf eden olur canlari sıkılır diye korkarım..
Bi evi görmek istemiş keşke eşinize ısrar etmeseymis sizi rahatsız etmiş bu durum.. büyümeyin derim bi suçu yokken kötü olmayın..

Her şeyi abartarak hayat nasılda çekilmez hale getirilebiliyor. Yaptığınızı çok gereksiz buldum. O an arayamamış olabilir sonuc olarak sizden gizlenen bir durum yok.

Bence haklısın eminim sen aynı şeyi yapmazdın. Kotu bisey tabikide yoktur ancak biraz hassas dusunmesi lazimmis gibi geldi bana.

Kızlar eşim ve bi erkek iş arkadaşı il dışına gittiler iş için. Gittikleri ilde arkadaşının kız kardeşi üniversite okuyormuş. Abisini görmek istemiş gelmiş yanlarına. Üçü yemek yemişler. Sonra da kızı evine bırakmışlar. Kız amcasının kızıyla kalıyormuş. İki bekar üniversite öğrencisi yani. Abisi evi görmek istemiş eşime sen de gel arabada bekleme demiş arkadaşı . O da girmiş. Tam o anda da ben aradım ve delirdim resmen ne işin var senin orda diye. Sizce ben haksız mıyım? Yani gereksiz değil mi sizce de bu?
Yapmayın Allah aşkına yaa.Kocalarınıza potansiyel saık,kızlara da potansiyel erkek avcısı damgasını vurmayın.Nolmuş ne var bunda.Koskoca adam kız kardeşinin ve kız arkadaşının yanına peşkeş için evli arkadaşını çağıracak hali yok.

Back
X