Kizlar Gebelik Boyunca Aşerme Oldumu?

aslına bakarsan aşermenin kesin bir ayı yok. ama genelde ilk 3-4 ay bulantı kusma şikayetleri çook oldugundan dolayı 4. aydan sonra aşermeler başlıyomuş. ama benim hiç olmadı tabi kişiden kişiye degişiyor.

benim canım çilek istemişti ama nasıl rüyalarıma girerdi resmen ayrıca patates kızartması veee karpuz hiç karpuz yemezken tanesi yirmi milyondan haftada üç kez yiyordum az geliyordu :roflol: sulul olan her meyveyi muzlu süt vs şimdi ağzıma sürmüyorum ..benimde hep mevsimi olmayan şeyleri isterdi canım :uhm:..bu arada sadece hamile iken değil emzirirkende aşeriyorsunuz ben de çok oldu

ayyyyy erik deme bana yaa 10 gündür delireceğim neredeyse annem bana erik diyor artık ama erik yok canım can erik çekti nişantaşında bi manavda papaz eriği varmış ama o ekşi oluyor zaten kim gidip alacak sinir oldum acaba 5 kg erikten bana hiç kalmadı mı buzluğa falan atmadın mı :) bu arada bebeğinin cinsiyeti ne erik aşerdiğimi duyunca bir arkadaş bebeğin erkek olacak dedi de onun için soruyorum

Ben 18 haftalık hamileyim ama şuana kadar hiçbirşeye aşermedim,mide bulantım kusmam felanda olmadı.Sigara tiryakisiydim önceden hamileliğimle beraber sigaradan tiksindim.
Annem ilerleyen zamanlarda olabilir diyor,vücut eksik olan gıdayı istiyor hamilelikte.İnşallah ilerleyen zamanlarda eşimi gece uykusundan kaldırıp çarşı pazara göndereceğim:))))Her bünyeye göre değişiyor sanırım birde annemde ablamda hiç aşermeden doğurmuşlar,sanırım bendede olmayacak..

peynir çeşit çeşit peynir canım istiyo
denemediğim peynir çeşidi kalmadı marketlerde
kaç kere kocşişe tafra yaptım güzel peynir bulamıyo diye:)
bide börek önceden hiç sevmezdim şimdi canım istiyo

Allah ' ım aşerme deyince aklıma yaprak sarması geliyor. 4. aydan sonra aşermeye başladım , ramazan bayramında 5kg lık basılmış yaprağı sara sara düşünün kurban bayramında kalmamıştı saracak yaprağım :)) bide üzerine limon sıkardım ekşi ekşi offfff :)) fazlaca da ekşi kivi yedim . ilginçtir önceden pek yemezdim etli dürüm , kebap falan onları da çok yedim :) bide malesef litre litre Gazoz içtim. bazen canımın ne çektiğini bilemediğim zamanlarım oldu o vakitlerde bebekler gibi ağzımı yalandırmaya başlıyordum :)) hamilelik ne kadar değişik bir durum değil mi arkadaşlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…