- 10 Nisan 2019
- 18
- -2
- 1
- 35
- Konu Sahibi aylacik3534
-
Ben aslında şunu söyledim kardeşime; biraz daha tanı kafanda soru işaretleri kalmaz hem netlesir olumlu yada olumsuz.Kuzenim(kız) diş hekimi eşi bankacı ... Kuzenim rahat eşinin iki katı maaş alıyor. Çok büyük bir aşkla evlendiler.4 yıldır evliler şimdi birde prensesleri olacak insAllah... Çok şükür çok mutlular problem yaşanmadı. Kardesinizde yasayamaz . Boy farkina gelince bana göre çok fazla değil olabilir bence...
Kızın yerinde olsam zaten böylesi boy şöyle olur mu kilo böyle olur mu diyen biriyle evlenmemKızlar günaydın, erkek kardeşimi bir ablamiz aracı olarak bir gelin adayı buldu.
Kardesim memur gelin adayımız dış hekimliğini bitirmis ve uzmanlık sınavlarına hazırlanıyor. Kizla biraz konustular tabi bir hafta kadar düşüncelerimiz konusmalarimiz harika diyor baslangic icin. Sohbet akıyor ikiside güleç..
Kardesimin aklına takilan soru isaretleri;
- Abla ben 5200 lira alıyorum kız uzmanlığı kazanirsa ve ileriki zamanlarda benden belki 2 katima kadar fazla kazanabilir ailesi tarafindan baskı v.b durum yaşar miyim ? dedi..
- Kardesim 1:80 kiz da sanirim 1:59 boyunda. Abla tuhaf görünür muyuz diyor.. sadece bu iki soru isareti var aklinda.
Aslinda kendisi de normalde ek olarak bilgisayar isi yapiyor oradan da aylik 2000 gibi bir rakam kazanabiliyor..
Ablalari yorumlarinizi okutmak isterim. Sizlerde de fikir alabilir miyim
Ayni durimdaki bi erkek degilde kadın olsaydi ablasina danışsaydı olaya böyle bir tepki vermezdiniz gayet sıradan bir kız kardeş abla muhabbeti derdiniz..ya bu erkeklerin annelerini kardeşlerini böyle öcü görüp sonrada burda zibilyon tane kaynana gorumce konusu görünce gulesim geliyor ya..biraz normal bakın lütfen abla kardeş bunlar tabikide fikir almak için konuşabilir danışabilir kızı kötülemememiş ki..Kardesin bu kızla evlenmesin.. kardesin bu soruları etrafına soruosa kıza yazık.
İnsan severse hiçbir şey sorun olmaz sevgi yoksa herşey goze batarKızlar günaydın, erkek kardeşimi bir ablamiz aracı olarak bir gelin adayı buldu.
Kardesim memur gelin adayımız dış hekimliğini bitirmis ve uzmanlık sınavlarına hazırlanıyor. Kizla biraz konustular tabi bir hafta kadar düşüncelerimiz konusmalarimiz harika diyor baslangic icin. Sohbet akıyor ikiside güleç..
Kardesimin aklına takilan soru isaretleri;
- Abla ben 5200 lira alıyorum kız uzmanlığı kazanirsa ve ileriki zamanlarda benden belki 2 katima kadar fazla kazanabilir ailesi tarafindan baskı v.b durum yaşar miyim ? dedi..
- Kardesim 1:80 kiz da sanirim 1:59 boyunda. Abla tuhaf görünür muyuz diyor.. sadece bu iki soru isareti var aklinda.
Aslinda kendisi de normalde ek olarak bilgisayar isi yapiyor oradan da aylik 2000 gibi bir rakam kazanabiliyor..
Ablalari yorumlarinizi okutmak isterim. Sizlerde de fikir alabilir miyim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?