Kızlar Gelin Adayımızla İlgili Ufak Bir Fikir Danışma

Birbirlerini tanıyıp, aşık olup da evlilik yoluna girseler bunlar hiç problem değil derdim.
Ama burada aşk ile değil evlenmelik çift bulma amacıyla başkalarının yardımı ile başlamış bir ilişki söz konusu. Kardeşiniz de tamamen mantıkla bakıyor, ilişkilerde %100 mantık devrede olursa bence mutsuzluk başlıyor, bazı şeyleri sevgi çözüyor.

Kardeşin bunu düşündüğüne siz de aslında bilgisayar işi de yapıyor 2000 daha alıyor dediğinize göre sorun olur

Yani kardeşiniz kızın geliri karşısında hep ezilecek

Onu memnun edemediğini düşünecek bu gerginlik de ilişkiye yansıyacak

Bir de 180 Adamın 160 sevgilisi olur ülke ortalaması bu zaten Adam da 210 değil ki onunki de ortalama

Eşim 187 ben 163 bunu dert etmem gerektiğini bu siteden öğrendim ama 20 yıl geç kaldım

Kardeşiniz evlenecek, siz değil ki. Kendinin düşünüp tartması lazım. Size sorması enteresan geldi bana.

Kendisi şimdiden kızın alacağı parayı dert ediniyorsa: evet ilerde bunu kompleks yapar.
1.59 boyundaki birinin yanında garip duracağını düşünüyorsa: evet demekki fiziksel olarak da kızı çok beğenmemiş. Onu da sorun yapar.
Biz eşimizi elimizde mezuroyla boy ölçerek seçmedik, katalogdan da beğenmedik, sevince gözün boyunun santimini mi görür?

Böyle eş seçilmez bence.
Başkasına fikir sorarak hiç seçilmez.

su 1.80 lik adamlarında kendini uzun sanıp 1.60 kızları begenmemelerini anlamıyorum. ben 1.72 yim 1.90 altına dönüp bakmadım. 1.80 normal diyelim kız topukluda giyer topuksuzda yakışır. dger mevzuya gelince maaşlar iyi olsunda kızın erkeğin farketmez.yaşadıkça anliyoruz. evlilik sonuçta bu ...

Para konusu tamamen kardeşinizin kendi ile çözebileceği bir konu. Ablam eniştemin 2 katı maaş kazanıyor fakat 10 sene oldu evleneli bir kere konusu olmadı. Bu konuyu aile olarak takanda olmadı olamaz zaten onlar bir aile senin benim konusu olamaz.

Boy olayına gelince insan sevince boy nedir ki zamanla duruma bakmalı. Benim kuzenim 1,85 eşi 1,55 görüntü değil sevgi önemli olan iki konuda kendilerinin çözebileceği birşey

Bunlar hic konusu edilecek seyler degil, arada gercekten sevgi, saygi varsa. Boy konusuna da cidden anlam veremedim. Disarda gordugumuz on ciftten sekizi boyledir zaten. Ulkenin boy ortalamasi bu.

Bence kardeşiniz tam oalrak sindirememiş, yoksa bu dedikleriniz sorun dahi değil. Para konusuna gelince kadın değil de kardeşinizin sorun yapması ileride problem olur.
Bence yapmaya baslamis bile. Oysa ki kendi de ortalamanin gayet ustunde kazaniyor. Bu durumda kizcagiz ne yaparsa yapsin sanki batacak gibi adama.

Boy ile ilgili sıkıntı yaşayacaklarını düşünmüyorum.
Maaş konusuna gelince kendi bilen insanlar ise her ikisi problem yaşanmaz.
Senin paran benim param olmamalı evlilikte anlayıştan geçer.
Bunu da yaşayarak görecekler derim..
Mutluluklar..

Tam bizim hikaye gelinimiz yaklasik 6 bin aliyor kardesim 3000. Kardesom 195 cm gelinimiz 165. Valla biz ikisini uzaktan seyrederken cok keyif aliyoruz cok mutkular. Mazar degmesin ins. Umarim oyle dedevam eder darisi sizinkilere. Biz paray meselesini falan takan aileler degiliz ben esimle nisanlandigimda esimin isi yoktu annem babam hic priblem etmedi ikisi seviyor dedi ben memurdum birde. Evlednik ama esim yedigi kaba pisledi resmen asla affetmeyecegim. Demem o ki insanjn icinde varsa parasi pulu bir anlam ifade etmiyir yapacak olan yine yapiyor.

Boy konusu çok sorun olmaz arada 20 cm var. Bi topuklu giyse tamam. Maaş konusununda olacağını sanmıyorum. Kızın yapısıyla alakalı o. Ben daha yüksek alıyorum diye başa kakacak biri mi?

Ya şimdi şöyle
Benim cebimden ancak sigara parası çıkar, esim de kodaman bir de tesbini de çeker arka odadan duyarsin . Ama ben hic bunun ezikligini hissetmedim yani napim ben fakirsem?
Boy konusuna gelince de boyu da kısadır. Yere yakın olandan korkmak lazimmis büyükler oyle diyor.
Zaten korkulcak birisi ve bitirimdir.
Bunlar sorun edilcek seyler degil bence. Boymus kasmış gozmus. Yuzu guzel olana 40 gun huyu guzel olana 40 sene doyamazsin gibi bi soz vardi.
Kardesin cocukca düşünüyor. Once bir tanısın iyice
Sekil semal mühim degil.

Kardeşiniz egerki olurda konustugu kizla devam edip evlenirse ilerleyen zamanda herseyi karisindan beklerse sıkıntı baslar aile baskisi baslar parani harciyo vs diye.. ama olaki erkek fedakar olmali eslerinden parasal beklentisi olmamali kadınlarımız zaten eslerinin ailesi için cabaladigini görunce yardimda bulunuyor ikiletmeden ama asalak gibi sürekli karisindan birseyler beklerse zaten herkes bunu farkeder.. neyse kardesinizin böyle olacağını sanmıyorum ülke genelinde zaten 5000 lira maasla esi calismasa dahi bir aile gecinebilir kaldiki kardesiniz bosta durmuyor ek is yapıyor tasi siksa suyunu cikarir helal olsun cok takdir ettim hep böyle olsun insaallah baskalarina bagli parazit gibi yasamasin(benim eski koca gibi)
Insaallahta anlasirlar boy konusinda da takilmasin yaaa hoslaniyorsa oluyor bence :)

evlilikte paranın lafı yapılmaz bence, senin paran benim param olmaz yani.kimsenin yarın ne olacağı belli değil ki zaten, kimin başına ne gelecek belli değil.biri ayda 15 bin kazansa öteki sokaklarda boş yapsa anlarım da bu durumda takılacak bir şey göremedim.boy da bence çok saçma bir mevzu takılmak için, ne yani ay boyları çok farklı diye insanlar gülüp taş mı atacaklar kafalarına? bence gelin-damat diye bahsetmeden önce evlenmek için ya da en azından ciddiye bindirmek için gerekli sevgi var mı aralarında ondan emin olun.zira bunlar gerçek bir sevgide ve evlilikte takılmak için çok uyduruk şeyler.
dipnot: ben 1,58'im eşim 1,83. ki zayıf uzun bir adam da değil 120 kilo.

maaş konusunda bence sorun değildir kardeşin için soru değildir ama kız için olurmu olmaz mı bilemeyiz ki kızın huyunu suyunu bilmiyoruz sonuçta..
boyda normal

esım 192 ben 172 boyumdayım ? 20 cm fark sorun muymus kı ben anlamadım bır topuklu gıyınmeme bakıyor hersey
hanı kadın 20 cm uzun olsa belkı kardesınız rahat edemez dıyecegım ama gelınımız abımden 10 cm uzundu hıc sorun yasamadılar demek kı sorun olmuyor

karı koca arasında kazancların aynı oldugunu ben cevremde hıc duymadım bır taraf dıger tarafdan genelde hep fazla alır zaten bunun cınsıyetle alakası yok ama burdakı konularda okudugum sey hıc bır zaman kadınlar bunu sorun etmıyor sorun edenler hep erkek oluyor kompleks yapıp kadının ustunde ustunluk kurmaya calısıyorlar kadınlar hep paylasmacıyken erkekler hep bana hep bana derdınde oluyor

Herkes için geçerli değil ama zaten hali hazırda bazı kadınlar az bile kazanıyor olsa sırf çalıştığı için değişik triplere girebiliyorlar, bı de fazla kazanınca iyice zivanadan çıkanları biliyorum. Bir tanesi boşanmak üzere şuan çevremde ama kişiyle alakalı bişey tabi ki.

Geneli böyle bence
Kızın parasını yiyip aldatanıda gördüm
Bir arkadasım var böyle dr kız resmen adam yiyor ve hala gözü dışarda
O yüzden herkes kendi dengiyle evlenmeli
Şimdiden boyu kısalar başlamış evlenince düşünemiyorum

Bu soruları sorduğuna göre kardeşin kafasına takmış çoktan. Evlendiklerinde bu düşüncelere takıklığı iki katına çıkar. Kendi dengini bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…