Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aaaaaa kankam canım bebeğinle ailenle sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllara iyi ki doğdun iyi ki topiğime yazdın iyi ki benim kankam oldun
Canım benim kuzumm çok teşekkür ederim sayende çok güzel insanlarla tanıştık. Keşke yüzyüze görüşme imkanımız olsa

Eneeee doğum günün kutlu olsun canım
Rabbim sevdiklerinle daha uzuuuun uzun yıllar geçirmeni nasip etsin inşaallah

Buarada bugün benim ikizlerinde doğum günü

Oyy maşllah doğum günleri kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar alsınlar inşallah

Eneeee doğum günün kutlu olsun canım
Rabbim sevdiklerinle daha uzuuuun uzun yıllar geçirmeni nasip etsin inşaallah

Buarada bugün benim ikizlerinde doğum günü

kuzucuklarında dogum gunu kutlu olsun nıce senelere onlara sızınle bırlıkde. sızde yokmu pasta bakm

Anam bacım insan hepsini yiyebilir mi yahu ne bileyim. Sen daha iyi bilirsin de :) hepsini bitirebildin mi

Ne diyosun tabii ki hatta üstüne patlıcan kebabı da yedik niye tatlı yiyemedik sanıyosun okadara yemek yiyince tatlıya yer kalmadı

ayy kapatıyorum konuyu tamammm

kuzucuklarında dogum gunu kutlu olsun nıce senelere onlara sızınle bırlıkde. sızde yokmu pasta bakm
Bizde ne yokki

Yemeğe misafirlerim var pastaya kadar epey bişeyler yaptım ama accık tadına bakcem hepsinin
Pastamız iftarın ilerleyen saatlerinde

Ne diyosun tabii ki hatta üstüne patlıcan kebabı da yedik niye tatlı yiyemedik sanıyosun okadara yemek yiyince tatlıya yer kalmadı

ayy kapatıyorum konuyu tamammm

kapama kapama guzel gıdıyordu lokurum ya sen arap dolmadı tarıfı bıluıon mu sızın oralarda varmıdır bayılıom ona bıde ıclı kofte tarıfı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…