- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.221
Ben sadece 1 foto gördün kanka ya kim etiketlemişti seni
Aaaaaa kankam canım bebeğinle ailenle sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllara iyi ki doğdun iyi ki topiğime yazdın iyi ki benim kankam oldunBu arada bugün benim doğum günüm kızlar yaa
Ay canımmm senin miniklerininde doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu güzel yıllar onların olsun iyi ki var kuzucuklarAynı gün doğmuşsunuz hee benim kuzularla
Canım benim kuzumm çok teşekkür ederim sayende çok güzel insanlarla tanıştık. Keşke yüzyüze görüşme imkanımız olsaAaaaaa kankam canım bebeğinle ailenle sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllara iyi ki doğdun iyi ki topiğime yazdın iyi ki benim kankam oldun
Bu arada bugün benim doğum günüm kızlar yaa
Eneeee doğum günün kutlu olsun canım
Rabbim sevdiklerinle daha uzuuuun uzun yıllar geçirmeni nasip etsin inşaallah
Buarada bugün benim ikizlerinde doğum günü
Oy minnoşların da doğum günleri kutlu olsun cnm çok teşekkür ederimmAynı gün doğmuşsunuz hee benim kuzularla
Bebeğimmmmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinooyy kankamın doğum günüsüymüş ya laaa
nice yıllara balım sağlıkla mutlulukla huzurla güzel ailenle inşallah herşey gönlünce olsun doğum günün kutlu olsunnn
Evet bebeğim napcaz Rabbim yardım etsin hastalara valla zor
Ahaaa gördüm kanka. Her türlü belli yani aradaki fark. Bu arada o L ne öyle maşallahh çok küçükmüş
Anam bacım insan hepsini yiyebilir mi yahu ne bileyim. Sen daha iyi bilirsin de :) hepsini bitirebildin miorda öyle oluyor işte
Anaaaamm bu pasta da yer akşamaBu arada bugün benim doğum günüm kızlar yaa
Bu arada bugün benim doğum günüm kızlar yaa
Eneeee doğum günün kutlu olsun canım
Rabbim sevdiklerinle daha uzuuuun uzun yıllar geçirmeni nasip etsin inşaallah
Buarada bugün benim ikizlerinde doğum günü
Anam bacım insan hepsini yiyebilir mi yahu ne bileyim. Sen daha iyi bilirsin de :) hepsini bitirebildin mi
Bizde ne yokkikuzucuklarında dogum gunu kutlu olsun nıce senelere onlara sızınle bırlıkde. sızde yokmu pasta bakm
Çok teşekkür ederiz canım iyi dileklerin içinkuzucuklarında dogum gunu kutlu olsun nıce senelere onlara sızınle bırlıkde. sızde yokmu pasta bakm
Ne diyosun tabii ki hatta üstüne patlıcan kebabı da yedik niye tatlı yiyemedik sanıyosun okadara yemek yiyince tatlıya yer kalmadı
ayy kapatıyorum konuyu tamammm
Bizde ne yokki
Yemeğe misafirlerim var pastaya kadar epey bişeyler yaptım ama accık tadına bakcem hepsinin
Pastamız iftarın ilerleyen saatlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?