Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yavruuu biz aynıyız hemen hemen bakalım bu hafta kim öne geçiceek :)
Mervetoş sen tartılmışsındır biraz da vermişsindir onun ödülüdür bu bence fıstık gibi bir annesin zaten maşallah ramazan sonu 51-52 olursun ve bana yetişirsin bence ben de anca ramazan sonu 51 olurum diye tahmin ediyorum hadi tam gaz devam bebişim

Son düzenleme:
Aaaa lokurum beni nasılda çok iyi tanıyooo bal kankam benimm öyle çok değil ama yinede büyük beklentim olmasın bu ödülden sonra canımm sen hedefine kısa zamanda ulaşırsın İnşallah hepimiz ulaşırııız

Günaaaydınnnnnn Sabah şekerlerii

dün akşamı : derisiz 2 baget, marul salatası, 1 porsiyon fırın makarna sonrası da 3 küçük tulumba

Sabah ise: 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim köy peyniri, 2 zeytin, 1tk tereyeğ, azcıkta reçel yedim halk ekmek çöreği 1 adetle beraber.

öğlen ekmeksizim. Burada yicem 132 cal lik ton balığı, bu sefer avuç içim kadar fırın makarna, ve yağsız marul dereotu salatamla..

Tiksinince zor oluyor sonra yemesi tatlandirabilirsin

Meyveyle yiyorum artık canım sıcaklar etkiliyor ama kilo verme de çok iyii yemek lazım

Canımmmmm nabeeer ben ödül yaptım kendime kumpir ve waffle yedm

bendensiinn süt olsun canım bol bol 2 hafta önce 2 sininde yarısını ben uçurmuştum ama güzel gidiyo

günaydınllarrrrr

sahur menum
kepenklı tost
zeytın
salatalık
1 yumurta
cay
1 adet hurmalı cevızlı petıborlu top kurabıye

Afiyet olsun kuzum menün çok iyi yalnız her menüde tost var hacı iyi sardın he

aynen kuzu sahurda ne bılım ne yıceksnkı bıde ekmek ben sıcak severm bole rahat oluyor ama bu gece dıyorum yumurta kıralm degısık olsun aklm hep bole yemeklerde yok gozlemeydı yok krepdı

sanada afıyet olsun kuzum bu arada

sanada bir tebrik benden

Bence boy ile orantılı olması önemli ben 1.56 civarindayim 55 hiç güzel bir kilo değil malesef :'(

evet tabikide cnm , boy ve kilo orantısı önemli olan benimde 1,62 boyum

günaydınllarrrrr

sahur menum
kepenklı tost
zeytın
salatalık
1 yumurta
cay
1 adet hurmalı cevızlı petıborlu top kurabıye

çok güzel bir menü olmuş cnm afiyet olsun

afiyet olsunnn :) çalışıyormusun sende iş yerinde mi yiyorsun ?

sanada bir tebrik benden

evet tabikide cnm , boy ve kilo orantısı önemli olan benimde 1,62 boyum

çok güzel bir menü olmuş cnm afiyet olsun

afiyet olsunnn :) çalışıyormusun sende iş yerinde mi yiyorsun ?

saol tatlım senun menuyude alalım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…