- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.421
Mervetoş sen tartılmışsındır biraz da vermişsindir onun ödülüdür bu benceYavruuu biz aynıyız hemen hemen bakalım bu hafta kim öne geçiceek :)
biz de sana tebrik koyuyoruz o zaman
Ohh kuzuya bak sen çok güzel beslenmiş darısı sahuraben geldim
Iftarim
Corba
Tavuk but 2 parca cok az pattes 1 kasikdan az bulgur ve salata
Smdide cay ve annem hurma buskuvu ceviz tatlisi gbi bisey yapmis kucuk kucuk ondan yedim
Aaaa lokurum beni nasılda çok iyi tanıyooo bal kankam benimm öyle çok değil ama yinede büyük beklentim olmasın bu ödülden sonraMervetoş sen tartılmışsınıdır biraz da vermişsindir onun ödülüdür bu bencefıstık gibi bir annesin zaten maşallah ramazan sonu 51-52 olursun ve bana yetişirsin bence ben de anca ramazan sonu 51 olurum diye tahmin ediyorum hadi tam gaz devam bebişim
Ayyy iyi ki açmışım kuzummm iyi ki sizi tanımışım seviyorum siziiKoy bebişim koy eriyecek bu yağlar ülkemizin yağ ortalaması sayemizde düşecek mervetoşum sağolsun iyi ki açmış bu topiği
Merve iyi ki açmış böyle aktif bir topik bulamazdımKoy bebişim koy eriyecek bu yağlar ülkemizin yağ ortalaması sayemizde düşecek mervetoşum sağolsun iyi ki açmış bu topiği
Maşallah Canımm bizeeeMerve iyi ki açmış böyle aktif bir topik bulamazdım
Kilo durumu çok değişik bişiy hangikiloda mutlu hissediyorsan önemli olan o bi tane arkadaşım var 172 boyunda 46 kilo bana göre çok zayıf ama o mutlu ,senin kilon bence süper
Yavruuu biz aynıyız hemen hemen bakalım bu hafta kim öne geçiceek :)
Kilo durumu çok değişik bişiy hangikiloda mutlu hissediyorsan önemli olan o bi tane arkadaşım var 172 boyunda 46 kilo bana göre çok zayıf ama o mutlu ,senin kilon bence süper
Hadi bakaam ama boy 162 bnm kuzumOoOoo hadi bakalım :))
Afiyet olsuun bebeğim çok güzeeel olmuş tok tutucu bi menügünaydınllarrrrr
sahur menum
kepenklı tost
zeytın
salatalık
1 yumurta
cay
1 adet hurmalı cevızlı petıborlu top kurabıye
Hadi bakaam ama boy 162 bnm kuzum
Afiyet olsuun bebeğim çok güzeeel olmuş tok tutucu bi menü
Tiksinince zor oluyor sonra yemesi tatlandirabilirsin
Canımmmmm nabeeer ben ödül yaptım kendimekumpir ve waffle yedm
günaydınllarrrrr
sahur menum
kepenklı tost
zeytın
salatalık
1 yumurta
cay
Meyveyle yiyorum artık canım sıcaklar etkiliyor ama kilo verme de çok iyii yemek lazım
bendensiinn süt olsun canım bol bol 2 hafta önce 2 sininde yarısını ben uçurmuştum ama güzel gidiyo
Afiyet olsun kuzum menün çok iyi yalnız her menüde tost var hacı iyi sardın he
Günaaaydınnnnnn Sabah şekerlerii
dün akşamı : derisiz 2 baget, marul salatası, 1 porsiyon fırın makarna sonrası da 3 küçük tulumba
Sabah ise: 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim köy peyniri, 2 zeytin, 1tk tereyeğ, azcıkta reçel yedim halk ekmek çöreği 1 adetle beraber.
öğlen ekmeksizim. Burada yicem 132 cal lik ton balığı, bu sefer avuç içim kadar fırın makarna, ve yağsız marul dereotu salatamla..
Hepimize tebrik koydum o zaman ben de eve yürüdüm yine 5000 adım atmış oluyorum ama tüm gün toplam 10bin oluyo amacım o ama son 5000 i tempolu yürüyüş akşam da tabata yaptım 4 dk sürüyo ama bitiriyo beni üstüne de 70 squat 10 dk da bunlar sürdü bugünlük böyle
Bence boy ile orantılı olması önemli ben 1.56 civarindayim 55 hiç güzel bir kilo değil malesef :'(
günaydınllarrrrr
sahur menum
kepenklı tost
zeytın
salatalık
1 yumurta
cay
Günaaaydınnnnnn Sabah şekerlerii
dün akşamı : derisiz 2 baget, marul salatası, 1 porsiyon fırın makarna sonrası da 3 küçük tulumba
Sabah ise: 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim köy peyniri, 2 zeytin, 1tk tereyeğ, azcıkta reçel yedim halk ekmek çöreği 1 adetle beraber.
öğlen ekmeksizim. Burada yicem 132 cal lik ton balığı, bu sefer avuç içim kadar fırın makarna, ve yağsız marul dereotu salatamla..
sanada bir tebrik benden
evet tabikide cnm , boy ve kilo orantısı önemli olan benimde 1,62 boyum
çok güzel bir menü olmuş cnm afiyet olsun
afiyet olsunnn :) çalışıyormusun sende iş yerinde mi yiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?