Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

günaydın kızçelerr

akşam ağzıma lokma sürmedim şükürr

sabahta , bir elma ve 350 ml su içip yürüyüşe çıktım geldim bir yumurt peynir vs yedim
lokur çok haklısınn benim meyveyi sabah yemem lazım , unutmuşum ben bu ayrıntıyı

öğlende iki minik kuru dolma, bir kase mercimek çorba, yoğurt yiycem
çıkmadan süt ve badem

ee krepte kolay kuzum tb unundan yap 2 adet yeter akşamdan hamuru hazırla iyi olur bende oruçluykn çok bakarım ya resmen çin işkencesi
sanada bir tebrik benden

evet tabikide cnm , boy ve kilo orantısı önemli olan benimde 1,62 boyum

çok güzel bir menü olmuş cnm afiyet olsun

afiyet olsunnn :) çalışıyormusun sende iş yerinde mi yiyorsun ?

Çalışıyorum kuzum şu yemek yeri sıkıntısı yaşayan bendim :) şimdilik evden getiriorum arada çıkarım gene

canım zaten annem yapıyor yap desem yapar dedıgın gıbı ben tam bugday unu falan alımde bıgunde ole yaparm ama ben krepıde recelle yemeyı severm annem yeter dıyor zaten hergun bak su tarfe dıyorum :)

Günaydınnnn

Dün yediklerimi yazıyım
sabah 2 dilim tb ekmeğine sandviç 1 kupa sütlü neskafe şekersi
Öğlen 160gr lıght ton balığı kzö patlıcan domates biberle salata bir dilim tb ekmeği
arada 15-20 yer fıstığı çok miniklerdi bir arkadaş getirmiş
Akşam 3 hurma 1 ceviz 1 bardak süt sonra dışarı çıktık 2 top dondurmaallahtan yemek yemedim eve gittim canım yemek istemedi hurma ceviz yedim, dışarı çıkınca da dedim iyim bari ama külah yok kapta büyük iki top

yulaf kepegindende çok güzel oluyor krep tavsiye ederim
aaa evet cnm konumuştuk dimi şimdi hatırladım evden getirmen iyi olmuştur yemek sıkıntısı çekmezsin

afıyet olsun kuzum bısey olmaz o kdrcıkdan yemekde yememıssn

ben acıkdım ya :):)

oooo Good morning madam bu sabah gözlerime inanamıyorum yer fıstığı ve de dondurmaa hee neyse kızmiciğim kilon düşük olması ooo şimdi sıra sende sen bana kız tulumba yedim dün akşam 3 dene küçük ve de makarnamının boyutu elim kadardı

Ohh bebeğim dün kaçamak günüynüş seninki minimum benm maximum olmuş afiyet olsuuu n

yulaf kepegindende çok güzel oluyor krep tavsiye ederim
aaa evet cnm konumuştuk dimi şimdi hatırladım evden getirmen iyi olmuştur yemek sıkıntısı çekmezsin

Evet yulaf kepeğiyle ben de çok seviyorum oruca başlayınca sahurda bende yulaf kepekli omlet krep falan yaparım sanırım

Ohh bebeğim dün kaçamak günüynüş seninki minimum benm maximum olmuş afiyet olsuuu n

Evet mervecim valla az yedim yani bi de akşam yemek yok 2 hurma 1 ceviz sanırım çok sorun olaz zaten geçen cumadan beri benim kaçamak bi de reglden de kaynaklı sanırım bakalım bugün protein günü yapıyorum bi toparlanıyım artık kendime getirir o beni

Evet kuzum bende sassy su iççem bol bol limon pul biber yoğurt yapıcam bakalm inşallah dengelicem

162 ye 52 bencede muhteşem benim için hayal ama
benimde boyum 162

Neden hayal olsun okadar kloyu kim verdi inan ve olumlu ol canım onları da veren sensin bunları da vericeksin meyve bana kalsa hiç yeme sadece sebze protein ve karbonhidrat bence taze ya da kuru meyve yeme kuruyemiş de her arada 10 la sınırlı olsun sonuçta faydalı da olsa yağ bir badem 6 kalori yani 10 yesen 60 nerdeyse 1 yumurta kadar

valal sizden çok güç alıyorum kzlar iiki varsınız

lokur : dukancıarda meyve yemiyor nasıl incelşiyor mesela meyve ve kh çok sıkıntı gerçekten
bakalım tatile kadar tüm gücümle irademe sahip çıkıcam ne verirsem kar döndükten sonrada aynen devam bari kışa zsyıf gireyim

Ben biraz daha karışıyım o zaman öğlen yemeğin tamamen karbonhidrat miktarlar çok değil ama çeşitlilik yok ev de mi yiyceksin canım biraz da salatamsı domates biber falan yesen posa girsin vücuduna dolam çorba acıktırır karbonhidrat acıktırır

Tost acıktırıyo aslında kuzum yumurta falan tok tutmasını sağlar

1 adet yumurta var ama ne bılım bu aksam dırek omlet yapcam daha tok tutar o bu dıılde yarn sırketn ıftarı var menuye bakdım da fena fena
pacanga ıclı kofte ben bunlara yok dıyemem ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…