- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.441
aynen kuzu sahurda ne bılım ne yıceksnkı bıde ekmek ben sıcak severm bole rahat oluyorama bu gece dıyorum yumurta kıralm degısık olsun aklm hep bole yemeklerde yok gozlemeydı yok krepdı
sanada afıyet olsun kuzum bu arada
sanada bir tebrik benden
evet tabikide cnm , boy ve kilo orantısı önemli olan benimde 1,62 boyum
çok güzel bir menü olmuş cnm afiyet olsun
afiyet olsunnn :) çalışıyormusun sende iş yerinde mi yiyorsun ?
ee krepte kolay kuzum tb unundan yap 2 adet yeter akşamdan hamuru hazırla iyi olur bende oruçluykn çok bakarım ya resmen çin işkencesi
Çalışıyorum kuzum şu yemek yeri sıkıntısı yaşayan bendim :) şimdilik evden getiriorum arada çıkarım gene
ee krepte kolay kuzum tb unundan yap 2 adet yeter akşamdan hamuru hazırla iyi olur bende oruçluykn çok bakarım ya resmen çin işkencesi
Çalışıyorum kuzum şu yemek yeri sıkıntısı yaşayan bendim :) şimdilik evden getiriorum arada çıkarım gene
Günaydınnnn
Dün yediklerimi yazıyım
sabah 2 dilim tb ekmeğine sandviç 1 kupa sütlü neskafe şekersi
Öğlen 160gr lıght ton balığı kzö patlıcan domates biberle salata bir dilim tb ekmeği
arada 15-20 yer fıstığı çok miniklerdi bir arkadaş getirmiş
Akşam 3 hurma 1 ceviz 1 bardak süt sonra dışarı çıktık 2 top dondurmaallahtan yemek yemedim eve gittim canım yemek istemedi hurma ceviz yedim, dışarı çıkınca da dedim iyim bari ama külah yok kapta büyük iki top
Günaydınnnn
Dün yediklerimi yazıyım
Öğlen 160gr lıght ton balığı kzö patlıcan domates biberle salata bir dilim tb ekmeği
Akşam 3 hurma 1 ceviz 1 bardak süt sonra dışarı çıktık 2 top dondurmaallahtan yemek yemedim eve gittim canım yemek istemedi hurma ceviz yedim, dışarı çıkınca da dedim iyim bari ama külah yok kapta büyük iki top
Evet eşimin çok yakıştırdığı kilo 52 canım ama 45 hedefim inşallah :)Ooo senin iyiymis 1.62 ye 52 güzel olabilir :)
Ohh bebeğim dün kaçamak günüynüş seninki minimum benm maximum olmuş afiyet olsuuu nGünaydınnnn
Dün yediklerimi yazıyım
yulaf kepegindende çok güzel oluyor krep tavsiye ederim
aaa evet cnm konumuştuk dimi şimdi hatırladım evden getirmen iyi olmuştur yemek sıkıntısı çekmezsin
Evet eşimin çok yakıştırdığı kilo 52 canım ama 45 hedefim inşallah :)
Ohh bebeğim dün kaçamak günüynüş seninki minimum benm maximum olmuş afiyet olsuuu n
Tost acıktırıyo aslında kuzum yumurta falan tok tutmasını sağlarsaol tatlım benım az yermeye alısıyoprum asıl bı tost aparatıf gelıyorda
Evet kuzum bende sassy su iççem bol bol limon pul biber yoğurt yapıcam bakalm inşallah dengelicemEvet mervecim valla az yedim yani bi de akşam yemek yok 2 hurma 1 ceviz sanırım çok sorun olaz zaten geçen cumadan beri benim kaçamak bi de reglden de kaynaklı sanırım bakalım bugün protein günü yapıyorum bi toparlanıyım artık kendime getirir o beni
162 ye 52 bencede muhteşem benim için hayal ama
benimde boyum 162
Canımm olur niye olmasın öyle deme hayal dersen kendini umutsuzlaştırırsın başarıcaz bak bende 64 ten indim bu kiloya162 ye 52 bencede muhteşem benim için hayal ama
benimde boyum 162
Evet yulaf kepeğiyle ben de çok seviyorum oruca başlayınca sahurda bende yulaf kepekli omlet krep falan yaparım sanırım
günaydın kızçelerr
akşam ağzıma lokma sürmedim şükürr
sabahta , bir elma ve 350 ml su içip yürüyüşe çıktım geldim bir yumurt peynir vs yedim
lokur çok haklısınn benim meyveyi sabah yemem lazım , unutmuşum ben bu ayrıntıyı
öğlende iki minik kuru dolma, bir kase mercimek çorba, yoğurt yiycem
çıkmadan süt ve badem
Tost acıktırıyo aslında kuzum yumurta falan tok tutmasını sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?