Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yani ben normalde meyveye karşı değilim herşeyden dengeli yemek lazım ama senin insülin direncin var meyve günde 1 adetle sınırlı olsun bence çünkü hele de akşam üstü falan yersen gözün dönücek ben kendimden biliyorum

1 adet yumurta var ama ne bılım bu aksam dırek omlet yapcam daha tok tutar o bu dıılde yarn sırketn ıftarı var menuye bakdım da fena fena
pacanga ıclı kofte ben bunlara yok dıyemem ama ya

E öyle davetse bence abartmamak şartıyla ye kuzum biraz herzaman olmaz yani esahurda da az yersin sevdiklerinden biraz ye bence

yok cnm iş yeri yemeği bu , evde yesemmm çok daha iyi ve protein ağırlıklı yerim
amaa iş yerinde çıkan yemekler

E öyle davetse bence abartmamak şartıyla ye kuzum biraz herzaman olmaz yani esahurda da az yersin sevdiklerinden biraz ye bence

aynen kuzu ekmeksz ole dusunuyorum bende her zman yedgm sey dııl zatenn

sımdı yulaf kepegıyle yumurta yapsam yannda 1 dılım ekmek yesem cok olur mu kuzu bakdım tarıfede

omlet nasıl yapıyorsunuz kı yulaf kepegnden canım
3yk yulaf kepeği 2 yumurta biraz süt tuz karabiber çırpıyosun kuzum 1tk yağ koyup kızdırdığın tavaya döküyosun krebimsi bi omlet oluyo ama çok tok tutar verdiğim ölçünün hepsinin yiyebilirsin yanında da peynir domates salatalık falan... ama baya büyük bi omlet çıkar ondan haberin olsun istersen 1 yumurta 2 yk yulaf kepeğinden yap akışkan olucak süt de koyarsın

aynen kuzu ekmeksz ole dusunuyorum bende her zman yedgm sey dııl zatenn

sımdı yulaf kepegıyle yumurta yapsam yannda 1 dılım ekmek yesem cok olur mu kuzu bakdım tarıfede

Yani ekmek yemek istiyosan yulaf kepeği koyma kuzum o d akarbonhidrat bi anlamı olmaz yani normal 2 yumurtadan omlet yap sen 1tk yağ ile yanında da 1 dilim ekmek ye peynir domates salatalık zeytin ohh miss

annemle bırlıkde yıcez cnm zaten ıkı kısı yerız

Yani ekmek yemek istiyosan yulaf kepeği koyma kuzum o d akarbonhidrat bi anlamı olmaz yani normal 2 yumurtadan omlet yap sen 1tk yağ ile yanında da 1 dilim ekmek ye peynir domates salatalık zeytin ohh miss

dımı ekmek gırınce bosyere ıkı karbonhıdroata gerek yok bende kuru kuur yıymem ole seylerı aynen bugun omlet yapım yanında da 1 dılım ekmek yerım süt meyve kapatırım

iki ymk kepek
1 yumurta biraz süt karıştırıp tavaya döküyorum ben ince olacak şekilde
tava biraz geniş olması lazım ince olması için sonra arasına peynir maydanoz çok gzel oluyor

oh oh kızlara bak be masallah ben pek bısey yapmaynca evde bılmıyorum smdı hep hazır yıyınce bole oluyor :)

o zaman afiyet olsun canım benim yapıcak bişey yok ama miktarları çok değil zaten

cnm pilav makarna yemiyorum hiç dolma çıkıncada kuru ise iki minik büyükse bir tane yiyorum
çorbayıda yarım kase filan bol yoğurt elden gelen bı kadar oluyor evden getirmeyi deneidm ama kalabalık olunca olmuyor

bi kere yer fıstığı ara öğünlerimdi bi arada 10 bi arada 10 ve minnak onlar arada kuruyemiş yiyoruz akşamda yemek yemedim 2 hurma 1 ceviz 1 bardak süt üstüne dondurma sana gelince Allah ıslah etsin ne diyim ki burdan benle anlaşıp çıkıyo evde hoop tulumbalar hadi tulumbayı yedin makarna avuç içi deaz değildi ki

yok yyok haklısın sabaha kaydırdım meyveyide artık akşam üstü yemiycem
aslında eskiden hep sabah yer sonra yürürdüm montiagne diyeti yatığım sıralar

cnm pilav makarna yemiyorum hiç dolma çıkıncada kuru ise iki minik büyükse bir tane yiyorum
çorbayıda yarım kase filan bol yoğurt elden gelen bı kadar oluyor evden getirmeyi deneidm ama kalabalık olunca olmuyor

Yok yok yemek çıkan yerde evden zor ama kuzum iyi zaten çok değil ki bence iyi yani bi de akşam pek bişey yemiyosun az da yememen lazım kıtlık olunca da verilmiyo vücut direniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…