- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.461
valal sizden çok güç alıyorum kzlar iiki varsınız
lokur : dukancıarda meyve yemiyor nasıl incelşiyor mesela meyve ve kh çok sıkıntı gerçekten
bakalım tatile kadar tüm gücümle irademe sahip çıkıcam ne verirsem kar döndükten sonrada aynen devam bari kışa zsyıf gireyim
1 adet yumurta var ama ne bılım bu aksam dırek omlet yapcam daha tok tutar o bu dıılde yarn sırketn ıftarı var menuye bakdım da fena fena
pacanga ıclı kofte ben bunlara yok dıyemem ama ya
Ben biraz daha karışıyım o zamanöğlen yemeğin tamamen karbonhidrat miktarlar çok değil ama çeşitlilik yok ev de mi yiyceksin canım biraz da salatamsı domates biber falan yesen posa girsin vücuduna dolam çorba acıktırır karbonhidrat acıktırır
E öyle davetse bence abartmamak şartıyla ye kuzum biraz herzaman olmaz yani esahurda da az yersin sevdiklerinden biraz ye bence
3yk yulaf kepeği 2 yumurta biraz süt tuz karabiber çırpıyosun kuzum 1tk yağ koyup kızdırdığın tavaya döküyosun krebimsi bi omlet oluyo ama çok tok tutar verdiğim ölçünün hepsinin yiyebilirsin yanında da peynir domates salatalık falan... ama baya büyük bi omlet çıkar ondan haberin olsun istersen 1 yumurta 2 yk yulaf kepeğinden yap akışkan olucak süt de koyarsınomlet nasıl yapıyorsunuz kı yulaf kepegnden canım
yok cnm iş yeri yemeği bu , evde yesemmm çok daha iyi ve protein ağırlıklı yerim
amaa iş yerinde çıkan yemekler
omlet nasıl yapıyorsunuz kı yulaf kepegnden canım
aynen kuzu ekmeksz ole dusunuyorum bende her zman yedgm sey dııl zatenn
sımdı yulaf kepegıyle yumurta yapsam yannda 1 dılım ekmek yesem cok olur mu kuzu bakdım tarıfede
3yk yulaf kepeği 2 yumurta biraz süt tuz karabiber çırpıyosun kuzum 1tk yağ koyup kızdırdığın tavaya döküyosun krebimsi bi omlet oluyo ama çok tok tutar verdiğim ölçünün hepsinin yiyebilirsin yanında da peynir domates salatalık falan... ama baya büyük bi omlet çıkar ondan haberin olsun istersen 1 yumurta 2 yk yulaf kepeğinden yap akışkan olucak süt de koyarsın
Yani ekmek yemek istiyosan yulaf kepeği koyma kuzum o d akarbonhidrat bi anlamı olmaz yani normal 2 yumurtadan omlet yap sen 1tk yağ ile yanında da 1 dilim ekmek ye peynir domates salatalık zeytin ohh miss
iki ymk kepek
1 yumurta biraz süt karıştırıp tavaya döküyorum ben ince olacak şekilde
tava biraz geniş olması lazım ince olması için sonra arasına peynir maydanoz çok gzel oluyor
o zaman afiyet olsun canım benim yapıcak bişey yok ama miktarları çok değil zaten
oooo Good morning madam bu sabah gözlerime inanamıyorum yer fıstığı ve de dondurmaa hee neyse kızmiciğim kilon düşük olması ooo şimdi sıra sende sen bana kız tulumba yedim dün akşam 3 dene küçük ve de makarnamının boyutu elim kadardı
Yani ben normalde meyveye karşı değilim herşeyden dengeli yemek lazım ama senin insülin direncin var meyve günde 1 adetle sınırlı olsun bence çünkü hele de akşam üstü falan yersen gözün dönücek ben kendimden biliyorum
cnm pilav makarna yemiyorum hiç dolma çıkıncada kuru ise iki minik büyükse bir tane yiyorum
çorbayıda yarım kase filan bol yoğurt elden gelen bı kadar oluyor evden getirmeyi deneidm ama kalabalık olunca olmuyor
Dün iftarda iki dilim ekmekle patlıcan kebabı ve cacık yedim sahurda canım hiç bişey istemedi sadece 1 salatalık yedim
Dün iftarda iki dilim ekmekle patlıcan kebabı ve cacık yedim sahurda canım hiç bişey istemedi sadece 1 salatalık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?