Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ekmeksizim diyo bi de makarna var ya

inşallah mervetoşum hepberaber ulaşalım hedeflerimize tez vakitte

Ayyy iyi ki açmışım kuzummm iyi ki sizi tanımışım seviyorum sizii
Biz de seni seviyoruz kankamııızzz

1 adet yumurta var ama ne bılım bu aksam dırek omlet yapcam daha tok tutar o bu dıılde yarn sırketn ıftarı var menuye bakdım da fena fena
pacanga ıclı kofte ben bunlara yok dıyemem ama ya
Ahh bebeğim bak benimde canım çekti yahu ye gitsin bi iftar napcan

Ahh bebeğim bak benimde canım çekti yahu ye gitsin bi iftar napcan

dımı kuzu bende ole dusunuyorum yarn sahura az yerm ertesı gunde aksam gelsın yemekler
Bende aynen yavru ya 2 kiloya bile raazıyım

tabı az olsun hıc olmamakdan ıyı canım sonucda bıde ben ramazan dıe bole az gıttm sen duzenlı yaparsan belkı farklı olur ama olsn cokda kasmamak lazm ya

Bu akşam çok şükür eşim akşamcı ve ben o yokken 40 dakika pilatesimi yapiciğimm leslie ye göz aticiğim ve de ütü ve muhtelif işleri yaparım biraz kalori yakmış olurum en azından

Miiis bi program biraz arada yemek lazım vücudu şaşırtmak lazım zaten kuzum valla bebeğim 2 kiloyasa razıyım napiim yahu 56 kiloyken 6 aylık hamileydim yahuuu

Bu akşam çok şükür eşim akşamcı ve ben o yokken 40 dakika pilatesimi yapiciğimm leslie ye göz aticiğim ve de ütü ve muhtelif işleri yaparım biraz kalori yakmış olurum en azından

oh masallah kuzu bende ınsallah yuruyus yapcam yoksa lokur benı ayaklarımdan tutup sallandırcakmıs ole dedı korkuyorum aysunnn :)
Miiis bi program biraz arada yemek lazım vücudu şaşırtmak lazım zaten kuzum valla bebeğim 2 kiloyasa razıyım napiim yahu 56 kiloyken 6 aylık hamileydim yahuuu

aynen kuzu az da olsa verelmde azı cogu onemlı dııl cnku hıc vermemekden ıyıdır.

ama ben makarnayla ekmek yiyen insandımm bu bile büyük gelişme değil mi asl1can bak senden fazla kilo veririm kızdırma beni hee

enaaa yakaladı hemen yorumumu verırsın kuzu ınanırım buna zaten agır verıyorum hem sen ver bıse demem ben arkdasıma yakısır :)

yapar ben o potansiyeli görüyorumm Allah bilir zavallı kızlara neler yapıyordur

lokurumo sütlü ya hersey serbest zaten hamılesın ye ye derler ya hep o maksat oldu buda :)

su ramazanda sole 2 kılo versem ne ka mutlu olurum

Ben de ramazanda ne kaa versem kar daha fazla nasıl olur aslıcanım sınır koyma saatler değişiyo uzun sür açlık oluyo kaçamak da yapmazsak vücut şaşırır ve daha fazla gider

ne yemeyi planlıyosun bence leslie ye bak bebeeem hedefine az kalınca ya da ulaşınca plates yap sıkılaş

ama ben makarnayla ekmek yiyen insandımm bu bile büyük gelişme değil mi asl1can bak senden fazla kilo veririm kızdırma beni hee

hmm o zaman gelişme tabii ya şaka bi yan da önceye göre az yemek önemli olan sonuçta 2000-3000 kalori aıyodum diyosun şimdi 1500 alsan bile tamamdır zaten 1500-1700

enaaa yakaladı hemen yorumumu verırsın kuzu ınanırım buna zaten agır verıyorum hem sen ver bıse demem ben arkdasıma yakısır :)

Sütlüyüm tabe benn şu süt bitsinde sen burada 70 den nasıl inerim derkene ben de 55 lerde

çok pis yakalarımm yok bea bu haftaki gibi gidersem anca korurum ne alır veririm gene sen öne geçersin

E müstehak bir de iftira var şuanda sokakta yürüken kendine dikkat aynı şehirdeyiz

kırıldım şuanda ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum ahhh ahhhh insan oğlu naköörrr

baksana arkamda böle ah ah ne cekdım ben lokurdan

dımı kuzu ılk gunden berı baya az yıyorum ınsallah fazlası olur vucutta sasırdı dedıgın gıbı adet donemımde de ara ogun yapmadan gecırıcem bakalım hayrlısı olur ınsallah. tabı davet yok gzl gıdıyor davetler mahfedıyor o ayrı

Sütlüyüm tabe benn şu süt bitsinde sen burada 70 den nasıl inerim derkene ben de 55 lerde

çok pis yakalarımm yok bea bu haftaki gibi gidersem anca korurum ne alır veririm gene sen öne geçersin

enaaa benı 70 kılo daptı bu kız deme ole deme
yok kız ben suan ıyıyım ramazanda ama bakalım ne ka sürecek
E müstehak bir de iftira var şuanda sokakta yürüken kendine dikkat aynı şehirdeyiz

kırıldım şuanda ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum ahhh ahhhh insan oğlu naköörrr

enammm burda bana bı tehdıt var ben ıstanbulda dıılım kı saka dapdım sıze

seni yeriz bız ama ya sen olmasan kıme sorcaz bz ne yıyelım dıe

sanada bir tebrik benden

evet tabikide cnm , boy ve kilo orantısı önemli olan benimde 1,62 boyum

çok güzel bir menü olmuş cnm afiyet olsun

afiyet olsunnn :) çalışıyormusun sende iş yerinde mi yiyorsun ?

1.62 için 52 süper olur canım ama sen kaç istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…