- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.481
Günaaaydınnnnnn Sabah şekerlerii
dün akşamı : derisiz 2 baget, marul salatası, 1 porsiyon fırın makarna sonrası da 3 küçük tulumba
Sabah ise: 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim köy peyniri, 2 zeytin, 1tk tereyeğ, azcıkta reçel yedim halk ekmek çöreği 1 adetle beraber.
öğlen ekmeksizim. Burada yicem 132 cal lik ton balığı, bu sefer avuç içim kadar fırın makarna, ve yağsız marul dereotu salatamla..
yulaf kepeğinden kek fianda deneidmde ben pek begenmeidm
Aaaa lokurum beni nasılda çok iyi tanıyooo bal kankam benimm öyle çok değil ama yinede büyük beklentim olmasın bu ödülden sonracanımm sen hedefine kısa zamanda ulaşırsın İnşallah hepimiz ulaşırııız
Biz de seni seviyoruz kankamııızzzAyyy iyi ki açmışım kuzummm iyi ki sizi tanımışım seviyorum sizii
ekmeksizim diyo bi de makarna var ya
Ahh bebeğim bak benimde canım çekti yahu ye gitsin bi iftar napcan1 adet yumurta var ama ne bılım bu aksam dırek omlet yapcam daha tok tutar o bu dıılde yarn sırketn ıftarı var menuye bakdım da fena fena
pacanga ıclı kofte ben bunlara yok dıyemem ama ya
Amiiin kuzummm ne kadar mutlu oluyorum böyle duyuncainşallah mervetoşum hepberaber ulaşalım hedeflerimize tez vakitte
Biz de seni seviyoruz kankamııızzz
Bende aynen yavru ya 2 kiloya bile raazıyımlokurumo sütlü ya hersey serbestzaten hamılesın ye ye derler ya hep o maksat oldu buda :)
su ramazanda sole 2 kılo versem ne ka mutlu olurum
Ahh bebeğim bak benimde canım çekti yahu ye gitsin bi iftar napcan
Bende aynen yavru ya 2 kiloya bile raazıyım
Miiis bi program biraz arada yemek lazım vücudu şaşırtmak lazım zaten kuzumdımı kuzu bende ole dusunuyorum yarn sahura az yerm ertesı gunde aksam gelsın yemekler
tabı az olsun hıc olmamakdan ıyı canım sonucda bıde ben ramazan dıe bole az gıttm sen duzenlı yaparsan belkı farklı olur ama olsn cokda kasmamak lazm ya
ekmeksizim diyo bi de makarna var ya
Bu akşam çok şükür eşim akşamcı ve ben o yokken 40 dakika pilatesimi yapiciğimm leslie ye göz aticiğim ve de ütü ve muhtelif işleri yaparım biraz kalori yakmış olurum en azından
Miiis bi program biraz arada yemek lazım vücudu şaşırtmak lazım zaten kuzumvalla bebeğim 2 kiloyasa razıyım napiim yahu 56 kiloyken 6 aylık hamileydim yahuuu
ama ben makarnayla ekmek yiyen insandımm bu bile büyük gelişme değil miasl1can bak senden fazla kilo veririm kızdırma beni hee
oh masallah kuzu bende ınsallah yuruyus yapcam yoksa lokur benı ayaklarımdan tutup sallandırcakmıs ole dedı korkuyorum aysunnn :)
aynen kuzu az da olsa verelmde azı cogu onemlı dııl cnku hıc vermemekden ıyıdır.
lokurumo sütlü ya hersey serbestzaten hamılesın ye ye derler ya hep o maksat oldu buda :)
su ramazanda sole 2 kılo versem ne ka mutlu olurum
Bu akşam çok şükür eşim akşamcı ve ben o yokken 40 dakika pilatesimi yapiciğimm leslie ye göz aticiğim ve de ütü ve muhtelif işleri yaparım biraz kalori yakmış olurum en azından
ama ben makarnayla ekmek yiyen insandımm bu bile büyük gelişme değil miasl1can bak senden fazla kilo veririm kızdırma beni hee
enaaa yakaladı hemen yorumumuverırsın kuzu ınanırım buna zaten agır verıyorum hem sen ver bıse demem ben arkdasıma yakısır :)
enaaa yakaladı hemen yorumumuverırsın kuzu ınanırım buna zaten agır verıyorum hem sen ver bıse demem ben arkdasıma yakısır :)
oh masallah kuzu bende ınsallah yuruyus yapcam yoksa lokur benı ayaklarımdan tutup sallandırcakmıs ole dedı korkuyorum aysunnn :)
aynen kuzu az da olsa verelmde azı cogu onemlı dııl cnku hıc vermemekden ıyıdır.
yapar ben o potansiyeli görüyorumm Allah bilir zavallı kızlara neler yapıyordur
yapar ben o potansiyeli görüyorumm Allah bilir zavallı kızlara neler yapıyordur
Ben de ramazanda ne kaa versem kar daha fazla nasıl oluraslıcanım sınır koyma saatler değişiyo uzun sür açlık oluyo kaçamak da yapmazsak vücut şaşırır ve daha fazla gider
ne yemeyi planlıyosunbence leslie ye bak bebeeem hedefine az kalınca ya da ulaşınca plates yap sıkılaş
hmm o zaman gelişme tabiiya şaka bi yan da önceye göre az yemek önemli olan sonuçta 2000-3000 kalori aıyodum diyosun şimdi 1500 alsan bile tamamdır zaten 1500-1700
Sütlüyüm tabe benn şu süt bitsinde sen burada 70 den nasıl inerim derkene ben de 55 lerde
çok pis yakalarımmyok bea bu haftaki gibi gidersem anca korurum ne alır veririm gene sen öne geçersin
E müstehak bir de iftira var şuanda sokakta yürüken kendine dikkat aynı şehirdeyiz
kırıldım şuanda ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum ahhh ahhhh insan oğlu naköörrr
sanada bir tebrik benden
evet tabikide cnm , boy ve kilo orantısı önemli olan benimde 1,62 boyum
çok güzel bir menü olmuş cnm afiyet olsun
afiyet olsunnn :) çalışıyormusun sende iş yerinde mi yiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?