- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.501
Evet eşimin çok yakıştırdığı kilo 52 canım ama 45 hedefim inşallah :)
1.62 için 52 süper olur canım ama sen kaç istiyorsun
bende hep 58 dıordum smdı 55 ıstıyorum zaten alması kolay barı ıyıcene ınıyımde dugunden snra artk 2 ayda cok zor55 istiyorummm inşşş olurumm
55 istiyorummm inşşş olurumm
enaaa benı 70 kılo daptı bu kız deme ole deme
yok kız ben suan ıyıyım ramazanda ama bakalım ne ka sürecek
enammm burda bana bı tehdıt var ben ıstanbulda dıılım kı saka dapdım sıze
seni yeriz bız ama ya sen olmasan kıme sorcaz bz ne yıyelım dıe
baksana arkamda böle ah ah ne cekdım ben lokurdan
dımı kuzu ılk gunden berı baya az yıyorum ınsallah fazlası olur vucutta sasırdı dedıgın gıbı adet donemımde de ara ogun yapmadan gecırıcem bakalım hayrlısı olur ınsallah. tabı davet yok gzl gıdıyor davetler mahfedıyor o ayrı
E müstehak bir de iftira var şuanda sokakta yürüken kendine dikkat aynı şehirdeyiz
kırıldım şuanda ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum ahhh ahhhh insan oğlu naköörrr
enaaa benı 70 kılo daptı bu kız deme ole deme
yok kız ben suan ıyıyım ramazanda ama bakalım ne ka sürecek
enammm burda bana bı tehdıt var ben ıstanbulda dıılım kı saka dapdım sıze
seni yeriz bız ama ya sen olmasan kıme sorcaz bz ne yıyelım dıe
oy yerim ben senin lülüş saçlarını olur mu öylee şekerim biz kolaya kaçmak için söyleniyoruz sanaaa al bak aslıyla ben
2 yıl sonra mecbur olucan 70 hamiş hamiş nasıl dikkat ederim diyecen burada oh canıma değsinn
kızz onu bana dedi senn ne alıyon üstüne ben az yiyorum benn 3000 kalori sende mi yiyordun yoksaa
bundan sonra daha sert olucam heee bak neler yapıyorum sana bi yürümeye başlama da sen
tamam affettim
ayyy kızlarrr ya resmi tatil yapmadılar idari izin sayılcak memurlar çok kötü oldu
bundan sonra daha sert olucam heee bak neler yapıyorum sana bi yürümeye başlama da sen
tamam affettim
hıh dıkkatlı beslenıcem ben mankenler gıbı tek karnım sıscek vucut 90 60 90 lık olcakbuna ben bıle ınanamadım ama :)
yaaa cvp vermekde mı yasak kendı adıma konusamazmıyım hem bana dıdı bana dıdı ben dedım ya ınsallah ramazanda 2 kılo verırım daha fazlasını da verırsn ole sart kosma dıdı bıkere kız ben orucum ama kafa senn gitti
ama dun aksam ben fathte ındım az yurudum snra kuyumcuda az oyalandım snra gene yurudum kıhem gıt sen seyrekyagmur makarna ustu ekmek yesn onu affet benı affetme cok alındım
oy cansınn şekoşş
tabiisii kesin 90 60 90 olursunn bende öyle diyordum 85 ile doğuma girdim 80 le çıktımmhayııır bana diyordu 1500-1700 cal sen mi alıyon bebeğim oradan anlaaa bu burada bir tek benim farkım orucunu yesinler senin fellak fellak tarif bakıyor
bak yaa kıskaçç
Ben de ramazanda ne kaa versem kar daha fazla nasıl oluraslıcanım sınır koyma saatler değişiyo uzun sür açlık oluyo kaçamak da yapmazsak vücut şaşırır ve daha fazla gider
ne yemeyi planlıyosunbence leslie ye bak bebeeem hedefine az kalınca ya da ulaşınca plates yap sıkılaş
hmm o zaman gelişme tabiiya şaka bi yan da önceye göre az yemek önemli olan sonuçta 2000-3000 kalori aıyodum diyosun şimdi 1500 alsan bile tamamdır zaten 1500-1700
yaaaa o yorumun ustunde bana da yazı vardı smdı bulup ısaretletme banaaynen ya f
seyrekyagmur al bak yukarıdakıne cvp verdm sennkıne diil bikeren
hem sensın kıskanc hıh senden önce zayflıcam snra sana zayf resmlerımı atımde gör sen
Selam kızlar tünaydınn
Benim moralim bozuk maalesef kilo almış görünüyorumhalbuki çok yemiyorum ama tuvalete de çıkamıyorum tabi yine pazara kadar düzelirim inşallah
Kuzum oruç tutuyorum ben gündüz su içemeyince başladı yine bu sorunbende şimdik seni etiketlicektim kuşum yatarken 2 kayısı 2 bardak su iç sabahında 9 gibi çıkamazsın lavabodan. Bir de şimdi açık açık demim ama biz kabızların sıkıntısı ne biliyormusun tuvalet geliyo ama şiddetle gelmediği için hissetmiyoruz oysaki o hep belli saatler geliyo özellikle sabahları aç karnına da su iç bana çok iyi geliyor moralini bozma kabızlığı çözümlersen kilon düşer
Selam kızlar tünaydınn
Benim moralim bozuk maalesef kilo almış görünüyorumhalbuki çok yemiyorum ama tuvalete de çıkamıyorum tabi yine pazara kadar düzelirim inşallah
hee tamam o zaman yoksa 1700 kalorilik yorumu bile paylaşamam bebeğimhayır tabiki ben zayıflicamm desem bende kendime inanmam o yüzden 65 iyidir bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?