Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

2 yıl sonra mecbur olucan 70 hamiş hamiş nasıl dikkat ederim diyecen burada oh canıma değsinn

kızz onu bana dedi senn ne alıyon üstüne ben az yiyorum benn 3000 kalori sende mi yiyordun yoksaa

E müstehak bir de iftira var şuanda sokakta yürüken kendine dikkat aynı şehirdeyiz

kırıldım şuanda ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum ahhh ahhhh insan oğlu naköörrr

oy yerim ben senin lülüş saçlarını olur mu öylee şekerim biz kolaya kaçmak için söyleniyoruz sanaaa al bak aslıyla ben

bundan sonra daha sert olucam heee bak neler yapıyorum sana bi yürümeye başlama da sen

oy yerim ben senin lülüş saçlarını olur mu öylee şekerim biz kolaya kaçmak için söyleniyoruz sanaaa al bak aslıyla ben

tamam affettim

2 yıl sonra mecbur olucan 70 hamiş hamiş nasıl dikkat ederim diyecen burada oh canıma değsinn

hıh dıkkatlı beslenıcem ben mankenler gıbı tek karnım sıscek vucut 90 60 90 lık olcak buna ben bıle ınanamadım ama :)
kızz onu bana dedi senn ne alıyon üstüne ben az yiyorum benn 3000 kalori sende mi yiyordun yoksaa

yaaa cvp vermekde mı yasak kendı adıma konusamazmıyım hem bana dıdı bana dıdı ben dedım ya ınsallah ramazanda 2 kılo verırım daha fazlasını da verırsn ole sart kosma dıdı bıkere kız ben orucum ama kafa senn gitti
bundan sonra daha sert olucam heee bak neler yapıyorum sana bi yürümeye başlama da sen

tamam affettim

ama dun aksam ben fathte ındım az yurudum snra kuyumcuda az oyalandım snra gene yurudum kı hem gıt sen seyrekyagmur makarna ustu ekmek yesn onu affet benı affetme cok alındım

tamam affettim

oy cansınn şekoşş

tabiisii kesin 90 60 90 olursunn bende öyle diyordum 85 ile doğuma girdim 80 le çıktımm hayııır bana diyordu 1500-1700 cal sen mi alıyon bebeğim oradan anlaaa bu burada bir tek benim farkım orucunu yesinler senin fellak fellak tarif bakıyor

bak yaa kıskaçç

yaaaa o yorumun ustunde bana da yazı vardı smdı bulup ısaretletme bana aynen ya f

seyrekyagmur al bak yukarıdakıne cvp verdm sennkıne diil bikeren

hem sensın kıskanc hıh senden önce zayflıcam snra sana zayf resmlerımı atımde gör sen

Selam kızlar tünaydınn
Benim moralim bozuk maalesef kilo almış görünüyorum halbuki çok yemiyorum ama tuvalete de çıkamıyorum tabi yine pazara kadar düzelirim inşallah

hee tamam o zaman yoksa 1700 kalorilik yorumu bile paylaşamam bebeğim hayır tabiki ben zayıflicamm desem bende kendime inanmam o yüzden 65 iyidir bna

Selam kızlar tünaydınn
Benim moralim bozuk maalesef kilo almış görünüyorum halbuki çok yemiyorum ama tuvalete de çıkamıyorum tabi yine pazara kadar düzelirim inşallah

bende şimdik seni etiketlicektim kuşum yatarken 2 kayısı 2 bardak su iç sabahında 9 gibi çıkamazsın lavabodan. Bir de şimdi açık açık demim ama biz kabızların sıkıntısı ne biliyormusun tuvalet geliyo ama şiddetle gelmediği için hissetmiyoruz oysaki o hep belli saatler geliyo özellikle sabahları aç karnına da su iç bana çok iyi geliyor moralini bozma kabızlığı çözümlersen kilon düşer

Kuzum oruç tutuyorum ben gündüz su içemeyince başladı yine bu sorun kuru kayısı filan da işe yaramıyo galiba bende 800 gr almış görünüyorum yani nerdeyse 1 kilo ya oha.

Selam kızlar tünaydınn

yavru oglen tartılma zaten aksam 9 da yıyoruz snra 3 de yıyoruz ramazanda pek anlasılmıyo aldık mı verdık mı dıe cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…